dimarts, 17 de juny de 2014

Living Barcelona, siusplau miratges no gràcies .

la veritat que el vídeo sembla que estem parlant del 7é cel , que tot es maco i agradable, que no existeixen queixes de cap mena.  I que tot es de color de Rosa,
Ens hem deixat de posar la gent en Guerra de Can Vies, la gent que toca els metros, els que remenen els cubells d'escombreries, tot aquesta gent també forma part de la Gran Ciutat. Però Clar aquesta gent no ven aleshores no es bo que surtin aquest. Vine a Barcelona on estaquen els gossos amb botifarres i tot es meravellós,


.

Si amb aquest vídeo volien promoure la Ciutat en les Xarxes, s'hauran d'aplicar la màxima aquella que diu que es maco que parlin d'un encara que sigui malament.


2 comentaris:

Joana ha dit...

No m'agraden aquests vídeos, per que produeixen diabetis, però no estic d'acord amb tu que calgui ensenyar les "misèries" per dir-ho d'alguna manera. Són vídeos promocionals de les ciutats, a totes les grans ciutats i als pobles petits també, hi ha problemes i coses lletges, sense sostre, pidolaires, pispes, okupes i cases ocupades i en algun moment poden haver les seves trifulques. Si vaig a París o a Berlín, ja imagino que tenen de tot el que pot haver a la meva ciutat i els puc veure i tot, però no deixaré d'anar a visitar-les com a turista. Són problemàtiques intrínseques a les grans ciutats, on tothom hi té cabuda i per això mateix hi ha de tot. I al vídeo, surt un músic de carrer.
Posar al vídeo totes les misèries, seria, com si en el vídeo que Masella té a la seva web, posessin, que a les pistes hi ha pedres, molt habitual, o que un cap de setmana de gener o febrer, pots fer unes cues immenses a les cadires o que cal anar amb compte amb el material, no te'l fotin. Amb tot això, no sé encara com hi vaig!

ALP2500 ha dit...

Molt bona la comparació amb Masella,jo et diré perquè hi vas perquè la muntanya es la muntanya, disposem de una muntanya cara nord, amb pins que envolten les pistes que la fan diferent, en quan al tema de Barcelona, no cal idealitzar tant la ciutat perquè a l'hora de la veritat la gent marxa decepcionada, potser no cal idealitzar tant i a l'hora de la veritat guanyar-nos amb el tracte i l'hospitalitat , en el fons el que desitja la gent es ser tractada correctament.