dissabte, 22 de setembre de 2012

Convergents, prou, ja n'hi ha prou de tanta barra

Ja tornem a començar els senyors aquests de conveniència i desunió han tornat a fer de les seves, desprès de que el iaio hagi dit que la independència   es una quimera impossible de aconseguir, ara ha sortit l'hereu dient que el Partit de convergència i unió  no es un partit independentista, això potser l'haurem de escriure en foc, perquè quan demanin el vots dels independentistes els hi podem donar una cossa  al cul perquè en el fons es el que es mereixen.[noticia].
El poble Català va ben arreglat amb aquests polítics, com tal d'assegurar la cadira diran el que calgui i faran tot el contrari del que diuen per assegurar la menjadora. Potser si volem aconseguir alguna cosa important hem de prescindir d'aquesta gent. 
El càncer el tenim a casa nostre i mentre l'anem alimentant poca cosa podrem fer per sobreviure, per tant si no radicant la malaltia estem condemnats del tot 

divendres, 21 de setembre de 2012

Sempre t'has de veure emmascarat per la paella mes bruta.

Avui toca parlar de dos nacionalistes, que es creuen amb el dret de insultar i faltar als demés, potser d'aquesta manera es creuen mes importants, el problema es que obrin la boca ells solets es posen en el seu nivell.
El primer Gran defensor de la Corona dels Hereus de Felip V , es en Roman Candoña, que amb el seu gran discurs va titllar de Feixista al senyor Mas en una televisió molt democràtica anomenada Intereconomia, te nassos tot plegat . Que en casa del feixista titllen als demés de la condició que són ells com a mínim es ridículs, perquè si busquen feixistes només s'han de mirar el melic .[noticia]
El segon ja es comú en les meves xerrades, aquest que un petit problema que la radioactivitat a vegades es traïdora, dons be el senyor Alejo Vidal Cuadras ha fet servir la por, però moltes empreses marxen ja en vindran de noves, desitjo que entre les que marxin es trobin la seva i la dels amics, perquè la coma podrida la tens a casa es difícil de combatre . Personatges com aquest ha fet molt mal a la nostra pàtria, i no es calen podria fer com el Boadella i quedar-se a Madrid , allí manquen molts llepaculs i segur que aquest personatges pujaria esglaons ràpidament. [noticia] .

També vull parlar del senyor Rosell (president del Ceoe) , dient que la independència de Catalunya es un greu problema per la seva institució , Jo em demano ara esta parlant com a Català o com a delegat del govern de la Corona, vostè sap que hi ha una dita que diu que no es pot anar a processó i tocar les campanes a l'hora i això es el que vostè vol fer, s'ho ha de fer mirar senyor Rosell, perquè potser el quen o va be per la seva associació va bé per el seu país. [noticia].
El quart personatge es el Senyor Pujol, ja han tornat a sortir amb la puta i la ramoneta dels nassos, ara es el conill i la pastanaga, demà serà el peix al cove, tot just ara diu el iaio pujol que això de la independència esta molt magra, i es quasi bé impossible. Amb personatges com ell si que es impossible però en el moment que ens traguem les teranyines dels ulls i veiem que podem prescidir de gent que només va a assegura la cadira o a col·locar la família llavors si que serem lliures, perquè a vegades hi ha gent que la memòria la te molt selectiva. [noticia]

dijous, 20 de setembre de 2012

La Resposta als Hereus de la Corona de Felip V.

Bé la resposta del poble a la negació dels mana-més dels hereus de la Corona de Felip V, l'ha donat el poble.
La concentració a la plaça de Sant Jaume amb crit de sol·licitar independència ha estat un clam. potser no hi havia el milió de veus, però el miler que hi havia cridava per tots. 
l' Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat una manifestació a les 19:30 a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per reafirmar el clam inequívoc" de la ciutadania durant la Diada i com a rèplica al "no de Rajoy durant la reunió amb el Masdelomismo .
Per les xarxes socials ja corre el hashtag #totambelprisident.

Be no ens calia aquesta reunió per saber el que pensen les sangoneres de la Corona dels Hereus de Felip V , no es poden deixar perdre la vaca que els dona la llet per poder subsistir.

