dimecres, 26 de setembre del 2018

Que potser vol tornar en Pepe Botella?


Amb la presentació del Senyor Manuel valls per anar a la Candidatura a l'alcaldia de Barcelona, es tornar al 1808 i la presentació d'en Pep Bonaparte com a rei de la península ibérica. Ara resulta que  haurà de vindre un neofeixista de França a agafar les regnes del govern de la Capital de atalunya.Ara resulta que com no sabem governar-nos aquest personatge anomenat com el diputat fantasma, aquest senyors ens ha de  dir com hem de viure i com hem d'actuar i clar darrera seu els orange . Tot els llops s'acaben llepant les ferides.


"El diari Le Monde posava de manifest l’absentisme de Manuel Valls a l’Assemblea francesa i el malestar que això ha portat entre els diputats, que li demanen que dimiteixi per coherència. ‘No es pot ser elegit a l’Assemblea francesa i alhora fer una campanya a Barcelona’, deia la presidenta del grup socialista, Valérie Rabault, ex-companya de partit de Valls. I encara Farida Amrani, de França Insubmisa, rival de Valls a Evry en les últimes eleccions municipals, que deia: ‘Exigim la renúncia de Manuel Valls, diputat fantasma."

dons be desprès d'aquesta presentació ara resta veure a qui presentaran els neofeixistes. Tot molt coherent, i tot seguint el diàleg de la concordància, com deia la iaia deu ens agafi confesats. això que vinguin de fora a dir-nos el que hem de fer es molt curiós, hi ha Gent que es pensa que disposa de la veritat absoluta, Potser l'absolutisme es la seva manera de viure, Aviat es veurà tot plegat però si guanya aquest personatge anem arreglats..