divendres, 30 de setembre del 2011

Becari o indignat, aquesta es la qüestió?


Avui parlarem del Senyor Barroso aquest portuguès que ha tingut la bajanada  de dir que es molt millor ser becari que està al carrer expressant la manca de confiança en el conjunt de la unió  europea.
Primer dubte que tinc, Millor per aquí? potser per els empresaris que podran disposar de una ma d'obra barata i despatxar quan vulguin amb contractes escombraries i coses d'aquestes. Jo entenc que les revolucions facin por, però clar son els Bancs, i els Polítics les màxims responsables de tota aquest desastre i no cal ara fotre llenya al foc i dir que el jovent ha de fer de becari i treballar abans de manifestar-se si fos així no existiria cap revolució  i tots contents a l'hora sobre tots aquests que tenen agafar la mamella del poder i no la deixen anar ni per error.[noticia]

En el seu discurs sobre l'estat de la UE a l'Eurocambra, Barroso ha reclamat a les empreses que "facin un esforç especial " per fomentar els contractes de formació i aprenentatge que "podrien rebre el suport dels fons socials comunitaris".
"Un de cada cinc joves no poden trobar feina i en alguns països la situació és dramàtica", ha lamentat Barroso referint-ser a l'Estat espanyol, on l'atur juvenil supera el 45%. Barroso considera l'atur juvenil "el més urgent problema social per resoldre" i ha defensat que "és molt millor ser becari que estar al carrer expressant la manca de confiança en el conjunt de la Unió".
El conservador portuguès ha volgut també replicar Barack Obama queixant-se que el "fereixen" les seves "lliçons paternalistes", després que el president dels EUA s'hagi queixat que la crisi de l'euro "està espantant al món". "Em sento ferit pel paternalisme d'alguns, d'altres parts del món, que ens diuen als europeus què hem de fer", ha lamentat Barroso, que ha demanat als govern europeus que responguin a la Casa Blanca amb "l'orgull de ser europeus". "

dijous, 29 de setembre del 2011

Convenients o nacionalistes de pandareta i quan convé

Bé la coherència en política es molt important, i clar veure al senyors aquests de Conveniència i desunits negar-se a votar a favor de la resolució dels esquerdats que demanava que no es sancionin als propietaris de vehicles que portin l'enganxina Cat a la matrícula del cotxe dona que pensar.
Fins aquí tot molt clar però clar que un personatge com en Francesc Homs que ens va proposar i animar a portar aquesta mateixa proposta i enganxar el cat a totes les matricules , aquest senyor voti en contra de tot plegat ja passa de la ratlla , perquè per coherència aquest senyor hauria de votar a favor, però ja se sap en política canviar-se la samarreta es tant fàcil i clar passem per el túnel de rentat i canviem de careta. tot plegat una pena. de país, de partit polític, i de polític, per que aquest paio ens ha donat una imatge fidel del seu tarannà.

Avui Fa un any de la pèrdua d'un Alpenc

Avui fa un any de la pèrdua d'aquest veí del municipi, tot just ha plogut molt des de que aquest alpen (així s'anomenen els nascuts a Alp , encara que hi hagi algú que ens anomeni alpins) però en el fons trobo a mancar algú en qui discutir sobre el municipi, no es pas el mateix el tarannà d'aquest senyor que tenir una cultura municipal enorme, i encara que cridava molt no menyspreava  com altres que es pensen en la veritat absoluta, ell era molt seu, però deixava parlar a la gent, per tant podies fer-li entendre alguna vegada que anava errat. 
Dons avui fot un any que la malaltia que portava anys lluitant contra ell  ens va privar de la seva companyia, avui fa un any que ens va deixar,
Jo avui només voldria recordar la seva memòria, i donar-li les gràcies per les lliçons magistrals que ens va donar, potser aquell dia van perdre una part de la nostra història, i nosaltres ara que intentem recordar-la amb un petit i humil treball trobem a mancar gent com ell que ens hagués ajudat amb els ulls tancats. Potser hem començat una mica tard tot plegat, però nois això surt quan surt i fent servir un treball del seu pare intentem recopilar tots els nomes de les cases centenàries del municipi amb fotografies d'ara i les mes velles que trobem. La veritat que molta culpa d'aquest treball es d'en Salvador i les seves ganes de fer poble, per tant avui només dir-li Gràcies per tot alpenc de l'anima.[gentilici d'Alp].

dimecres, 28 de setembre del 2011

La Sexta , també s'ha sumat a la moda de la manipulació

en l'escut de E.T.A. es pot llegir Banda de Asesinos en lloc de Euskadi Ta Askatasuna (llibertat per el país Basc) dons bé aquesta manipulació molt utilitzada de manera subliminar en molts anuncis ha arribat a extrems increïbles. I sort que aquesta es una de les empreses mes plurinacionals com seran les de Inter-economia

dilluns, 26 de setembre del 2011

Senyor Bono abans anacrónic antic i insolidari que espanyol

La veritat que te nassos tot plegat, que surti aquest fill de falangista acusant a la gent que demanar la independència de la seva nació de anacrònic, antic i insolidari es un insult a la intel·ligència. Jo em demano qui es ell per desqualificar a la gent que aspira a ser lliure, jo l'entenc te por , esta cagat però ha de ser  el poble de Catalunya que digui el que vol ser no pas aquest fill de falangista que encara esta buscant la camisa blanca de son pare.[noticia].
Però ja ho deia la iaia Sofia, sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta, i aquí tenim una demostració de tot plegat, que aquest personatge digui el que ha de fer el poble català ho trobo una mica pretensiós potser primer que arregli casa seva, desprès el seu partit i si li resta temps la seva nació però als Catalans que ens deixi en Pau, no som pas nosaltres qui li diem com ha de portar la seva nació i això que es la que ens porta quasi bé tres-cents anys colonitzant.

Guils de Cerdanya, territori invadit

Mireu jo trobo bé que el senyor Asnar passi les Vacances a la nostra terra, això de viatjar a països estrangers està molt bé perquè pots aprendre de la seva cultura, i com que l'idioma no es un inconvenient perquè en la intimitat ell parla català tot arreglat.
El problema el trobo es quan per que el senyor aquest vulgui visitar la nostra comarca i tingui un amiguet a Guils de Cerdanya el departament de interior destini quatre cotxes de mossos de la comarca per vetllar per el benestar d'aquest neofeixista.
En la comarca el dispositiu de mossos no es pas tant gros com per poder gaudir de quatre cotxes només envoltant el poble de Guils de Cerdanya només perquè aquest senyor estigui protegit, i les altres forces d'ocupació
En aquesta comarca estem envoltat de tots, Gerdarmes, Policia Nacional, Benemerits i mossos d'esquadra, perquè no fem servir els benemerits per aquestes tasques i així els mossos d'esquadra es poden dedicar a la seva feina es que garantir el benestar de tota la comarca i no només d'aquest senyor Feixista amb idees nacional socialistes, o fins i tot poden fer servir la seva policia nacional, que envers d'aparcar damunt de passos de vianants i d'emprenyar amb els seus controls aleatoris els hi podriem buscar una feina de protecció i ells se sentirien mes realitzats, tot plegat no deixa de ser una mica còmic.