dissabte, 22 d’agost del 2009

Amor per el vi, deu ésser aquesta la solució

Ja ho diuen els nois de Celtas Cortos no hi ha com l'amor per el vi, i jo opino que es veritat sobre tot per oblidar tot el que ens està passant. els colonitzats de la subcolònia catalana hem de beure molt de vi, per no veure com ens estant venent per quatre cigrons, moltes gràcies politics catalans per el vi amb embut us hauriem de fer beure a vosaltres a veure quina gràcia us fa i deixeu de jugar amb el poble català

Els polítics catalans, jo els veig així

Els politics Catalans jo els veig així, amb aquesta cançó dels celtas Cortos, llastima que no els cantin amb la nostra llengua, però nosaltres som gent de cúltura i dominem dues llengues, dedicat al gran esforç que han fet els components del tristpartit els darrer 6 anys i els 23 dels convenients, tot plegat un gran esforç per la nostra nació, moltes gràcies a tots.


divendres, 21 d’agost del 2009

jo també estic amb en Lopez Tena, resignació o independència

Ens trobem en una cruilla, en la qual hi ha dos camins, en aquest moment no hi ha ni dreceres ni camins amagats ni totnereis, es el moment de triar , quin es el futur de la nostra nació que es el que volem per el nostre poble, independentment del que digui el Tribunal Constitucional, que com hem de tenir molt clar a nosaltres ens consideren una regió mes amb els mateixos privilegis que les demés i poca cosa més ni comunitat històrica ni tontereis, tots mengen de la mateja menjadora i no serem nosaltres l'excepció [noticia]
Alfons López Tena ha dit a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent que Catalunya només té "dues opcions", la de "resignar-se" o la de "lluitar per la independència", si el Tribunal Constitucional (TC) acaba passant el ribot a l'Estatut.
López Tena ha comentat que a Madrid ja diuen que el TC deixarà l'Estatut "como un jamón sin hueso". El jurista, proper a Convergència i Unió (CiU), ha acusat el TC d'actuar "inconstitucionalment" i que davant d'aquesta acció el Govern "no podrà fer res". L'únic camí per a López Tena és la resignació o la lluita per la independència. L'exvocal del CGPJ ha recordat que Convergència ja va demostrar en el seu "congrés intern de l'any passat" que "vol un estat per a Catalunya".
Dons bé aquestes son les paraules del menstre lopez tena i jo crec que no va tant mal encaminat, ara es el moment de que els catalans diguem  prou, que n'estem farts de tan marejar la perdiu i que volem dir la nostra, som nosaltres el que volem decidir el nostre futur, no un tribunal anticonstitucional el qual es un tribunal politic , sense arguments juridics sinó moguts per les decisions dels partits que els han posat alli dintre.

dijous, 20 d’agost del 2009

Arenys de Munt, porta el bon camí, ja que fins i tot els personatges aquests de Ciutadanos estan en contra

Arenys de Munt i la votació aprovada per el seu consistori porta de Cap, a la Falange, als ciutadanos ect.. això es una bona senyal [noticia].
Jo em demano de que tenen por aquesta gent, si el consistori ha aprovat que hi hagi un referendum local per l'autodeterminació perquè hem de prohibir aquesta actuació democràtica, que volen aquesta gent tornar al temps d'en Franco, i no deixar que el poble parli, de que tenen por de que guanyi el si, uff quin poder te un petit poble de la provincia de barcelona que disposa de uns 8.000 habitants, a més aquesta votació no te cap valor per res nomès per saber l'opinió del poble.
La veritat es que el poble es sobirà i te el dret de decidir, i si no pot decidir perquè hi ha uns feixistes que han d'imposar les seves tonteries a la força aquí no hi ha democràcia ni res, i així funcionan tots aquests personatges, només ells disposen de la veritat absoluta.

Pont de Bar , prou destrucció , defensem la terra


Han passat cinc anys de la seva paralització, no tinc clar si va ésser per motius tècnics o que els ecologistes van aconseguir paralitzar-lo.
El problema es que aquesta paralització va provocar que on abans hi havia una recs per regar els camps de la muntanya de pont de Bar ara aquests han quedat secs, zones àrides que van perdre la verdor per culpa de la paralització del canal.

Aqui el unic afectat ha estat el poble de Pont de Bar mentre tant els ecologistes que viuen a centenars de kilometres de Pont de Bar celebren la paralització, quina pena tot plegat, jo entenc que cada poble ha de lluitar per les seves coses, i anar a imposar les lleis a altres pobles s'ho podien estalviar.


