dissabte, 15 de novembre de 2008

Jo també decideixo decidir , Ja en tinc prou vull la llibertat per la meva nació.

Carme Forcadell i Miquel Strubell varen presentar el dijous 13-novembre al vespre l’acte de cloenda de la campanya de recollida de firmes Decideixo Decidir que tindrà lloc el proper 29 de novembre davant del Parlament de Catalunya.. La campanya compte amb una adhesió de més de 50.000 signatures,

En aquest sentit, Carme Forcadell va ser molt clara, “ no es tracta de la llei de consulta, que segueix lligada al permís de Madrid”, volem poder convocar referèndums lliurement. També Miquel Strubell, va destacar que “el dret de decidir és un dret democràtic de qualsevol pobles” i que “l’objectiu d’aquesta campanya és que el Parlament de Catalunya pugui convocar referèndums sense haver de demanar el permís de l’Estat espanyol.”

Bé potser ja va sent hora de dir prou, ja està bé de la comèdia, potser ja va sent hora de lluitar per la nostra llibertat perquè si nosaltres no ho fem no ho farà ningú i molt menys aquests polítics que ens representen com deia en Cardona per lluitar per la llibertat ho ha de fer el poble no esperis que cap polític lluiti per la llibertat del teu poble. Lo que tu no fas per el poble no ho farà ningú.

El dret a decidir el nostre futur, no te res a veure amb la independència, sinó tenim dret a decidir això no deixa de ser una colònia, i si es fan les votacions i perdem els que desitgem la llibertat de la nostra nació desprès res a dir, el poble es sobirà i ells tenen la paraula , però mentre això no passi això no deixa de ser una dictadura camuflada de democràcia.

divendres, 14 de novembre de 2008

Gràcies, Losantos i Ciutadans, vosaltres si que en sabeu de promocionar el catalanisme


Avui voldria agrair al senyor losantos la seva aportació de 60.000 euros per el desenvolupament de la llengua catalana [noticia].
Perquè clar cadascú es amo dels seus silencis i esclau de les seves paraules, i això li ha passat al senyor Losantos, que tindrà de pagar una indemnització per acusar de terroristes als polítics d'Erc, i aquests amb un gest que m'he de treure el barret inverteix aquesta indemnització per promoure el ús de la llengua Catalana.
Perquè clar aquest senyor a vegades se li escapa la llengua, perquè clar dir que els mossos d'Esquadra hauria d'entrar a les seus del partit a buscar armament i titlla als senyors Carod i Puigcercós de pistolers, la llibertat d'expressió es una cosa i la difamació un altre, i quan una persona difama ja està bé que la justícia posi a cadascú al seu lloc.

La defensa de la Cope per la decisió del CAC utilitza com a música una cançó de Lluis LLach [noticia]. Ja està bé utilitzar una musica com la d'en LLuís per parlar de llibertat ,però la ràdio dels capellans no es pas la millor per parlar de llibertat, això es com si en Ciscu ens parlés de Democràcia. I molt menys utilitzar l'estaca per contribuir a una decisió tècnica, sembla que només han estat ells els perjudicats però resulta que son molts els que volien una freqüència de ràdio i molt poques les que havia disponibles, i clar com sempre lo millor que pot fer la ràdio dels capellans es diluir això i aparentar victimisme.
I per acabar voldria parlar de Ciutadans i la darrera criaturada, tant parlar de llibertat d'expressió quan els hi toca a ells rebre, llavors els hi surt la vena del temps d'en Ciscu, i clar la llibertat només es per la seva boca i no al revés[noticia], ells disposen de la veritat absoluta i tot els demés son dolents, te gràcia tot plegat, sempre emmascarat per la paella mes bruta.
A més amb tot el morro sol·liciten a la Montse Terribes que demani disculpes per el esquetx del Tc el qual ens anomena un tribunal feixista, a vegades la veritat fa mal, i clar que uns neofeixistes se sentin al·ludits es lo mes normal del mon, vol dir que anem per el bon camí. Comentar

dimecres, 12 de novembre de 2008

Prou de Justicacions, els polítics del meu país no s'han de justificar davant el colonitzador.