Petit Pas de l'Escola de Montellà

Els hereus de la Corona de Felip V sempre ens han tirat en cara que nosaltres celebrem una derrota, dons si es veritat nosaltres celebrem el dia que vàrem perdre tots els drets com a ciutadans mentre ells celebren com a diada nacional el dia que va començar genocidi mes gran de la humanitat. Qüestió de gustos està clar .
Dons bé l'Escola de Montellà no vol fer festa el dia 12 d'octubre , dia del genocidi, perquè de fer-ne ho considera un acte incoherent amb l'ambient actual de reivindicació i construcció nacional.
Dons be seguint una proposta sorgida de la mateixa direcció del centre juntament amb pares i mestres tots plegats van acordar no fer festa i preparar una jornada especial.
Es un petit pas, es un detall , no aporta res a la societat però com a mínim aquest petit poble de la Cerdanya fa molt més que molts polítics que s'emplenen la boca de dir coses i no tenen la decència de fer-ne ni un petit pas com aquest. Gràcies Montellà.[noticia].
El Vídeo dels demòcrates

Vull marxar, això no es una democràcia, això
es fer servir la democràcia per els seus interessos dictatorials, això es tenir una constitució per ells i un altres per els demés, això es tornar a la foscor dels quaranta.


Aquestes son les noves generacions del partit popular, partit que governa les balears, si aquests són els que venen anem arreglats, això es tornar a la època del Nazisme, sobretot el punt 11, el principi de la unanimitat. . Arribar a convèncer molta gent que pensa «com tot el món», creant una falsa impressió d'unanimitat.[Propaganda]
No van el paios i diuen que davant la opressió i la manipulació actua, dons bé així es com actuen . El problema de la Democràcia es que fins i tot personatges com aquests hereus den Joseph Goebbels tenen cabuda.
Aquest es el problema de mirar tanta inter-economia , i que dir una mentida mil vegades la  volen convertir en veritat. Parlant de Intereconomia l'altre dia escoltar aquell senyor que va insultar a la ex-ministre Marina Geli, vaig quedar bocabadat, aquest "periodista" Eduardo Garcia Serrano  va tenir la barra de dir que el Dictador i propulsor del pensament únic , el "demòcrata"  Francisco Franco Bahamontes va lluitar per la integració del poble d'Espanya, eliminat les diferències (es va descuidar de dir a tot nivell i matant el que no pensava com ell, però be segur que per a aquest demòcrata això són minúcies ) i  que va ser el propulsor de la transició posant al capdavant del govern al Rei aquest Borbó amb un desig de poder increïble, perquè l'afan de poder va fer que el borbó aquest es saltés una generació i el seu Pare encara estava viu per tant havia de ser ell qui fos l'hereu.

dimecres, 19 de setembre de 2012

Heribert , el messies

Ara resulta que el mestre Heribert era el messies, tenia raó, era un gran visionari de tot plegat fins i tot  els botifler aquest d'en Mas dóna la raó al senyor Heribert en la reivindicació de l'estat propi.
En la Cerimònia d'entrega de la medalla d'or de la Generalitat a títol pòstum al senyor Heribert Barrera el que en aquest moment ens governa , el botifler mas va donar la raó al senyor Heribert Barrera en la seva reivindació de l'estat propi. En Mas ha comentat que "Veient com van els esdeveniments i l'evolució del nostre país, en aquesta lucidesa, el president Barrera tenia raó".
Jo només desitjo que les paraules es tornin en fets, portem massa temps jugant a la puta i la ramoneta per anar marejant la perdiu per acabar on havien començament en una manifestació anecdòtica i tots els hereus de la Corona de Felip V rient com a condemnats per la poca competència dels nostres polítics. Jo només em demano si de veritat esta el senyor Mas capacitat per dir prou i per marcar les directrius que vol el seu poble. Perquè clar una cosa es dir un fet i un altre molt diferent es portar-lo a la practica.[noticia]

Segons el President de la Generalitat, que ara vol tornar al començament, això ja sembla la pel´·licula aquella del dia de la Marmota, tindrem un Estat propi, sense exèrcit, en el marc de referència europeu que pot ser una república o podem tenir el demòcrata rei d'Espanya elegit democràticament en un referèndum , tot això desprès de aconseguir unes estructures d'estat i una hisenda pròpia això d'aqui 400 anys , aquesta es la versió 2.1. Jo desitjo que aquestes paraules siguin anteriors al gran discurs cavernícola que va l'hereu franquista.dimarts, 18 de setembre de 2012

