dissabte, 29 de maig de 2010

Només puc dir quatre paraules, Gràcies Sofia per totAhir ens va abandonar la Sofia Orriols Orriols, la veritat que parlar de la iaia em fot, perquè es una persona que aprecio molt, i el fet que ens hagi abandonat m'ha demostrat que també soc feble i vulnerable. Quan veus com una persona nascuda per treballar amb unes mans que feien dues com les meves i això que no son petites, amb una força que aixeca sacs de quasi bé cent quilos com aquell que no res i que per el tarannà de la vida aquesta persona va minvant fa ràbia si es que es llei de vida. però ostres aquesta llei a vegades podia ésser mes permissiva.

Dons bé la iaia va néixer el 20 d'abril del 1913 , per tant ara tenia 97 anys tota una vida dedicada al treball, va quedar viuda als 37 anys amb una nena de quatre en temps de la postguerra, casada en segons núpcies va tirar endavant amb la seva filla i quatre mes de regal, fent de pagès tota la vida, mullin les vaques fins la jubilació, sempre destinada al treball, anar per les cases amb la matança del porc. viure per treballar era el seu lema.

A la pobre iaia, li he fet de tot li vaig trencar la clavícula en un accident de treball. I ella sempre em portava en la seva boca, la veritat que aquests darrers dies m'ha demostrat l'estima que em tenia. La vida te aquesta màxima quan t'arriba l'hora poca cosa pots fer, per tant jo només li puc donar les gràcies a la padrina. Iaia Sofia moltes gràcies per ésser com erets i que tinguis un bon trajecte vagis on vagis ara.
Això si la Iaia Sofia sempre restarà viva en el nostre record. moltes gracies a tothom.

Pere Secases i Casadesus

dimecres, 26 de maig de 2010

Endeutament Municipal, o com diexar els calers de tothom a quatre butxacaforadades

Es cert que això havia d'arribar en qualsevol moment, s'han de parar els endeutaments de molts Ajuntaments, gent votada per el poble que els hi han donat un càrrec per el qual no estan preparats.
Però Clar el que esta fent el govern de la Corona dels Hereus de Felip V es obrir la porta perquè els ajuntaments de avui fins a final d'any es gastin els pressupostos dels propers quatre anys i així amb una fuga endavant tot arreglat i merda per els que quedin.
La posta en marxa d'aquesta llei ha estat de nou un altre joc malabar del senyor Pinotxo Zapatero primer dic de sobte que trec la llei i que a partir de demà no es podrà endeutar ningú i tot seguit al veure com la gent se li tira al coll, canvio dient que ha estat un error del Boe i que es referia a partir del 1 de gener del 2011.
Consequencies d'aquesta actuació un ajuntament llestos o amb informació privilegiada han corregut a endeutar-se abans de que surti la llei i un altre tots plegats tenen sis mesos per acabar d'ensorrar el seu ajuntament.
Això de las prohibicions per decret no crec que sigui la solució, potser seria millor buscar la professionalitat de la gestió municipal i fer que cada alcalde que malbarati qualsevol caler el tingui que posar de la seva butxaca, llavors potser llavors tot plegat ens ho miraríem en un altres ulls.[noticia]

dilluns, 24 de maig de 2010

Vaga General, o com fer volar coloms

Ara desprès de rebre tota mena de subvencions, ara resulta que els sindicats volen fer una vaga general,
Jo em demano una vaga general perquè, per dir que no volem que redueixin els sous als funcionaris, una vaga general per dir que "no estamos tan mal".
La veritat que això de la vaga general era un altre temps i unes altres lluites, ara desprès de tot el que ha passat, desprès de que a canvi de subvencionar als sindicats hem donat els nostre suport al Pinotxo Zapataro, ara li volem fer una vaga general , ara no es el moment senyors sindicalistes.
Cada cosa s'ha de fer en el seu moment i quan tu veus que un il·luminat com el president del govern dels hereus de Felip V ens està portat al barranc es llavors quan s'ha de dir prou, no pas quan ja estàs caient i t'has d'agafar a qualsevol branca que sobresurti, jo diria que ja es una mica massa tard tot plegat.
Culpables de la situació actual, el govern l'oposició, els sindicats i com sempre el poble, perquè el que hauríem de fer tots plegats es agafar a tota aquesta secta de mercenaris i cremar-los per sant Joan. Ja està bé d'aquesta presa de pel constant i continuo.