Bé desprès dels atacs del Mundo , premsa mediàtica nacional defensora de les creuades Cristianes envers els sarraïns catalans, en la pàgina de Reagrupament Independentista s'ha publicat el sou d'En Joan Carretero [sou]

En aquesta pagina s'explica les retribucions d'En Joan

Ingressos durant l’any 2007:

- Honoraris de metge d’atenció primària a Puigcerdà: 97.739,11 €
- Honoraris com a co-director del projecte d’hospital transfronterer de la Cerdanya: 32.000,04 €".
Bé potser ja va sent hora de dir prou, perquè ens hem de justificar cada vegada que personatges com aquests ens ataquen, perquè sempre hem de demostrar la nostra innocència, perquè no són ells els que han de demostrar la nostra culpabilitat.

Jo entenc que Joan Carretero no tenia que justificar les seves retribucions, perquè aquestes son privades, potser quan tingui algun càrrec polític important llavors potser si que s'han de demanar explicacions.

També voldria ressenyar una de les accions que per a mi marquen en tarannà d'un polític que és la renuncia que va fer en Carretero del sou de ex-conseller quan va deixar la política i va passar a treballar de metge de capçalera a Puigcerdà, o quan va prescindir del xofer per reduir despeses, potser aquests petits canvis son poderosos, i no donen medalles però mica a mica s'omple la pica.

Però si cada cop que les cadenes mediàtics ens ataquen ens hem de defendre els hi donem massa importància a uns trossos de paper que només saben embrutar la nostra pàtria per vendre quatre diaris més. I tenen la sort que encara queden molts Neofranquistes disfressats de demòcrates i que són els que mantenen a aquests personatges, a veure si amb una mica de sort la Crisis els posa a lloc . El diari el Mundo ja ha estat tocat [noticia]. A vegades inventar-se tantes coses fa que la gent es cansi de llegir tant fum i que amb una bufada de vent no et queda res.

Jose Zaragoza: el català emprenyat es una ciència FiccióAquest escrit va per en Vicenç , un amic que te molta estima a la gent que sempre decideix des de l'ombra, personatges que tenen d'ofici la Manipulació dels demés i fer que la gent digui lo que un pensa, Titellaires amb la habilitat de moure totes les titelles al seu gust, avui us parlaré d'En Jose Zaragoza, el titellaire Socialista del Psoe , el poder a l'ombra .

El senyor Zaragoza va tenir la barra de dir que la situació del Català emprenyat era una invenció dels columnistes dels diaris, que no existia tal situació. Potser te tota la raó el senyor Zaragoza perquè de Catalans emprenyats no en queden masses, potser mes aviat ara ja podríem passar al Catala indignat i aviat si tot continua igual al Català revolucionari.[noticia].


El problema del senyor te dos diàlegs uns per els catalans i un altre per els hereus de Felip V. Aquest es un diàleg que fan servir molts socialistes aquí al nostre País representa que son del Psc i quan van cap la Capital del Regne llavors es treuen la pell de xai i es tornen llops i passen a ésser del Psoe.


dir que Catalunya necessita benzina per seguir fent de Locomotora en la recuperació econòmica del regne de Felip V , la veritat es que es molt pretensiós, la veritat es que porten camí de que aviat ja no ens podran espoliar més, que arribarem a un extrem on la colònia catalana deixarà de ser productiva, potser llavors ens deixaran en pau i ens donaran el dret a poder decidir sobre el nostre futur, Lo mes greu de tot es que si ens poguessim despendre d'aquestes sangoneres hispanes, els hi passarien al davant en el ranquinq de riquesa i potser això tampoc ho poden permetre, per tant primer sangrar a la Nació Catalana i així creixa tots amb les seves aportacions.
El senyor Zaragoza te un caràcter que el fan diferent, quan les paraules se li acaben fa servir les gesticulacions violentes , i així li va anar quan es va trencar el braç picant damunt la taula perquè el senyor que tenia al altre costat del telèfon no seguia la mateixa tendència que ell [noticia]

