dissabte, 26 de juny del 2010

dedica't al meu ángel de la Guarda

Temps dificils, gent Seriosa

Tot plegat sembla un acudit de qualsevol humorista, l'eugenio hi hagués tret punta a tot plegat jo de moments només us deixo el video d'aquest partit mal anomenat demòcrata

dimecres, 23 de juny del 2010

Em vaig enrecordar de tú

dedicat a totes aquelles princeses que s'han arribat a pensar que la vida es un joc i com ha tal es pot jugar de qualsevol mena.

Si vull, Catalunya a Brasil 2014

Jo també soc partidari de que Catalunya pugui participar al mundial de brasil 2014 de futbol, Aquesta campanya promoguda per la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes
pensa que ja ha arribat el moment de participar nosaltres i no pas aquests colonitzadors , tant del nord com del sud que darrerament estant confonent esport amb política, estic fart de sentir tanta roja per tot arreu , total amb una mica de surt divendres els hi donen el passaport. [noticia]
El més cómic de tot es que aquesta gent que ens volen ensenyar democràcia diuen que nosaltres barregem esport i política i que ells no, sobretot aixo ara resulta que la dreta mediàtica esta enfadada perquè a la selecció del seu país li diuen la roja, potser aquests volien que se l'anomeni l'àguila imperial, dons bé com a roja sona a comunisme a la pasionaria, no es correcte i li hem de canviar el nom.
Sort que no barregen esport i politica. [noticia]

dimarts, 22 de juny del 2010

El país Basc ho tenen molt clar, Catalunya no te res clar

La veritat que el país basc ho tenen tot molt clar, vist que la violència no els porta enlloc han decidir anar a buscar la seva independència per la via política, però a diferència dels catalans ells van tots a una , nosaltres com egodeus que som anem tots a la nostra, ells tenen clar que la seva finalitat es la llibertat i fotre fora l'imperialisme tant espanyol com el gavatxo, i crec que ells si que ho aconseguiran d'entrada perquè van en bloc i tots a una. [noticia].
Els Bascs son diferents d'entrada disposen del Concert Econòmic, això ja els dona peu a tenir una part de independència que no tenim nosaltres, perquè en el fons la pela es la pela i la independència econòmica es la millor que es pot tenir, perquè si disposes de la Caixa ja tens molt de guanyat.

diumenge, 20 de juny del 2010

un anunci de cerveses,

Catalunya Independent, el començament de la història

Avui 20 de juny torna haver referèndums per la Independència, cada cop hi ha més gent interessada en trencar les cadenes que ens mantenen lligats als desitjos dels hereus de la corona de Felip V.

visca una Catalunya lliure de invasors