dilluns, 26 de desembre de 2016

pdecat tornem a la puta i la ramoneta

Ja ens hem fet la foto de la Cimera , hem muntat una excursió amb els amics per trobar-nos i fer-nos la foto i ara tornem a començar retrocedim fins el 2014 i tornem a demanar el mateix.
Senyors els hi hauria de caure la Cara de Vergonya tot plegat, això de les representacions teatrals un cop pot passar, però com les pel.licules les segons versions moltes vegades són mes dolentes que les originals.
Potser ja va sent hora de deixar de jugar amb cartes marcades i anar al gra, i si aquests pallassos no son capaços de donar el que el poble desitja dons que facin un pas al costat i segur que sortiran uns altres amb molta mes empenta i ganes d'aconseguir el que aquesta gent diu que vol fer però mai fa el primer pas per fer-la.
Un punt apart els esquerdats, aquesta gent que parla molt i de moment sense cap imputat i sense haver-se cremat per res, no són llestos ni res els subdits de l'Oriol i sempre que no tingui vista el paio.

Referèndum pactat i qui s'ho creu tot això, La veritat que jo diria que aquests polítics, es pensen que encara estem en la edat mitjana que el que deia el senyor anava a missa, Ara per sort o per desgràcia hi ha moltes maneres de informar-se de una situació i potser que no ens vulguin vendre mes fum, perquè aviat no podrem sortir de casa de tanta boira com hi haurà.

Com són les coses quan el botifler Mas va fer aquell pas al costat i va deixar el seu lloc al Puigdemont em pensava que ara si que teníem al capdavant un independentista, Dons bé resulta que no , que tenim els mateixos botiflers amb collars canviats. Tot real resulta molt cansat, ja tinc ganes que s'arribi algun lloc, sent súbdits de la Corona de Castella o lliures, però siusplau que deixin de marejar la perdiu.