dimarts, 11 de novembre de 2008

The Economist; Quaselvol ens pot jutjat mentre que ells mai es miren el melic


Avui us vull parlar de una informació feta per el diari Anglès The Economist, per el nom sembla un diari economista però per el seu escrit semble mes aviat que es una filial dels diaris cavernícoles mediàtics dels hereus de Felip V. (noticia).
Aquests informadors que segur que han escrit la noticia des de algun bar de Madrid perquè sinó no s'explica que hi hagi tantes diferències amb la realitat, o potser l'han fet des de alguna sucursal de algun diari defensor de les creuades dels hereus de Felip V, perquè sinó hi ha escrits que no s'entenen. Perquè assegurar que la llengua ha esdevingut una obsessió per als nacionalistes , es lo més normal del mon, la nostre llengua l'estan bombardejant des de tots els llocs, tan dintre de la nostra nació com aquests veïns de sota l'Ebre. La notícia semble redactada per algun d'aquest personatges que militant el partidet aquest mal anomenat Ciutadania.
Aquest revista s'atreveix fins i tot a criticar al Ex-president Pujol , Aquests mal anomenats periodistes titllen al Ex-president de Cacic, Però clar vinguen d'Anglaterra on encara disposen de colònies per les contrades d'Europa es normal aquest son uns altres que van imposar la seva llengua per on anaven, millor abans de criticar algú el que ha de fer el País Angles es mirar-se el melic i desprès actuar, potser llavors veurien que ell poques lliçons poden donar als demés , i si es tracta de lliçons democràtica millor calladets i passar per idiotes que obrir la boca i demostrar lo que arriben a ésser.[noticia].
Per lo menys aquest cop el Govern del Trist-partit ha sortit en defensa de la nostra llengua, [noticia] la Consellera Tura ha considerat preocupant la incultura que tenen de la nostra nació aquests mal anomenats periodistes anglesos. també afirma Tura que aquest escrit te afirmacions difamatòries i insultants, però senyora Tura , recordi que no insulta qui vol sinó mes aviat qui pot, i personatges com aquest no poden ni arribar a insultar,la ignorància es molt descarada.

dilluns, 10 de novembre de 2008

El rei de la ràdio dels Capellans , hi ha personatges que no hi fossin els haurien de inventar


Hi ha personatges que si no hi fossin els tindríem que inventar , i un d'aquests personatges es el senyor aquest de la ràdio dels Capellans, la veritat que gràcies a les seves desinformacions fan que molta gent cada cop mes se senti mes catalana, i aquest signes de Nacionalisme l'hem d'agrair aquest personatge, Un gran propulsor del Nacionalisme Català, cada cop que obre la boca un Independentista s'afegeix a la Causa per tot això moltes gràcies.
Encara que estigui en un temps i en lloc equivocat aquest personatge el necessitem perquè la seva mala llet envers la nostra Nació ens fa mes forts.

del Senyor Aquest li vull remarcar les cinc frases mes importants que ha realitzat envers la nostra Nació :
1.-paraules destinades als Polítics d'Erc."Catalanofobia es la reacción que se le produce a un español al oír a gente como vosotros. el problema es saber quin efecte provoca aquest senyor quan es escoltat per un Català, orticaria potser?.
2.-"Hace 40 años había mas libertad en Barcelona, y eso que era la dictadura"aquest senyor dominador de la veritat absoluta te un problema, tant pensar amb els seus mestres Franquistes que encara els troba a faltar, potser si que tenien mes llibertats els seus durant el temps de Franco , de entrada perquè feien lo que volien sense donar explicacions a ningú.
3.- "Lo peor, no lo dude, es lo de Cataluña, por cantidad y por lo que arrastra, que incluye el País vasco y da ocasión a Mojamé de asaltar Ceuta y Melilla. Cataluña será el modelo de balcanización de España."de entrada podem dir Ceuta i Melilla no deixen d'ésser dues colònies més que com a Catalunya i el País Basc, potser si tant li molestem a personatges com aquest ho tenen fàcil només ens han de donar la oportunitat de poder decidir la nostra llibertat i ja està.Els hereus de Felip V no han de decidir el nostre futur sinó que hem de ser nosaltres qui hem de decidir el nostre futur.

