divendres, 23 de novembre del 2012

El meu petit país, m'agrada i a partir del diumenge desitjo que encara més

i encara m'agrada més si apareix l'estació d'esquí que em don de menjar, un país petit però amb ganes de ser molt gran i ho serem el dia que trenquem aquestes cadenes que ens tenen lligats.

dijous, 22 de novembre del 2012

volen que tinguem por, magnific en Quim Masferrer.

Quan les limitacions surten a la llum


la reina del Botox ha demostrat que te qualitats per ésser ministre d'economia dels Hereus de la Corona de Felip V, ahir al debat de 8 tv, va ratllar la mala educació , potser ella no es el centre del mon i el senyor Navarro dels sociates també existia, això de obrir-se pas a cops de colze es molt de dretes però clar la educació per damunt de tot.[noticia].
Potser el problema el tenim que el que li ha fet la suma aquesta es l'encarregat de comptar la gent de les manifestacions segons les ulleres que porta la cosa es veu diferent.

dilluns, 19 de novembre del 2012

Veieu com no estem sol, encara que els conqueridors en ho vulguin fer creure.


Someday We'll All Be Free from Sharif on Vimeo.
petits treballs per divulgar la nostra cultura i el nostre pensament moltes gràcies company.

Marià bescanvia pis per nacionalitat,

La veritat que una situació crítica es mereix una actuació crítica , però avui en escoltar les noticies m'he trobat amb dues perles. 
1.- El govern dels Hereus de la Corona de Felip V bescanviem comprar un pis de mes de 160.000 a canvi de la nacionalitat espanyola. Es a dir si tu disposes de calerons vinguin de on vinguin tu podràs aspirar a ser espanyol (la veritat que el llistó esta sota terra , però bé cadascú pot aspirar al que vulgui) , es a dir si tens calers bé sinó et tornarem amb la pastera que vas venir i si t'hem vist no ens recordem. Democràcia d'aquesta gent el que te calers pot aspirar al que vulgui el que no te no que es quedi a casa seva [noticia].
2.- El president de l'associació de la Banca, ara entenc com passen coses com els de bankia si aquests banquers són capaços de fer president de la seva associació a un il·luminat com aquest et pots esperar qualsevol cosa. perquè clar dir que arreglar el problema dels desnonaments es ampliar la construcció de fer mes cases i així poder donar mes hipoteques la veritat que la trobo una pressa de pel , quan hi ha mes de 3 milions de cases deshabitades resulta que el que s'ha de fer es mes cases, Aquest impresentable no recorda que gran part de la crisi ha vingut per el problema immobiliari. Dons res a fer mes cases a veure si acabem d'enfonsar el país, com sempre ells tenen el cul assegurat ja disposen del govern feixista per salvar-los dels forats que puguin provocar. Felicitat senyor Martin vostè es candidat a un oscar , al personatge amb mes cara de l'univers.
I desprès aquesta gent els vol dir com he de pensar, actuar, governar dirigir, la veritat que el vaixell s'enfonsa i jo no tinc masses ganes d'enfonsar-me amb ells per tant ja s'ho faran.

La Premsa dels Hereus de la corona de Felip V, i la seva objectivitat.

Hi ha un tipus de notícies, de un tipus de mal anomenats diaris que fan  que te les esperes, la veritat que la lluïta dels Hereus de la Corona de Felip V contra mas comença a ser una cacera major, tot just que han vist que el partit dels Convenients i desunits freguen la majoria Absoluta han sortit aquestes noticies, presumptes noticies perquè mentre no es demostri que això es així la veritat que no són culpables de res. 

El problema dels pamflets neonazis aquests i les seves noticies es que quan es demostra que això no es cert , no hi ha rectificació, i això es la pena de tot plegat, perquè això ho escampem com els pagesos escampen el fems als seus camps però a l'hora de recollir la merda ho fem en petit comité. 
Jo només desitjo que tot plegat els hi sorti malament i que aquest atac , perquè si fos el cas que es cert segur que fa temps que ho sabem però com a polítics que són ho tenen tot guardat a la recamara i han tirat per el pallasso de la classe perquè faci la feina bruta (srs. del mundo),
Fa dies que segueixo opinan que darrera d'en Mas no hi ha ningú que si els hereus de la corona de Felip V són capaços de tallar el cap (hipotèticament) del senyor Mas això sera la torre de babel, aconseguirant la seva meta que es destrossar la nostra nació. i Aquest es el primer atac, dons bé potser tenim sort i això que volen aquests neofeixistes els hi surt rana i envers d'aconseguir enfonsar els convenients els fan mes forts. Las llàstima del senyor mas es que està sol davant del perill.