dimecres, 24 de juny del 2015

Pepet i Marieta, la nit de Sant Joan i Visca la Terra Lliure

Pepet i Marieta, van esser el centre del terratremol per cridar Visca la Terra Lliure, darrerament la gent només escolta el que vol escoltar i si per això hem de manipular no ens estem de res. Els Ciutadans així ho van fer. Dons bé jo també soc partidari de la terra lliure, lliure de la corona de Felip VI, lliure de polítics corruptes, Lliure de manipuladors i altres espècies.
I Clar com van donar suport a la Via Catalana i van participar a l'ANC dons sempre seran mirats amb lupa, i mira per on la I.·lustrissima Carina Mejias els va denunciar per proclamar el famós visca la Terra LLiure , i com la intel.ligència d'aquesta gent es tant desenvolupada, va deduir que estava animant al grup armant i no pas a la Terra de Catalunya, El que fa la saviesa humana i saber sempre més que el demés. 

dimarts, 23 de juny del 2015

I Els Veïns de la Cerdanya no tenim res a dir amb el tema de les Olimpiades.

Bé els polítics ceretans juntament amb les associacions hoteleres  han escrit aquesta carta que adjunto a l'esquerra.
Aquesta gent va a defendre el seu negoci i jo l'entenc però clar jo no tinc cap negoci a defendre per tant la única cosa que em resta defendre es la meva terra.
Jo voldria saber si tothom te clar que vol les Olimpíades a la nostra Comarca, Jo soc partidari de que hi hagi un referèndum, de que no serveixi aquesta falsa promesa de l'Itaca per hipotecar el nostre futur i el futur de la propera generació. I un exemple molt clar de tot plegat el tenim a Can Fanga i el Fòrum Universal de les Cultures, van voler edificar allí i ha quedat una piràmide moderna.
Jo trobo molt bé que ens manquen infraestructures i que hem de lluitar per elles per buscar això amb l'excusa de els Olimpíades ho trobo una sortida desesperada, d'Entrada perquè aquesta banda de xucladors que s'han assignat un sou a dit fent estudis de viabilitat si són sincers haurien de dir que no te cap futur aquest projecte.
I no parlem de la situació de la nostra comarca amb la neu , hi ha cop (com aquest any) que si no es per la neu artificial les nostres estacion haurien restat tancades tota la temporada. Això de fer volar coloms es molt maco però desprès la realitat es la que es i la morrada es de campionat.
PER TANT JO TROBO MOLT BE QUE ES LLUITI PER LES OLIMPÍADES PERÒ NOMÉS SI LA COMARCA HO VOL, PER TANT JO VULL VOTAR AIXÒ TAMBÉ.
 
 

La Platja de la Molina.

La Comissió Assessora de La Molina s’ha reunit per analitzar els resultats de la temporada d'hivern 14/15 així com presentar amb els seus membres les estratègies a seguir de cara a la temporada d'estiu.
i mira per on que la gran estratègia es crear una nova zona d'aigües amb sorra situada al llac anomenada platja de la Cerdanya.
jo que aquests 120 metres quadrats de sorra envoltats amb troncs li anomenin platja trobo que es un insult a la inteligència de la gent, que aquest sorral on has de pagar 10 euros per el lloguer de la gandula i que està prohibit banyar-se al llac trobo que es una presa de pel espectacular. Però bé ja veurem que diuen la gent que vindrà de fora, la veritat que veure com malbaraten els recursos de tots amb bajanades com aquestes em fa bullir la sang.
La veritat que m'esperava un altre cosa, sorrals d'aquests en hi ha molts a la comarca, en molts llocs els fan servir perquè juguin els nens , però fins i tot hi ha llocs on es aprofitats per els gossos per fer les seves necessitats, dons bé a cap d'aquests llocs no ha sortit cap ment inteligent per anomenar-lo com a platja.
El que mes ràbia fot de tot plegat es que aquests calers són públics, i trobo que els podriem destinar a altres coses que segur que li treurien mes profit.
Perquè clar aquesta acumulació de sorra de platja el podriem anomenar de moltes maneres, fins i tot Solarium, però d'aquí a dir-li la platja de la Cerdanya dista molt de la realitat, potser es molt mes platja el voltant de l'Estany de Puigcerdà que aquests petit quadre de sorra.


.
 

L'adéu de Laura Antonelli, avui he perdut una mussa

Avui m'he enterat de la Mort de la Laura Antonelli, aquella mussa dels anys 70 del cinema erótic, en aquella epioca hi havia dos reines del erotisme la Sylvia Kristel (Emmanuelle) o la Laura Antonelli.
Aquesta Morena de cara inocent, amb una ternura extrema, em tenia el cor robat.
Aquesta Mussa del cinema erótic on la imaginació era mes important que les escenes erotiques, on les escenes eran inocents i divertides, On la pel·licula fins i tot disposava d'argument, Aquesta mussa italiana ens ha deixat, amb una vida traumàtica, on una operació de cirurgia estetica i una acusació de tràfic de drogues li van hipoteca la vida. Dons Bé aquesta reina del destape ha dit adéu . Descansi en pau i que aquí allí on vagi trobi la pau que aquí no ha trobat.