dimecres, 13 de maig de 2015

El Ministre Wert i la darrera passada de frenada

Que en Wert compari la situació de la llengua d'en Sirvent amb la situació que va soportar el Català en temps d'en cisquet es un insult a la inteligència. La gent que va sofrir aquella situació segur que s'ha indignat al sentir les tonteries d'aquest personatge.[wert l'hereu].
Si Clar ell ho ha dit als passadissos del Congrès, però com sempre ho ha dit, desprès sempre pot dir que els periodistes l'han entès malament, però no i els ticks franquistes sempre hi son i surten quan menys te l'esperes. mala sort company. La careta s'ha caigut  i la gent ha pogut veure la teva cara.

La Terrasseta de Preixens. La Candidatura


Ciudad Real i el seu candidat de Ciudadanos.l'eslogan de Ciudadanos es la somos tu voz .
Dons be per sort no són la meva Perquè si aquesta gent tenen aquest tarannà ja et mostra com anirà la ciutat de Ciudad Real si manen aquesta gent. Felicitats Ciudadanos les caretes fora.dimarts, 12 de maig de 2015

El Vídeo de la Cup.


Ostres el dia que passi això, deixarem de prometre la lluna en un cove

 
El dia que tiguem sort i el sou dels politics estigui en concordància al cumpliment de les seves promeses, llavors deixarem de promete la lluna en un cove. m'encanta la promesta de l'Andres Faro. però per desgràcia qui gestiona les lleis no deixa deser els mateixos que desprès no compleixen les promeses. aquest es el problema de tot plegat.

diumenge, 10 de maig de 2015

La Crisi dels Arbres del Cementiri, Questió de Gustos i fer Guerra de qualsevol tonteria


Desprès d'escoltar a la gent criticar i parlar de la poda dels arbres del Cementiri, Ahir vaig anar-hi a veure qui era la cosa que tant malament havien fet els integrant del equip del Govern del Municipi d'Alp.

m'esperava trobar un terreny malmès per un terratrèmol, una destrossa increïble i mira tú que la única cosa diferent que vaig trobar va ésser que la Casa Gran havia decidit podar els arbres, I segons tinc entès ho havia fet un professional del mateix.

Que Com han quedat no agrada als veïns del Municipi, jo només els hi he de comentar que s'esperin una miqueta i veiem com queden desprès els arbres, això de criticar per criticar no es una bona política, donem una mica de temps per veure com quedaran als mateixos.
Jo entenc que ara estem en èpoques electorals i de qualsevol cantonada hem de treure petroli, però clar potser abans d'emplenar-nos la boca de qualsevol cosa el que hem de fer es donar una mica de temps i veure com evoluciona tot plegat.
A mi m'agraden com han quedat els arbre, perquè soc partidari que els arbres del mig s'haurien de treure tots, i només deixar-los al voltant. i mira si per culpa de la podada en hi ha algun que queda tocat mala sort menys arrels que faran mal.
De pas trobo collonut que els integrants de l'equip de govern facin alguna cosa d'aquesta manera puc constatar que estant vius, millor fer alguna cosa i cagar.la que no fer res i deixar de provar coses.els eslogan municipals,

avui us parlaré dels eslògans municipals del poble d'Alp la veritat que donen bastant joc, començaré per la llista fantasma es adir aquella llista socialista que no coneix ningú , el que s'ha de fer per recaptar quatre euros. només demanar que ningú els votis aquests, perquè cada vot representa una aportació a les seves arques .
viu  el Municipi o fer un Municipi a l'Abast de Tothom.  
 Aquest es el eslògan dels socialistes, la veritat que ells ni viuen al Municipi ni faran res per el mateix. Per tant millor no donar-lis ni aigua. Aquesta gent se els hi hauria d'aplicar a llei dels països democràtics que si es presenten i no tenen representació són sancionats, ja veuríem si son tant gallets a les hores.
El Poble que Tu vols
 Aquest es el la presentació dels esquerdats. Bé només puc comentar que mes aviat hauria de dir el poble que nosaltres volem que governi, perquè com fem sempre els catalans ja estem parlant per tots i qui et diu que els habitants del municipi volen ésser governats per aquesta gent.
Tots Junts
 Aquest es el la presentació dels ensorrant cerdanya, abans de dir res jo trobo magnífic que la gent es vulgui presentar. La Nati en aquesta presentació ha  fet una llista en breu temps i la veritat que sembla la llista dels restauradors, per tant entenc que el eslògan es refereix que tots els restauradors han d'anar a una, i Jo em demano i la resta no som del poble?
Avancem Cap el futur
 Aquest es el la presentació dels Convenients. Hi ha un escrit al Pont de la Creu del vint-i-ú desprès de baixada d'Escardarcs direcció Puigcerdà, que diu que el Poble que Oblida la seva història està condemnat a repetir-la, per tant si avançar el futur es continuar com aquests darrers anys, poca llum hi ha darrera el túnel.
Treball i Dinamisme: Per una millor garantia de vida.
 Aquest es el la presentació dels senyors d'alternativa Ceretana , Jo només tinc un petit dubte per aqui volen treballar i que volen dinamitzar, i a qui volen garantir una millor vida , perquè hi ha una petita diferència entre els integrants de la llista, els votants de la mateixa o els integrants de Cens ,


a la foto només tinc un petit dubte no estaran col·locats per tendències politiques o ha estat casual tot plegat.