divendres, 11 de gener de 2013

Gallifa ha posat l'estanquera


la neofeixista aquesta defensora dels drets dels Colonitzadors va instar al Govern Municipal de Gallifa a posr  l'estanquera en un lloc preferent i que marqui paquet, i mira tú que els senyor Batlle de Gallifa així ho ha fet, la veritat que em trec el barret davant aquest senyor, una manera molt fina d'enviar a aquesta neofeixista a menjar mongetes amb botifarra.[noticia]


dimecres, 9 de gener de 2013

Duran un home de Paraula?, i un bé negre.

Bé per fi el Cas Pallerols ha arribat a la seva fi, la veritat que no m'esperava una solució d'aquest tipus però quan un polític entre a la sala la justícia s'escapa per la finestra, i així ha estat.
 Els Acusats han reconegut haver desviat fons de les subvencions destinades a cursos de formació per aturats al partit d'en Duran. Han pactat i ho han reconegut. Ara només toca veure si el senyor duran es una persona de paraula o un polític més d'aquests que fan com els estruços i amaguen el cap sota terra.
Perquè segons el senyor Duran si es demostrava aquest situació ell dimitiria, no tindrem aquesta sort, per desgràcia nostre ara sortira dient que ell està net de qualsevol dubte i com tot ho van fer els seus subdits.[noticia].
Duran sortint a l'escenari dient que si es demostrava el finançament il·legal agafaria les maletes i marxaria [duran marxarà?].
Tot plegat es el problema d'està enganxat a la cadira que no la volen deixar ni a trets, tot plegat ara diem que es un altre atac a Catalunya i als Catalans, el problema del senyor Duran es que existeix les hemeroteques i aquestes diuen el que en el seu moment es va dir. Questió de viure en el segle XXI i no en la época feudal.

E

diumenge, 6 de gener de 2013

Polític Català , espècie per catalogar

la veritat que trobo molt estrany tot plegat actuacions com les del Senyor Pujol i el Senyor Nadal dónen que pensar, ells que van estar al poder mes de vint anys un i uns set l'altre desprès de xuclar la mamella , ara resulta que es volen allunyar de la corona dels Hereus de Felip V [noticia].
La veritat que trobo això una mica incoherent, quan estàs en el poder es quan pots fer alguna cosa per la llibertat del teu poble, però un cop t'has enriquit amb la mamella del mateix i ara ja no pintes res, ara no et possis la senyera estelada i vagis de defensor de la pàtria.
Això no funciona així, la veritat que aquests dinosauris vinguts a menys comencen a fer una mica de llàstima ara que han vist que le futur es la llibertat, ara tots estant farts de la Capital de la Corona, el que es mes estrany de tot plegat que quan ells governaven ja anava bé tot plegat.
Això de polític català es una feina un pel estranya, està plena de cameleònics que només van a buscar el seu grau de poder i la seva cartera i desprès es vendran al diable si cal con tal de mantenir aquest estatus. perfecte dons tot plegat.