dijous, 29 de setembre de 2011

Convenients o nacionalistes de pandareta i quan convé

Bé la coherència en política es molt important, i clar veure al senyors aquests de Conveniència i desunits negar-se a votar a favor de la resolució dels esquerdats que demanava que no es sancionin als propietaris de vehicles que portin l'enganxina Cat a la matrícula del cotxe dona que pensar.
Fins aquí tot molt clar però clar que un personatge com en Francesc Homs que ens va proposar i animar a portar aquesta mateixa proposta i enganxar el cat a totes les matricules , aquest senyor voti en contra de tot plegat ja passa de la ratlla , perquè per coherència aquest senyor hauria de votar a favor, però ja se sap en política canviar-se la samarreta es tant fàcil i clar passem per el túnel de rentat i canviem de careta. tot plegat una pena. de país, de partit polític, i de polític, per que aquest paio ens ha donat una imatge fidel del seu tarannà.

2 comentaris:

Joana ha dit...

Noi, la coherència és molt important en tot, menys en política, que les decisions més incoherents són les que manen. Mira, que fa anys, ja d'allò de la OTAN, podria dir fins i tot que jo era petita, ja no tan petita, però deu n'hi dó, encara no podia votar per això, i al final, vam acabar a la OTAN.
Qualsevol dia em multen.

ALP2500 ha dit...

Si Joana però el senyor HOms , que a partir d'ara li haurem de treure la categoria de Senyor, perquè una persona que demana a la gent que es revolucioni i posi el Cat a tots els seus cotxes i a l'hora de la votació vota en contra de la seva iniciativa, deixa molt que desitjar, per coherència el que hauria de haver fet aquest SUBJECTE es ser coherent amb les seves manifestacions es votar en contra i com fan molts dir que es trobava malament i no assistir al parlament. Però clar com sempre es convenient i aquests estant demostrant cada cop que mes que les paraules i els fets porten direccions oposades.