dissabte, 13 de desembre de 2008

Gen de Neu

l'altre dia a Alp es va celebrar una festa per commemorar el 100 aniversari de les primeres esquiades per les nostres contrades, en quan a la gent a commemorar tot es opinable, lo que no es opinable es a l'hora de denominar aquesta gent.
Si estem parlant de Gent de Neu, en l'idioma dels hereus de Felip V seria gente de Nieve, i no pas el que han possat els il·luminats del meu ajuntament que els han denominat Gen de Neu que traduit seria Genes de Nieve.
El mes vergonyòs de tot es quan els hi dius que per favor es mirin una mica les faltes de ortografia i van els paios i et contesten tot el que es fa amb bona voluntat està ben fet, amb aquests ideals ja arribarem ja. Ja es allò que els Testos s'assemblen a les Olles, i si aquest es el tarannà del meu Ajuntament que em puc esperar del meu poble.

Saura, si els testos s'assemblen a les olles, pobres mossos estan arreglats

El conseller d'Interior, el senyor aquell sense iniciativa i per posar verd, ha presidit el lliurament dels diplomes als Agents del cos dels Mossos d'Esquadra que van promocionar l'any passat. De pas ha fet el seu discurset destacant el exemple de professionalitat eficàcia i proximitat amb la gent, aquest senyor segur que no ha anat massa alguna d'aquelles comissaries a posar una denúncia i com tenen un detingut la resposta es torni vostè demà això deu ésser senyal de professionalitat eficàcia i proximitat amb la gent.[noticia]
En les seves actuacions espectaculars en temps de nevades, que lo mes fàcil es posar una balla tancar el camí i marxar, i ens queden tant amples, això si que es una demostració de eficàcia i proximitat a la gent.

De pas ha destacat a la policia que ara son la ^policia amb majúscules de la totalitat del territori català, la veritat senyor saura jo trobo a mancar la eficàcia professionalitat i proximitat de la Guàrdia Civil , aquests només tenien dos tares , la llengua que utilitzaven i la estanquera que porten al braç dret.
I per acabar han dit que la policia fan les coses be i cada dia les faran millor, Aquest dia però serà quan tinguis un conseller amb cara i ulls, que no ens vengui pel·lícules d'ecologia i després vagi amb el seu A-8 a tot arreu, potser utilitzar la bicicleta de tant en tant li aniria bé perquè com a mínim se li refrescarien les idees.
Potser senyor Saura haurien de ser una mica mes humils i si els altres no ens tiren floretes no ho fem nosaltres mateixos, perquè al final se'ns veu el llautó
noticia dels mossos]

divendres, 12 de desembre de 2008

Els Manaments de Montilla, o sommis d'un ilús?

Avui us parlaré de les exigències del senyor montilla ara fa 10 mesos ,exigències dirigides al guanyador de les eleccions del 9 de març , les deu exigències o manaments son:

1.-Creació de un consorci entre les agències tributaries catalana i la del regne de Felip V

2.-Ràpid traspàs de les competències previstes a l'Estatut

3.- Rigorositat del compliment en allò que es disposa a la Carta sobre inversions estatals a Catalunya.;

4.- Traspàs de rodalies

5.- Nou model de gestió de l'Aeroport del Prat

6.-Impuls a la federalització del regne de Felip V

7.-amb una reforma total del Senat

8.-i amb la participació de totes les autonomies en la definició de polítiques sectorials del l'Estat.

9.- Reforma del Poder judicial i defensa del Català per part del Estat colonitzador amb la creació de un canal digital de Rtve en les quatre llengues de totes les colònies

10.-Càtedres de Català Gallec i Euskera a les universitats del regne de Felip V

Be aquests deu manaments el Senyor Montilla els resumeix en un que es , que no es voler imposar una relació privilegiada de l'Estat sinó que es tracta simplement de complir la Llei


Be de tots aquests manaments el Estat del Regne de Felip V no m'ha complet cap per tant tot ha estat fer volar coloms ,

En quan als manaments que m'hagués agradat que hagués proposat el president de la meva nació son:

1.- Independència de el Meu País

2-Trencar les Cadenes que ens tenen lligats al País colonitzador

3.- la llengua de la nostra nació es el Català i punt.

4.- Nosaltres som Catalans, ni millors ni pitjors ,

5.-Lo que recaptem per a invertir a la nostra nació

6.- Qui no estigui content amb la meva nació la porta sempre esta oberta,Catalunya es terra de llibertats ,

7.- Abans de anar a conquerir noves terres, primer has de tenir la teva neta com una patena

8.- Dels veïns de sota l 'Ebre , no cal dir res , Els catalans ens hem de dedicar de la nostra terra i lo que facin els demés no es importa.

9.-Els atacs de gent com la cadena dels capellans, renegats teatrals i coses així no ens molesten perquè en el fons no insulta qui vol sinó mes aviat qui pot.

10.- i per acabar Catalunya ha de ser lliure , independent, perquè les cagades les hem de fer nosaltres i respondre nosaltres de la mateixa.

Per tant tingueu present que mentre estem governants per persones com les que tenim actualment, poca llibertat aconseguirem ,aquests només saben guardar.se la seva cadireta i poca cosa mes, això si vendre fum son uns experts.


Ànims Lourdes, Quan la vida es injusta

Avui l'escrit serà cortet, només aprofitaré el blog per donar ànims a la Lourdes, per la desgràcia que ha patit i perquè la vida a vegades es molt injusta, hi ha moments que no se que dir, i aquest es un d'aquest moments, no era el destí que esperàvem per l'hereu o la Pubilla, però només aprofitaré l'escrit per donar-te ànims i que recordis que la vida que ara heu de ser forts i donar-vos una altre oportunitat, i sobre tot ara no us rendiu que la vida us ha de somriure alguna vegada i la propera potser serà la definitiva.

dijous, 11 de desembre de 2008

Fraga, Quan la memòria es molt efímera

Avui el President Fundador de un partit anomenat Alianza Popular que desprès va canviar el nom per Partit Popular, un tal Manuel Fraga, ens un esmorzar informatiu del Fòfrum Noa Societat, ha tingut la barra d'afirmar que caldria "ponderar" als partits nacionalistes i textualment ha afirmat "colgàndolos de algún sitio", perquè segons ell, el nacionalisme per definició es lo contrari a la defensa de la terra de Felip V. Fraga ha expressat avi mateix el seu profund fàstic per les paraules del diputat en Joan Tarda i es diu mostrar-se escandalitzat per que son les coses mes fortes que ha escoltat mai.
La veritat que te collons tot plegat, aquest personatge FRANQUISTA, que signava les condemnes de mort a la ma esquerra mentre amb la dreta es menjava un entrepà, Aquest personatge que va filmar una peli cula de ciència ficció per fer creure als poble hereu de Felip V que s'estava banyant a les platges de Palomares plenes de radiació mentre estava a una altre contrada, