dissabte, 31 de gener de 2009

Potser la millor solució seria, disposar de un Sauracat

Desprès de la darrera recomanació de Protecció Civil que aquest cop aconsella no practicar esport en lloc arbrats i prohibir a la gent anar al bosc [noticia].
Ara tot son proteccions un cop l'hem cagat ja està no cal que ara ens sobre protegim per tot , la cagada ja es va fer abans per tant lo mes normal es assumir-la i mirar que no és repeteixi, però clar ara treurem plans de protecció per a tot, i desprès del Neucat , ha aparegut el inundacat , el ventcat i tot lo que acabi en cat, només en mancaria el Sauracat , aquest potser si que seria de gran benefici per els habitants de la nostra nació.

divendres, 30 de gener de 2009

Levantina de Seguretat, no gràcies , serà que no disposem d'empreses de la nostra nació

Jo també em vull afiliar a la campanya de denúncia de una actuació del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació dirigida per en Tresserras, Aquesta campanya de protesta ve per la contractacio de l'empresa Levantina de Seguridad Sl. que té diversos antecedents d'agressió de caràcter xenòfob, homòfob i feixista tant als veins del Pais VAlencia com a la nostra nació.
A mes el propietari es en Jose Luis Roberto fundador del partit d'extrema dreta i feixista anomenat Espanya 2000

Dons a partir de l'! de febrer aquesta empresa passarà a tenir la concessió del control d'accés i la vigilància de tres monuments de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona , Amb tantes empreses com hi ha de vigilància hem d'anar a buscar la feixista de turno, i com mes radical millor, serà que no podem triar amb un ventall de possibilitats que sempre l'hem de cagar.
aquí us detallo l'escrit que els promotors de la proposta de enviar correus al Conseller demanant una mica de sentit comú i no tenim prou amb els enemigs de casa nostra que encara en possem mes
Aquest correu electrònic és protegit contra spam bots, necessiteu JavaScript habilitat per veure'l

"A l'atenció del Honorable Sr. Joan Manuel Tresserras i Gaju, Em remeto a aquest correu per mostrar la meva disconformitat envers a la concessió del del control d'accés i la vigilància de tres monuments de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre a l'empresa "Levantina de Seguridad S.L.". Aquests tres indrets, que formen part del Museu d'Història de Catalunya, són el Castell d'Escornalbou (Baix Camp), el Castell de Miravet (Ribera d'Ebre) i la Cartoixa d'Escaladei (Priorat). Aquesta empresa, propietat de l'empresari valencià Jose Luis Roberto, està lligada a diferents moviments d'extrema dreta, així com a diferents incidents violents tant al País Valencià com a Catalunya. Per començar, el senyor Roberto és el fundador del partit d'extrema dreta España 2000, relacionat amb moltes agressions de caire feixista i xenòfob arreu del territori. A part d'això, també forma part de la junta directiva d'ANELA (Asociación Nacional de Empresarios de Locales de Alterne), que reuneix propietaris de locals on s'exerceix la prostitució. Per tots aquests motius, se'ns fa estrany que un organisme dependent de l'actual govern de la Generalitat de Catalunya, definit com a "catalanista i d'esquerres" pot permetre que a una empresa amb aquests antecedents i un entorn poc clar, li sigui adjudicada la vigilància del patrimoni històric del sud del Principat. Com podeu comprendre, els antecedents violents que té l'empresa "Levantina de Seguridad S.L." no són compatibles amb els valors que és volen transmetre tan en els indrets ja citats com també des del mateix Govern. I és per tot això que li demanem que reconsiderin la concessió del Castell d'Escornalbou, el Castell de Miravet i la Cartoixa d'Escaladei a la citada empresa, així com qualsevol futura adjudicació per part de qualsevol departament de la Generalitat de Catalunya a aquesta empresa de seguretat. Esperem que tinguin en compte aquesta carta, i que prenguin les mesures corresponents i actuïn consequentment."