Els Hereus de la Corona de Felip V estant de Capa Caiguada

Mira si ho veuen malament els Hereus de la Corona de Felip v, que han hagut de baixar a les catacumbes a buscar-ho, han anat a buscar aquest cadàver polític, caçador d'elefants  i que fan servir de  ninot de palla, l'han tret del museu  per fer-li dir el  que ells no  tenen pebrots, que això de la Independència es una quimera.
Però senyor vostè que es hereu del franquisme mes ranci, es creu amb la facultat de poder-nos parlar de política, si fos demòcrata de veritat, feria que el poble en un referèndum pogués decidir democràticament si el volen com a màxim governant o volen una república- Des de el moment que ens ve imposat vostè no te cap crèdit demòcrata. 
I el que es una quimera es això que ens vol vendre d'anar junts, junts vol dir treballar i remar tots en la mateixa direcció i això els seus súbdits fa temps que han deixar de fer-lo perquè s'han de cansar si ens poden espoliar i robar la nostre suor i els viure de subvencions i altres donacions .[noticia]
Segon punt per el qual podem apreciar els hereus de la Corona de Felip V estan preocupats el botiflers aquests de Ciudadanos, diuen que el referèndum de la nostra llibertat ho ha de decidir tot el regne no pas només Catalunya [noticia.]La veritat que m'he quedat bocabadat davant aquesta bajanada, senyors la llibert del meu poble l'ha de decidir la gent que treballa i viu al poble, no pas els sangoneres que ens exploten, només faltaria aquesta animalada. Es que clar quan es veuen les coses perdudes, s'ha de procedir a dir-la com mes grossa i mes retorçada millor. te collons tot plegat. només faltaria que aquestes que ens exploten, espolien com a sangoneres encara haguessin de poder decidir el nostre futur, això sembla una pel·licula d'en temps d'en Ciscu.
Ahir un dels nostres enemics polítics es va retirar ,m'estic referint a la ppera Esperança Aguirre, no era sant de la meva devoció però jo la trobaré a mancar, la veritat que a mi m'agradaven aquests enemics perquè com a mínim venien de cara i sabíem com actuarien , em sap greu aquesta pèrdua. Penseu que nosaltres el pitjor enemic el tenim a Casa, i aquest mai saben la seva manera de actuar.

Escrit del Senyor toni Strubell destinat al Senyor Juan Carlos ( descedent de Felip V)No recorda, ciutadà Juan Carlos, un ja molt remot dia de la seva etapa de príncep, encara sense fills, que li va demanar a un traumatòleg català que l’atenia d’un accident d’esquí (o semblant) allà a Oxford, i que vostè li va demanar un consell de cara al capteniment que devia tenir envers els catalans quan arribés al tron. I que aquell desprevingut metge li va dir que no li posés Felipe a cap fill/net seu, que els reis Felipe de Castella havien fet un gran mal a la nostra nació, Catalunya. No, vostè no ho deu recordar. Seria una quimera pensar que vostè recordés cap dels consells que li hagin pogut donar gent de llarga trajectòria democràtica. Almenys, no se li nota en res. Seria una quimera pensar que se’n pogués recordar.

Seria molt bo que els personatges que s’han involucrat fins al moll de l’ós en una dictadura, la franquista, i que va veure la “conveniència” de no votar la Constitució pel risc de ser acusat de perjuri, en haver jurat el 1966 els sagrats principis del Movimiento falangista, no sobreestimessin la seva legitimitat de donar ara consells. Que vostè els va jurar aquells principis! Seria una quimera pensar que ho poguéssim oblidar. Vostè ens ve ara demanat que no ens apartem de la "unidad española". Però què s’ha cregut? Vostè ja no és cap mena de referent per als catalans. Vostè ens acusa de perseguir quimeres. Però no ha tingut inconvenient de perseguir les seves quimeres: les reunions de dijous amb el Manolo Prado a la Zarzuela, les caríssimes caceres d’elefants africans, la seva vida de dandy totalment despreocupat dels terribles patiments del poble. Doncs s’ha acabat. Seria una quimera pensar que no. Vostè ha fet 30 anys tard. I ara és massa tard. Catalunya torna al seu vell camí, el d’abans d’arribar un avantpassat seu, sanguinari i carregat d’odi contra els catalans, que va assassinar les nostres institucions. Vostè ha fet tard. Només ha mirat pels interessos dels espanyols. I nosaltres ni en som, ni en volem ser. Aquest poble renega de vostè. Per decència democràtica i per voler-se reconciliar amb la seva història.