4.-"Catalán es quien vive y trabaja en Cataluña y vota a ERC, todos los demás son marcianos."Dons un marcià no votant d'Erc només li pot dir , que millor marcia a Catalunya que hereu de Felip V com ell.
5.-Hay mucha gente que ignora que ERC es siempre un partido violento, un partido siempre golpista, cuyas juventudes, los escamots, desfilaban a la manera fascista Aquest Senyor deu estar confonent Erc amb els seu Partit d'extrema dreta agregat al PP, potser troba a mancar el seu partit , a lo millor anant de peregrinatges a la Vall dels Caiguts troba la inspiració del seu heroi,
Per Cert ara li toca al advocat Garzon cobrar perquè esta revisant els assassinats Franquistes de la Guerra Civil i la post-guerra , només li he de recordar que la història sempre la escrivia el qui guanyava, per tant revisar la història es molt important perquè el poble que oblida la seva història esta condemnat a repetir-la , potser aquest paio ja li interessa una altre revolta Feixista com la del 36.
Per tot això, perquè cada cop que obre la boca em sento mes catalanista moltes gràcies jimenez losantos. de veritat que si no hi fos l'hauríem de inventar.

Ibarra, això si que es tenir barra, i el Mundo a la seva, A la caça i captura de militants d'ErcCom sempre el senyor Ibarra es un personatge que pixa fora test, com sempre ha de sortir ell amb la veritat absoluta i dir la tonteria del dia, com sempre ell està per sobre el bé i el mal. Aquest es un dels defensors cavernícoles mediàtics de la hispanitat, Hereus de Franquisme que no van saber canviar el xip el 1975, encara els hi surt els seus tics de tant en tant, i aquest ha estat un dels seus moments. [noticia].
Però aquest personatge lo que voldria es un sol partit, amb una sola directriu,i un sol governant, el problema d'aquest paio es que va néixer 50 anys tard. Aquest senyor no ha entès lo que vol dir democràcia i que cada poble pugui dir la seva, Per imposició de uns personatges amb els mateixos ideals que aquest senyor així ens veiem nosaltres, els Bascos i els Gallecs. Amb tot condicionat a la paraula de un encantador de Serps que no te ni paraula.
I el senyor Ibarra parla de la promesa del Pinotxo Zapatero i diu que clar que el president dels Hereus de Felip V va prometre unes coses condicionades a que els polítics del Psc votarien lo que els amo els hi digués, el problema de tot plegat es que el Senyor Maragall es hi va sortir guerriller, per això no els hi interessava i el vàrem tenir que substituir per un altre a veure si aquest segueix les ordres de l'amo. El temps i una canya ens dirà el quelcom de tot plegat.
El segon tema a tractar es el Mundo i en Carretero, avui li toca a ell i el seu sou, el problema d'això es que aquests personatges diuen les veritats a mitges, i una veritat a mitges no deixa d'ésser una mentida. Potser al mundo li fa por els ideals del senyor Carretero i per tant lo mes fàcil es tirar-li merda per així desacreditar un nacionalista mes. m'encanta la objectivitat d'aquest diari no parla del 300.000 euros que el senyor Ibarra s'ha gastat en arranjar el seu despatx, això son minúcies envers dels 30.000 que hipotèticament cobra el seu Carretero per direccionar el Hospital Trans-fronterer. Llàstima que l'esforç que fa aquest diari per desacreditar als nostres polítics no el destinin a fer un diari objectiu i plasmar la realitat , segur que llavors arribarien a ésser un gran diari. [noticia]