Companys de les ¨Terres de l'Ebre, si aquests paios han de construir les vostres terres aneu arreglats


M'encanten els eslògan polítics perquè aquests com a la vida mateixa segueixen aquella dita dels invasors castellans que diu "dime de que presumes i te diré de que careces". dons aquesta es la realitat d'aquest partit. [noticia].
Jo només tinc una pregunta, ostres estan per terres de Tarragona i no apareixen els del Clan de l'Avellana, curiós, potser aquests estan preparant les primàries, mentre no quedin en secundaris.

Aquest Govern Catala, sembla una fulla seca de tardor

Aquest Govern del trist-partit cada cop mes ha perdut el Nord, va sense rumb, i ara toca justificar el temporal, primer surt en Montilla donant la culpa als meteoròleg, normal aquest no van dir que el vent faria les destrosses que va fer, i que volen que diguin quins arbres es trencaran i quins no, quines cases estant en perill i quines no, Per cert senyor Montilla les previsions de Meteorologia depenen de la conselleria de Medi Ambient i aquesta forma part del seu govern per tant la culpa de tot plegat es del Govern de la Generalitat i com a conseqüència del Senyor Montilla, per tant menys culpar als demés i mes assumir les seves cagades.
Bé per acabar de emplenar el got de personatges Barruers i descarats ara ha sortit a l'escenari el senyor Boada i aquest com no pot culpar al seu partit de les cagades va i diu que la culpa es dels Ajuntaments, anem a pams els ajuntaments dels voltants de Can Fanga son tots governants per el partit sociata per tant la culpa es del Psc i com a conseqüència del mateix la culpa del senyor Montilla com a president d'aquest Partit.{noticia}.
Bé un se'n cansa de tantes bajanades, potser que envers de buscar els culpables lo primer seria que tots plegats assumíssim que l'hem cagat i buscar solucions. perquè això de tirar merda fora esta molt bé però sempre surt esquitxat un altre.
Això si ara tirarem endavant el Ventcat per preveure quan farà vent quines son les actuacions que s'han de fer, però senyor i això us ho comenta un distret de la muntanya si aquest ventcat te alguna assemblança amb el neucat, "apaga y vamonos". perquè amb el neu cat cada cop que actuen la caguen, això es el club dels despropòsits, l'únic que fan els treballadors d'en Saura es posar un Vallat i tallar la carretera i així s'estalvien problemes, ell si problemes pocs els problemes els tenim els habitants del Pirineu per desplaçar nos amb actuacions tant nefastes d'aquests senyors. Bé dons ara el País Català disposarà de un nou protocol especific per temporals de vent [noticia]. Dons jo dic que el millor protocol que pot tenir el meu poble es que aquests ecopijos d'en Boada i sobretot d'en Saura fotin el camp, Llavors si que el poble català podrem respirar a gust.

Per cert avisar desprès de la tragèdia i desprès anar dient que ells ja ho havien dit, diu molt del impresentables que ens estant governant [noticia]. Jo mentre estigui governat per aquests personatges estic per demanar un plus de perillositat a la meva empresa perquè això es un desgovern i els politics del mateix semblen els germans Max .


