dilluns, 19 de novembre de 2012

Marià bescanvia pis per nacionalitat,

La veritat que una situació crítica es mereix una actuació crítica , però avui en escoltar les noticies m'he trobat amb dues perles. 
1.- El govern dels Hereus de la Corona de Felip V bescanviem comprar un pis de mes de 160.000 a canvi de la nacionalitat espanyola. Es a dir si tu disposes de calerons vinguin de on vinguin tu podràs aspirar a ser espanyol (la veritat que el llistó esta sota terra , però bé cadascú pot aspirar al que vulgui) , es a dir si tens calers bé sinó et tornarem amb la pastera que vas venir i si t'hem vist no ens recordem. Democràcia d'aquesta gent el que te calers pot aspirar al que vulgui el que no te no que es quedi a casa seva [noticia].
2.- El president de l'associació de la Banca, ara entenc com passen coses com els de bankia si aquests banquers són capaços de fer president de la seva associació a un il·luminat com aquest et pots esperar qualsevol cosa. perquè clar dir que arreglar el problema dels desnonaments es ampliar la construcció de fer mes cases i així poder donar mes hipoteques la veritat que la trobo una pressa de pel , quan hi ha mes de 3 milions de cases deshabitades resulta que el que s'ha de fer es mes cases, Aquest impresentable no recorda que gran part de la crisi ha vingut per el problema immobiliari. Dons res a fer mes cases a veure si acabem d'enfonsar el país, com sempre ells tenen el cul assegurat ja disposen del govern feixista per salvar-los dels forats que puguin provocar. Felicitat senyor Martin vostè es candidat a un oscar , al personatge amb mes cara de l'univers.
I desprès aquesta gent els vol dir com he de pensar, actuar, governar dirigir, la veritat que el vaixell s'enfonsa i jo no tinc masses ganes d'enfonsar-me amb ells per tant ja s'ho faran.