dissabte, 14 de maig del 2011

Que farem amb Catalunya

Avui he participat en un Campionat de Botifarra a Andorra, justament al costat del Camp de Futbol de l'Andorra al Restaurant Buda. m'ha fet molta il·lusió  trobar-me antics amics del Butinet. Hi havia gent que feia molt de temps que no veia altres els veig de any en any en campionats per les nostres contrades. tot plegat ha estat gratificant, i com sempre poder parlar una miqueta amb el Independentista d'en Jordi sempre treus alguna cosa de profit. Però la persona que l'ha clavada avui ha estat l'amic Lluís (trileru) i ha estat amb la seva pregunta Que farem amb Catalunya? i el mes impactant ha estat la següent pregunta i que farem amb els polítics que en representen.
Jo a la segona pregunta puc contestar que faria amb tota aquesta  panda de personatges que ens prenen el pel i encara diuen que treballen per la nostra nació, una foguera de sant Joan. En quan a la primera pregunta, aquesta te difícil resposta perquè Catalunya serà el que el poble vulgui ser, el que tinc clar es que vol ser el poble de Catalunya, aquest es el meu gran dubte, Volen ésser una colònia, o volen ésser independents. Volen ésser una colònia petita que sempre plorem i diem sempre que la culpa es de Madrid i anem tirant o volem dir prou i començar a lluitar per la nostra llibertat. Amb tots els seus problemes inicials que a la llarga seran beneficis.
Bé jo he marxat del Campionat amb aquests dubtes, la veritat que m'ha encantat que hi hagi gent que encara l'esperit de pensar amb la seva nació, gràcies Lluís avui m'has donat una lliçó de patriotisme. Te nassos tot plegat primer va ésser a Sant Llorenç Savall on un petit poble em va demostrar que vol dir estimar la seva terra, i avui a Andorra un veí de Sant LLorenç m'ha ensenyat que vol dir estimar la seva nació, Per tant estic em deute amb aquest petit poble envoltat de muntanyes, Tot plegat un plaer. 

dijous, 12 de maig del 2011

tio Canya, o el problema de parlar una llengua diferent a la del invasó

Al País Valencià, també hi ha veus crítiques

No es normal trobar al país valencià gent que estigui en contra d'aquest personatge, perquè com feien altres temps a l'enemic se l'ha de eliminar, però si si busqueu be podeu trobar gent que n'estigui fins els nassos d'aquesta imposició.

Manel i els guapos són els raros

Manel i el pla Quinquenal

Amb tant empatx de política barata  i de  venda de fum, avui toca fer una paradeta i escoltar als filòsofes aquests d'en Manel. Millor escoltar aquesta cançó que la cantinel·la de tota aquesta banda de venedors de Catifes. Recordant sempre que fets i promeses moltes vegades porten sentits oposats.i Com deia aquell president ara odiat del futbol de Can Fanga , que no us embauquin.
dimarts, 10 de maig del 2011

A cada Bogada perdem un llençol

Bé un cop legalitzat el partit polític Bildu, ara resulta que aquest gest democràtic , com sempre l'ha de pagar Catalunya, i de quina manera, el Nacionalistes Bascs han pagat aquest petit favor amb una abstenció en les votacions sol·licitades per Catalunya a la moció aquesta que demanava el pagament del fons de competivitat.[noticia]
Te nassos tot plegat fins fa poc existia una aliança entre els Galícia, Euskadi i Catalunya, però clar la pela es la pela i els drets individuals son mes importants que els col·lectius per tant l'associacció aquesta no te cap sentit i millor anar cadascú a la seva. I aqui teniu el resultat. Moltes gracies Partit Nacionalista Basc, si la memòria no ens traiciona ja els la tornarem desitjo que els politics també en gastin d'aquesta qualitat.
dilluns, 9 de maig del 2011

La Torre de la Vergonya

Hi ha moltes maneres de gastar-se els calerons, fins i tot hi ha ong, però arribar a fer una torre-mirador en l'escobairó en mig del bosc ja ratlla el ridícul, a 300 metres d'allí hi ha un mirador de masella espectacular dons no darrera un als pins hem fet aquesta torre, torre que amb la fusta tractada utilitzada val un ull de la cara, però tranquil segur que diran que hi ha pressupost per malbaratar, cap problema paguen entre tots, a part de que com ho han fet d'amagat ningú s'ha enterar d'aquest monument faraònic, en taja va fer un Poliesportiu, però com a mínim tenia la idea de que podia servir per els nens, aquests personatges que ens han tocat per desgràcia no tenen ni aquesta excusa.
I clar desprès no poden acabar els carrers del municipi ja obert per morositat, quina manera més facil de governar i desprès parlen d'eficàcia i no se quantes coses mes, en aquesta vida es més important un fet que no pas quatre paraules, perquè aquestes darreres se les emporta el vent.
el mes curiós de tot plegat es que ara hauran de tallar tots els pins del voltant perquè la vista sigui imponent, perquè ara només pots veure arbres per tot arreu, aquesta es la gran inversió que s'ha fet l'escobairó, quina manera de malgastar fons municipals, però tranquils ells sempre tenen un solució per aquestes forats negres apujar impostos. Eficàcia al poder.