Aquell metge, Sr. Juan Carlos de Borbón, a qui em referia al principi d’aquest escrit, no era sinó el meu avi, Josep Trueta. I vostè no li va fer ni cas. En res. Vostè va seguir rodejat de franquistes, d’intolerants, de corruptes, i negadors de la nació catalana i no s’hi ha sentit incòmode. I ara n’ha d’acceptar les conseqüències. Catalunya marxa d’Espanya i de la seva lamentable monarquia. Vostè ja no ens pot amenaçar. Vostè ja no és ningú a Catalunya. Adéu.

Toni Strubell

dilluns, 17 de setembre de 2012

Acudit molt assenyat del que volen aquesta gent


Aquesta es la voluntat dels Hereus de la Corona de Felip V, mentre puguin fer la sangonera no han de treballar, el problema el tenen a la volta de la cantonada, quan la nostra nació trenqui de una vegada les cadenes que ens tenen lligats, però tranquils hereus de la Corona de Felip V, quan Catalunya sigui una nació vosaltres tornareu a ser la darrera nació de la comunitat Europea (això si us volen) i podreu gaudir de totes les subvencions possibles.

Bolvir: Quan la democràcia deixa de tenir sentit

Bé dissabte Bolvir va ésser el centre de la Comarca, es va proclamar Territori Catalana Independent, un dia i mig desprès els demòcrates han actuat i com actuen aquests, de nit i sense donar la Cara. En Bartomeu ha aconseguit que les rates surtin del Cau,la gent te sempre la oportunitat d'expressar-se, però quan ho has de fet amb pintades i robatoris jo diria que perd qualsevol credibilitat que puguis tenir. Jo només tinc un un dubte aquestes són rates del municipi o de fora. Si són del Municipi que s'ho facin mirar, perquè en el fons amb els seus impostos acabaran pagant la neteja de les pintades que ha sofert la Casa Gran. I si són de fora podien anar a pintar a Casa Seva. Això en el tema de les pintades, en el tema del robatori d'Estelades, això s'ha posat de moda Alp en dos dies van desapareixer una aragonesa i una estelada de la Casa Gran i ara Bolvir ha sofert el robatori de les estelades. Bé Senyors potser el que interessa a aquests "valents" es que torni el pollastre i els militars, per desgràcia aquests paios segur que no van sofrir en les seves carns la "antiga democràcia" d'en Ciscu i els seus enciams.
Si el seu desig es continuar sent  súbdits i esclaus dels Hereus de la Corona de Felip V, ho tenen fàcil, un referèndum i si guanyen ells, continuarem sent la colònia que els manté en canvi  si perden  podran elegir llavors, entre  agafar las maletes i anar al País de Malicia i les seves meravelles amb una No lliure i Menys Gran o quedar-se en la nostra terra, una terra que com a bandera tindrem la democràcia.
He de parlar amb el Senyor Alcalde en Bartomeu I rei de la Corona de Bolvir i independent de la Corona perquè aquestes pintades rupestres no les esborri, no el que s'ha de fer amb aquestes pintades es emmarcar-les perquè això serà el darrer record de la colonització dels Hereus de la corona de Felip V,, per tant serà com el darrer bram de un animal condemnat a l'escorxador. 

diumenge, 16 de setembre de 2012

Riu Valldarques- Boter de Santa Maria

l'excursió d'avui ha estat curta, però interessant, avui he anat fins a Coll de Nargó un cop allí he agafat la carretera direcció Isona al quilometre 29 i mig hi ha el desviament a la Casa de Sobre-roca allí es deixa el cotxe i es segueix baixant per un camí marcat que passa per entre les roca, es un camí de pedres amb força pendent un cop s'arriba al mig camí ens trobem amb la Torre de la vila, ruïnes d'una torre de guaita del segle XII, a mà dreta segueix el camí que ens porta fins el riu Valldarques seguim riu avall fins arribar a la intersecció amb el riu de Santa Maria on hi podem trobar el molí de l'Espardenyer . Travessem el riu a gual i ens enfilem riu de santa maria amunt per un corrial ben traçat , poc menys de un quilometre ens trobem amb el boter de Santa Maria Curiosa Cascada que es despenja de uns 40 metres d'alçària. he tardat 45 minuts en tot trajecte de pujada tardaré una miqueta més però amb una horeta he fet tota la tornada.