diumenge, 10 de maig de 2015

els eslogan municipals,

avui us parlaré dels eslògans municipals del poble d'Alp la veritat que donen bastant joc, començaré per la llista fantasma es adir aquella llista socialista que no coneix ningú , el que s'ha de fer per recaptar quatre euros. només demanar que ningú els votis aquests, perquè cada vot representa una aportació a les seves arques .
viu  el Municipi o fer un Municipi a l'Abast de Tothom.  
 Aquest es el eslògan dels socialistes, la veritat que ells ni viuen al Municipi ni faran res per el mateix. Per tant millor no donar-lis ni aigua. Aquesta gent se els hi hauria d'aplicar a llei dels països democràtics que si es presenten i no tenen representació són sancionats, ja veuríem si son tant gallets a les hores.
El Poble que Tu vols
 Aquest es el la presentació dels esquerdats. Bé només puc comentar que mes aviat hauria de dir el poble que nosaltres volem que governi, perquè com fem sempre els catalans ja estem parlant per tots i qui et diu que els habitants del municipi volen ésser governats per aquesta gent.
Tots Junts
 Aquest es el la presentació dels ensorrant cerdanya, abans de dir res jo trobo magnífic que la gent es vulgui presentar. La Nati en aquesta presentació ha  fet una llista en breu temps i la veritat que sembla la llista dels restauradors, per tant entenc que el eslògan es refereix que tots els restauradors han d'anar a una, i Jo em demano i la resta no som del poble?
Avancem Cap el futur
 Aquest es el la presentació dels Convenients. Hi ha un escrit al Pont de la Creu del vint-i-ú desprès de baixada d'Escardarcs direcció Puigcerdà, que diu que el Poble que Oblida la seva història està condemnat a repetir-la, per tant si avançar el futur es continuar com aquests darrers anys, poca llum hi ha darrera el túnel.
Treball i Dinamisme: Per una millor garantia de vida.
 Aquest es el la presentació dels senyors d'alternativa Ceretana , Jo només tinc un petit dubte per aqui volen treballar i que volen dinamitzar, i a qui volen garantir una millor vida , perquè hi ha una petita diferència entre els integrants de la llista, els votants de la mateixa o els integrants de Cens ,


a la foto només tinc un petit dubte no estaran col·locats per tendències politiques o ha estat casual tot plegat.
 

14 comentaris:

jordi ha dit...

bon resum, gracies.

ALP2500 ha dit...

de res jordi, ja saps si vols també et puc donar les meves prediccions
4-3-2
4-4-1 0
3-3-2-1 però aquest el veig mes dificil

jordi ha dit...

Per Puigcerdà
un 8-2-2-1
7-3-2-1
7-4-2
6-4-3

ALP2500 ha dit...

Si Jordi està clar que els Convernients d'en Pinyeira guanyaran sense baixar del autocar.

jordi ha dit...

Personalment, crec que ho han fet prou be. Sense parlar de herències.
Algun poble mes de Cerdanya ho te fet, com Bellver pel Porta.

ALP2500 ha dit...

l'únic que segur que sortira es el senyor alcalde de Martinet que no te competència, però jo diria que l'alcaldesa de Lles tampoc ho te malament, en Pere Arderiu de Das, en Miquel Tor de Urús, l'Alfons Casamajor de Ger, en Pere Oliu d'Isovol, veus a Fontanals i Guils no hi tinc tant Clar, a en mancava en Jordi Rosell de Prats, l'Avellanet de Meranges, i en Bartomeu Baqué de Bolvir que també tenen el cami molt Pla.
Quasi bé podriem dir que no hi haurà masses canvis.

jordi ha dit...

Llivia pot ser divertit.

ALP2500 ha dit...

Vols dir Jordi, jo crec que allí arrassarà endavant Cerdanya. En Josep Pous es molt Josep. El problema serà veure si guanya per majoria o han de pactar, La meva Cosina Silvia la ha cagat en una cosa molt important per estar al capdavant i es no viure en el Municipi, i això passa factura.

jordi ha dit...

Son 5 llistes a repartir i el que es diu d'en Pous per tota Llívia, no va al seu favor. Be es cert que a les anteriors es va presenta la Sílvia pràcticament sola.

ALP2500 ha dit...

Si Jordi però a mi aquesta música sempre em recorda en temps del Tajà a Alp que ningúe el votaba i despres el paio treia majoria absoluta. El Problema de la Cerdnya es el problema de Catalunya que mai fem el que diem.

Anònim ha dit...

Tant clar ho veus Pere lo de Puigcerdà?

Anònim ha dit...

Pel que fa al Jordi amb aquestes prediccions tant diverses fins hi tot el mag Fèlix l'endevina

Anònim ha dit...

L'ordre de les sigles ?

ALP2500 ha dit...

Bé anònim jo crec que a Puigcerdà esta tot el peix venut . En Jordi les seves prediccions segueix el mateix camí ell també te clar que els Convenients amb l'Albert al capdavant ho te molt fàcil de guanyar. Perquè amb tantes llistes la oposició es fa ombra entre ells i es faran mal. per Tant Convenients quatre anys mes es molt difícil preveure amb quins números però penseu que en pinyeira no ha fet res tant dolent perquè el poble le doni l'esquena.