Qui Governarà a la Cerdanya

Estem a 14 dies del gran dia, i mes o menys ja es veurem per on aniran els trets, mes o menys ja estàn clares les possicions i salvo sorpreses ( i per el meu desig ojalà siguin majuscules tot plegat) ja tenim clar qui governarà a quasíbé tota la comarca comencem per ordre alfabetic per començar per alguna manera i de pas així comencem per el municipi on m'ha tocat vuire:
Alp : jo diria que esta molt clar tot : El maxembrat aquest de Sociates i Ceretans en treuran cinc, els Convenients tres i els esquerdats un. Dit això ara us explicaré quin son els meus arguments, el maxembrat disposa de l'encantador de serps que amb quatre paraules es capaç de vendre una moto sense motor, i d'adormir als revolucionaris, per tant ho tenen bastant apanyat tot plegat tot es questió de vendre duros a quatre peles i aquí disposen d'un metre mentre que els altres són neòfits en la lliçó.
Llivia: Aquí es on esta mes clar tot convenients quatre anys, i que ningú es queixi ara de que en Pous es hagués presentant ni xorrades d'aquestes ell tenia molt clares les coses dotze anys i prou, i si vols que es presenti algú et mires el melic i et presentes tú, per tant llívia estant recollint el que han semblat. Jo entenc que en Josep no anava sol a les llistes per tant un recanvi i seguir els mateixos també era possible, però clar no hi havia la persona que treballava les 24 hores per el poble i les medalles se les compartien desprès, ho sento per en josep perquè es mereixi acabar d'una altre manera, però ell s'en va amb el cap ben alt no tinc clar que ho puguin dir els altres això.
Bellver: potser el canvi d'esquerdats per ensorrant Cerdanya era molt profitós per en porta com a persona, però a en Porta com a polític això li pot costar les eleccions, aquest cop en Rabassa guanyarà de carrer i de pas repassada per els d'ensorrant Cerdanya.
Puigcerdà: mireu per el meu punt de vista aquí hi ha un empat tècnic i seran els socialistes o fins i tot el pp si al final treuren un candidat qui decidirà le que mani , perquè tot plegat les dues llistes estan molt igualades, i serà questio de pactes,
Podria parlar d'Isovol com a poble amb moltes llistes i que fins i tot amb tanta gent a les llistes potser tenen problemes per trobar gent per anar a la mesa electoral, però tot plegat ja es maco que la gent tingui ganes de participar i treballar per el poble, mentre no es busqui el benefici personal envers del municipi tot arreglat, però aquesta màxima de politica esta molt caducada.
Per tant aquesta es la meva visió de la Comarca : el Consell Comarcal per als Convenients i els d'Ensorrant Cerdanya tocaran quatre alcaldies el normal es que governin a  isovol i Bolvir  i les altres a dependre dels pactes, tot plegat un mapa politic que no variarà massa del que tenim ara.


Hisenda, no acepta el Català

No es el primer cop que em passa, però clar fins ara m'havia passat en programes informàtics comprats a la Capital del Regne de la Corona dels Hereus de Felip V que si posaves com a defecte la llengua catalana, llavors i només llavors, no podies actualitzar el programa, hi havia coses que no funcionaven ect.. es a dir maquiavelicament ells mateixos fan el seu separatisme perquè utilitzis la llengua del Regne. Dons Bé això mateix m'ha passat aquest cop amb Hisenda, a l'hora de presentar l'impost de Societat, com el meu ordinador te com a defecte i amb molta honra la llengua Catalana el programa no funciona correctament i deixa de funcionar. Llavors es quan truques a hisenda i els hi demanes que passa, perquè des de el meu ordinador no funciona això i quina casualitat des de qualsevol altre ordinador i que tingui com a defecte la llengua castellana aquest programa funciona de conya. Ells diuen que cap problema que ja es possaran a arreglar aquesta situació, quina llàstima que estem parlant del impost de societats del 2009 i nosaltres perquè tenim exercici fiscal partit i tanquen l'octubre som quasibé els darrers ens trobem amb aquesta situació que els hi ha passat a tots els anteriors. Així actua l'hisenda de la nació Colonitzadora o et baixes del carro o et sancionen, visca la democràcia.
I amb aquest problema no tinc ni la solució de presentar l'impost de societats en un altre lloc, com son ells o sanció t'has de rebaixar a utilitzar la llengua del seu país, quina sort tot plegat. visca la democràcia

Tu pots fer que aquest malson no sigui una realitatLa veritat es que tu veí de Igualada decideixes, sobre tot que aquest malson no sigui una realitat, i això es possible,no votant aquest partit.