Paralitzat per motius paisatgistics i medioambientals, i ara que ha quedat un canal seniconstruit i semidestruit , acumulat de serps i escurçons i poca cosa més, i on hi havia un antic canal per regar els petits horts, aquests han desaparegut. Gràcies senyors ecologistes, però siusplau un altre dia no cal que ens vingueu a salvar, ja ens salvarem nosaltres mateixos o ens enfossarem amb el nostre poble, però el farem nosaltres amb la nostra terra, ja n'estem tip que la gent jugui amb nosaltres com aquell que juga al monopoli.

Els fets es remunten al 2004, quan el Departament de Medi Ambient i Habitatge va ordenar la paralització immediata de les obres en comprovar que el canal de conducció d'aigües s'estava construint amb unes dimensions molt més grans que les aprovades en el projecte presentat per la Comunitat de Regants i l'empresa Salvador Serra. La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre (CHE) té establerta una concessió per a un aprofitament de 6.000 metres cúbics per segon a la Comunitat de Regants del Rec del Palancar i de 5.000 metres cúbics per segon a l'empresa Hidropalancar, de Salvador Serra.

El problema dels pobles de muntanya que tothom ens vol ensenyar de tot, com hem de viure, com hem de treballar a quines hores i un se'n cansa de tanta imposició si volem imposar alguna cosa que ho facin a casa sevaQuan els objectius son mínims, són fàcils d'aconseguir

Ahir parlant amb un regidor de la meva alcàdia em va dir una cosa que em va fer pensar, ell em va dir que estava orgullós de com estaven portant el poble, i jo crític de mena li vaig dir que el portaven amb el cul, i que haviem passat d'ésser un poble capdavanter a un cul de sac. Bé va marxar un pel emprenyar, però jo vaig seguir rumiant i clar llavors vaig entendre al regidor

És una questió d'objectius, si els objectius que tu et planteges son minses llavors, segur que els aconsegueixes, però si tu ets ambiciós i vols que et teu poble sigui el millor del mon segur que no l'aconsegueixis, però el teu poble surt guanyant, aquest es la situació, si el meu amic regiro s'haguès plantejat uns objectius mes elevats no estaria tant orgullós son objectius aconseguits però com diu l'amic Joan amb una escala del 1 al 10 si els teus objectius son el 2 segur que l'aconseguiràs sense posar-li el coll si el teu objectiu es el 10 el mes segur que t'enterrin sense haber-lo aconseguit.

Això esta passant a nivell municipal, comarcal i sobre tot nacional, quan objectiu del partit de la filial es mantindre la pacíficia i sense cridar, segur que el aconseguirà el problema el tenim amb els dos partits que es diuen nacionalistes que el seu objectiu es mantidre el poder i res mes, un buscar el poder perdut i els altres s'han tret la pell d'ovella son llops afamats de poder, que han estat mes de vint anys a l'ombra i ara tenen fam , molta fam i es vendran l'anima al diable si s'escau per mantenir la cadira.

Potser l'únic que te clar que el seu Objectiu es el 10 es reagrupament independentista, aquests tenen clar que tenen dos objectius , l'independència i la neteja política això vol dir que busquem molt mes que tots els demés partits junts, i clar amb un objectiu tant elevat potser reagrupament hauria de buscar una persona carismàtica al capdavant.

Però encara que cregui que el senyor Joan Carretero no es la persona idònia per dirigir aquest moviment independentista, i es per una manca de carisme. si em doneu a triar o a votar qualsevol alternativa que es presenti ara, jo votaré Reagrupament Independentista, com diu la iaia en el país dels cecs el borni es el rei.

dimarts, 18 d’agost del 2009

Jo tinc una Samarreta que posa, A Casa parlem el Català per molestar, potser es aquesta la solució

Hi ha moltes coses per demanar un llibre de reclamacions, per fer-lo perquè una persona porta una samarreta de terra Lliure, ho trobo una bajanada, la veritat que si nosaltres fem el mateix amb aquells que porten la pell de brau, l'estanquera per tot arreu , en titllaran de feixistes, a però quan ho fan ells , això es democràcia. Dons bé democràcia es creua amb els teus ideals siguin quin siguin i poder-los expressar al carrer . [noticia].
Però clar denunciar un restaurant perquè tenia uns clients els quals portaven una samarreta de terra lliure, això es tornar trenta anys enrere en temps d'en ciscu , però actuacions com aquesta només ho fan a la nostra terra, que vagin al país Basc i facin el mateix, no allí no que tenen mala llet, només a Catalunya que som la colònia a munyir.
Dons ara mateix acabo de fer una comanda de dues samarretes mes, amb el lema, que A CASA PARLEM EL CATALÀ PER MOLESTAR, La veritat que sempre m'han fet gràcia els lemes aquests dons no els hi agrada això dons dues tasses.
Moltes vegades venen a Catalunya a conquerir-nos, amb xorrades com que això es espanya i el s'ha de parlar es l'espanyol, dons mireu invasors de la colònia que m'ha tocat viure, jo dic no, jo soc català , la meva llengua es la catalana, i la meva cultura també, son ells els que em fan cada cop mes radical, i son ells el que en fan cada cop mes independentista, per aquestes coses només els hi tinc que donar les gràcies.