dimecres, 28 de gener de 2009

psc, quan la seva defensa es un atac de fets històrics

De entrada no deixa de ser curios que surti el rei de la Crosta, en Joan Ferran que davant les crítiques que han fet els convenients de l'actuació del trispartit davant la situació d'emergència per causa del vendaval dient que el senyor Artur Mas durant les nevades del 2001 es trobava en una discoteca. i el paio s'ha quedat tant ampla.[noticia]
Malament deuen estar el partit filial del pinotxo zapatero que haguin de treure al sonmia truites de la crosta nacionalista a defendre les actuacions que no es poden defendre de cap manera. però clar aquest personatge que va tenir la barra de dir que la televisio de Catalunya, la seva. ha de ser una televisió nacional i no pas nacionalista, Si aquest personatge ha de defendre l'actuació del govern , van arreglats, ara si que estem recollint tot el fems que vàrem tirar als camps.
Perquè clar dir que ells ho van fer de nassos i que en Mas el 2001 ho va fer molt malament ho trobo patetic, trobo patètic que aquesta sigui la unica justificació que tingui el trist partit per defendres de tot plegat.
Però clar que es pot esperar de un partit filial de la capital del regne, el quan fa una revista publicitària en que la pagina de inici hi ha una frase que ho diu tot 2 anys generant confiança. bé la confiança la deuen tenir els parents col·locats en ambaixades ficticies, perque de genera confiança aquest trist partit semble una ofensa a la inteligència de la gent.
Després surt un escrit del Iceta en el que diu amb el President Montilla catalunya avança. Si que avança catalunya , porta camí de la seva desaparició amb aquest president i el sequit que porta rera.
Desprès surt un altre article que diu que Montilla i Zapatero traballen per paliar els efectes de la crisi, Fins fa poc no reconeixien la mateixa, lo que ha provocat que les mesures anti-crisi s'han aplicat massa tard, per tant com anem tard com sempre els efectes seran superiors als del resta de europa, i fa poc deia que el regne del Felip V podria aspirar al 2009 al "pleno empleo" i ara nomes poden aspirar al pleno al 14 en la loteria per paliar la crisis.
I per acabar amb el eslogan que diu que Psc el partit que sap on va, el problema el tenim els habitants del poble catala que no sabem a on ens porten, jo diria que a la integració com a colònia al regne de Felip v.
"

dimarts, 27 de gener de 2009

Espanyols exemplars, quan hem de buscr al espanyol de Alemania

La Fundació per la defensa de la Nació dels Hereus de Felip V, que és pensen que defensar la seva nació vol dir ensorrar la meva, aquest paios que només saben defensar la seva nació atacant a la Catalana, formada per personatges nascuts a Catalunya que tracten els altres de nacionalistes i no tenen el detall de mirar-se el melic de tant en tant per veure que son ells. Dons aquests paios han decidit com a espanyol exemplar de l'any en la categoria d'activitat professional a l'empresa aquella Nazi anomenada Air-Berlin que tant be esta tractant la llengua del meu país. [Noticia].
A veure Qualitats que ha aportat aquesta empresa per obtenir aquesta consideració per aquest agrupació de Feixistes. "por mantenerse firme en su defensa de la libertad y del derecho de las empresas que operan en España para utilizar el español en cualquier ámbito y lugar de la Nación. Air Berlin pagó las consecuencias de esta defensa siendo duramente atacada desde instituciones públicas controladas por el secesionismo en Cataluña y Baleares."
Com a mínim curiosa la cosa,parla de defendre la llibertat i el dret de les empreses que operen al Regne de Felip V utilitzant la llengua d'en Sirvent i dient que va ésser atacada durament per el secessionisme catala i Balear, pobres, la soc que van tenir que eren els Catalans i els Balears els afectats perquè si haguessin estat els Hereus de Felip V els afectats segur que estaríem en una guerra mediàtica però clar nosaltres com sempre amaguem el cap sota l'ala i a plorar que ens roben.

dilluns, 26 de gener de 2009

Catalunya, el centre d'europa

hi ha declaracions que son curioses, sortint de la boca de qui surten i aquest es el cas de la noticia del avui, [noticia].
El President del Parlament Europeu el senyor Pöttering, ha desaconsellat aquest dilluns l'opció independentista a Catalunya en considerar que la fragmentació dels estats europeus debilitaria la unió europea, Bé si li soc sincer per a mi es molt mes important la independència de la meva nació que no pas el enfortiment o debilitament de un agrupació de nacions com l'europea que s'aguanta am pinces. Pöttering ha dit que Catalunya no hauria de ser independent amb l'argumentació de la fragmentació dels Estats o nacions de Europa. també s'ha mostrat favorable al principi de subsidiarietat.
Aquest Pöttering es el mateix que la setmana passada va defensar que el català no pogués ser llengua oficial a la Unió Europa. amb la màxima de que defenseu la vostre idioma al vostre país i desprès ja veurem com evolucionen les coses.
A veure Senyor Pöttering la ignorància de les coses no li dona dret a criticar-les ni a menysprear.les , com vol que defensem res si no tenim nació ni pàtria, només som una colònia a exprimir i para de comptar.
té pebrots tot plegat a veure si haurem d'esperar que Andorra entri al mercat comú perquè així hagin de reconèixer la nostre llengua.
Per cert en el dinar col.loqui de la presentació del senyor Pöttering s'ha vist una imatge curiosa com a mímin el senyor Benach i l'Alejo Vidal Quadre cara a cara [noticia]. Lo que s'ha d'arribar a fer per un bon dinar, veure situacions com aquesta diu molts del tarannà d'aquests dos grans defensors del nacionalisme dels hereus del Coronel Macià i el altre dels hereus d'en Franco.

