dimecres, 19 de juny del 2013

No era això, companys , no era això

Canço d'en Llach dedicat al primer pacte per l'estatut, quasi bé quaranta anys mes tard ens donem compte que no era això, companys, no era això.

Tossudament Alçats, tancarà el concert per la llibertat

Aquesta serà la cançó que tancarà el concert, cançó cantada per tots els participants, pell de gallina abans de començar

I desprès d'ensorrar la seva nació, donem lliçons ( aquest es el tarannà espanyol

El sociata aquest ara ens vol donar lliçons d'economia, això es com els neofeixistes del partit popular donant lliçons de democràcia i llibertat. Ells amb la seva constitució Franquista ja en tenen prou. Tot la resta es pura comèdia.

A vegades la vida deixa de ser injusta i es torna esperpèntica, perquè clar que surti ara el expresident del Govern donant lliçons d'economia ja es massa. Perquè clar aquest aspirant a Pinotxo poca cosa ens pot ensenyar d'Economia, potser si ens pot ensenyar com ensorrar un país en quatre dies, però no crec que sigui la directriu a seguir.
Segons el senyor Zapatero diu que reformar la Constitució no es una gran urgència, però si que ho es la taxa d'atur que tenim. Només li ha calgut dir gràcies a ell, però clar això no es noticia.
Desprès ha sortit parlant del Procés sobiranista de la nostra nació, dient que no es just que es responsabiliti a la crisi amb la Corona dels Hereus de Felip V,. el que no es Just es que l'haguem hagut d'aguantar durant tant de temps a ell com a governant, gràcies a un atemptat dels mulsumans i a la mala gestió del mateix dels neofeixistes, Aquest Senyor ell solet amb les seves bajanades ens ha portar a la crisi mes important mai soferta i encara te la barra de parlar de justícia,
Desprès parlar de la posició botifler dels Convenients i desunits. i dient que sempre serà un partit afí a la corona. Res a descobrir, la gent ja fa temps que ha vist que darrera del fum esperançador no hi ha res, com sempre un botifler serà sempre un botifler.[noticia].
dimarts, 18 de juny del 2013

Sin Watshap, de Oregon Tv

la veritat que aquest cop aquests personatges l'han encertat, sense les noves tecnologuies estem perduts, aquesta es la nova droga del moment.

dilluns, 17 de juny del 2013

Vidal-Quadras, heroi Català

Jo de veritat que em trec el barret davant aquest personatge, si no existeix l'hauriem de inventar un de igual però com tenim la oportunitat de gaudir de l'original , dons bé l'hem d'escoltar i sobre tot de'animar perquè cada cop que obre la boca apareixen dos independentistes nous.
El seu fanatisme està a l'alçada del Federico però clar com a mínim aquest segon te una excusa per odiar els catalans ,els senyors de Terra Lliure el van visitar i no fa gràcia tot plegat. però clar el que no tinc tant clar es d'on surt aquesta bilis del Vidal-Quadras, potser son arrels dels seus predecesors, però mai se sap perquè la bona sàvia amb les barreges es va deteriorant
dons bé aquest personatge que gràcies als hereus del franquisme han anomenat ivcepresident del Parlament Europeu en unes declaracions a l'agència de noticies Press Association, ha tret el caracter democràtic que l'envolta i ha deixat anar aquest màxima, que la Seva policia consifcarà les urnes en un referèndum sobre la independència de Catalunya, el que no ha deixat clar si serà abans o desprès del recompte, perquè si es aquest cas potser el que hauran de recollir aquests agents es la maleta per tornar al seu país.[noticia]