Saura, quan un govern es un desgovern

Avui us parlaré de la darrera actuació d'en Saura, aquest personatges es mes papista que el papa, no pot aprendre dels seus cosins germans del país Basc i fer el mateix que ells han fet amb la manifestació del poble envers els terroristes, dons no , aquí els hi posem la catifa i si s'escau els hi fem l'ona, així Falange Espanyola de la Jons, es pot passejar com els vells temps per terres catalanes, aquest cop per Arenys de Munt, manifestant-se contra el dret a decidir que democràticament han votat la alcaldia del seu poble amb els vots del poble.[noticia].
Quina pena tot plegat, primer posem càmeres als mossos per així demostrar al mon mundial que no son violents, perdoni senyor Saura una bona policia es violenta per mena, i sinó miri avui l'actuació de la policia americana envers el conductor begut. però Clar aquí a la nostra com la dona del Cèsar que no sols ha d'ésser honesta sinó que també ho ha d'aparentar, dons aquí igual, els hi donem uns follets als detinguts perquè escriguin com han trobat el tracte dels mossos i pamplines d'aquestes, quan el mes important es que es compleixin les lleis i hi hagi ordre, dons no per aquest ecopijo això no es la missió fonamental de la policia.[noticia]
Sort tenim que s'acosta el 2.010 i si la sort ens acompanya reagrupament independentista arrasarà, i podrem fer una mica de neteja d'aquests escurabutxaques de polítics que ens han tocat en sort.

dilluns, 17 d’agost del 2009

Que potser veurem a la Nebreda a les llistes de Reagrupament

Estava llegint la notícia i semblava ciència ficció, però si la Montserrat Nebreda te un petit brot de nacionalisme , a veure si aquesta senyora farà el camí a l'inrevés del Piqué, i acabarà afiliant-se a les llistes de Reagrupament independentista.[noticia].

A part de Creure que el Barça es una nació i Catalunya un club, bé la veritat es que darrerament això sembla així Catalunya cada cop més es una colònia i mentre tinguem al trist-partit al poder serem mes colònia i menys nació.

També afirma que en un referendem sobre l'autodeterminació votaria si [noticia].

La veritat que si la senyora Nebreda buscava punts per que la fotessin fora del partit popular ara els ha trobat tots de cop, perquè desprès d'afirmar el que ha afirmat,la premsa mediàtica de la pell de brau se la menjaran viva. Però la veritat si és el que penses perquè no pots dir, primer hi ha la integritat de les persones amb el seu pensament i desprès seguir les ordres dels madamàs del teu partit, i per veure a uns xais com segueixen al pastor ja tenim l' exemple dels socialistes de la filial catalana.

diumenge, 16 d’agost del 2009

Avui tocava, pujar al Puigmal, 2910 m i trobar-te una senyera, quin goigHa estat un matí esplendid, amb un solet de nassos son dues hores de caminata, on només trobes aigua al començament i despres ja trobes la pujada fins deixem el puigmal de Llo a l'esquerra i pugem fins el coll al cap d'una hora i mitja de caminar arribem al pas dels lladres des d'aqui ja podem veure els 2910 m que ens esperen impacients amb mitja horeta arribem a fer el cim, tenim una vista increible tota la cerdanya,, tant l'invadida per frança com la colònia del regne dels hereus de Felip V.

Disposes de una vista magnifica de l'estació d'esquí del Puigmal amb el telesqui mes alt del pirineu oriental que arriba a 2750 m. la veritat que paga la pena tot plegat, dues horetes de pujar i una horeta i mitja de baixada, i ja has fet el cim.

el mes significatiu de tot plegat es el troç de drap que trobes al punt mes alt i que es una senyera catalana , llàstima que no sigui estelada, però en el fons es una senyera que diu que aquell cim es terra catalana.