dimecres, 18 de juny del 2014

Cancion del Pirata d'Espronceda

remenant per el Youtube, he trobat aquesta perla, he rejovenit mes de 30 anys , la cançó del pirita un històric de la literatura dels conqueridors.

dimarts, 17 de juny del 2014

Living Barcelona, siusplau miratges no gràcies .

la veritat que el vídeo sembla que estem parlant del 7é cel , que tot es maco i agradable, que no existeixen queixes de cap mena.  I que tot es de color de Rosa,
Ens hem deixat de posar la gent en Guerra de Can Vies, la gent que toca els metros, els que remenen els cubells d'escombreries, tot aquesta gent també forma part de la Gran Ciutat. Però Clar aquesta gent no ven aleshores no es bo que surtin aquest. Vine a Barcelona on estaquen els gossos amb botifarres i tot es meravellós,


.

Si amb aquest vídeo volien promoure la Ciutat en les Xarxes, s'hauran d'aplicar la màxima aquella que diu que es maco que parlin d'un encara que sigui malament.


diumenge, 15 de juny del 2014

Jaume Sastre i la vaga de fam

Ara que porten uns dies cridant i revindicant l'Escola en Català , resulta que tothom s'ha descuidat o a ometre  el cas d'en Jaume Sastre, aquest professor que porta més de 40 dies fen una vaga de fam , per demanar que l'escola continui amb català, i nosaltres els catalans, callats com a putes, voleu dir que em de deixar que els mallorquins lluitin sols per salvar la nostre llengua.
Voleu dir que no hauríem de fer alguna cosa per demanar que aquest professor deixi la vaga de fam i així no afecti la seva salud, per tant el que hauríem de fer es lluitar per la nostre llengua tant en el nostre territori com en aquells llocs on la van prendre i fer seva. Es digui Valencià, mallorquí  o el que sigui, però la llengua es la llengua. i no podem deixar que el que no aconseguir els Cisquet i els Seus Sicaris ho aconsegueixin ara els seus hereus.