Puigcercós i la batalla de les ideesPuigcercós en una conferència a Tortosa ha tornat al seus orígens a vendre fum, ha assegurat que el seu partit ha començat la remuntada, la veritat que es cert que mes avall ja no hi poden caure per tant per propi inèrcia ara toca remuntar , després ha continuat amb la seva dient que estant guanyant el debat, ideològic, que estant guanyant la batalla de les idees.
I jo m'he quedat bocabadat, guanyar la batalla de les idees? això que vol dir ? si els únics que tenen idees en aquest partit els podem trobar a reagrupament indepentista, els altres si que tenen una idea, es el de sangoneres, obrir ambaixades per col·locar els familiars o pagar prestecs polítics amb càrrecs de assessorament.
Després ha continuat dient que els Esquerdats es l'opció guanyadora però que ens impliquem tots els catalans en fer una Catalunya un país d'oportunitats i portar el nostre país al destí que li toca , el de les Nacions Lliures d'Europa, la idea es molt bona i estic totalment d'acord el problema es els companys de viatge que hem d'arrossegar, jo amb aquesta directiva dels esquerdats no aniria ni a fer un cafè, per tant molt menys a fer la meva nació lliure, perquè aquests paios son capaços de vendre's per un plat de llenties.
Desprès ha seguit a la seva amb el fum , quan ha parlat de que son la Catalunya optimista , diu que hi ha sobiranistes de saló, i altres que treballen que arrisquen, la veritat segur que quan deia això la cúpula del seu partit i ell al capdavant es deu referir al primer, perquè al arriscar ells mentre tinguin la mamella agafada no ho faran ni en pintura. I per acabar el senyor Puigcercós s'ofereix anar al capdavant del sobiranime, la meva humil opinió, no gràcies amb companys com vostè no ens calen enemics, ja els tenim a casa.[noticia]
diumenge, 25 de gener de 2009

La Cerdanya, el regne de la foscor

La Cerdanya el regne de la foscor, que les comarques dels Pirineus estem deixats de la ma de Deu, es prou sabut per a tothom, nosaltres existim perquè la gent de la ciutat pugui gaudir de les nostres muntanyes, dels nostres paratges , però clar els serveis que disposem nosaltres son tercermundistes en comparació als que gaudeixen la gent de can Fanga, aquesta es la diferència, aquest dissabte s'ha produït un tall de llum, tota la comarca a les fosques, el dia següent tot ha continuat igual, sense botigues, amb la gent sense saber on anar, tot a la foscor.
I tot plegat perquè el vent ha fet caure una parell de pilones, si ja saben que això pot passar no seria mes fàcil posar sota terra aquestes línies i fer desaparèixer aquestes pilones i no haurien problemes d'aquest tipus, a part de que el impacte visual seria zero en comparació del impacte d'aquestes torres de ferro, i cables penjant per tot arreu.
Però bé en la meva comarca son masoquistes, no farem res per provocar que els polítics facin la seva feina i aquesta es fer de la nostra comarca un lloc decent on viure. Però com sempre tenen sort, sort de que tiren del seny català i ajupim el cap i l'amaguem sota l'ala, el famós seny que no deixa de ser una covardia, potser ja va sent hora de dir prou, que n'estem farts a la Cerdanya de ser una comarca tercermundista, que volem els mateixos serveis que els altres llocs.