dilluns, 12 de juliol del 2021

CASADO:Treure l'escopeta i disparar a tor i a dret, sencer encertat ni per error.

 Avui escoltant les darreres afirmacions del senyor Casado del Partit Polular de la hispània mes arcaica i feixista dels darrers 50 anys , he quedat bocabadat.

en primer lloc critica al President Pinotxo Gonzàlez que ha triat els ministres a dit, i jo em demano i com es trien sinó, com el bingo amb boletes, amb números de loteria, perquè en aquesta situació el mes normal es que un trii la gent que creu que ho farà millor per el seus interesos.

en Segon lloc al criticar al President , diu que aquest està suborndinat a les ordres de: bildu, Aragonès Rufian  i Torra, el senyor Torra fa mes de mig any que per gràcia de una pancarta no gaudeix de cap càrrec politic , es donar-li molt de valor a la personalitat del senyor Torra que encara tingui el poder de poder manar a Madrid.

Desprès diu que Pinotxo Sanchez es una mala persona, perquè ha deixat fora del govern els seus amics, be politica i amistat es com familia i empresa, quan mes distanciats estiguin molt millor. El problema es que la funció principal d'aquesta oposició es atacar al govern, i si no sabem com fer-ho dons maquinem una quantes teories tretes de qualsevol forum i ja està. el Poble s'ho empassa tot.


Això que en política tot es vàlid, que voleu que us digui, trobo que hi ha unes linies vermelles que s'haurien de deixar de trepitjar continuament. aquí hauriem de fer com darrerament es fant a les carreteres de tot el mon, possar aquelles bandes sorolloses que quan trepitjes els citades linies fa soroll, molt de soroll.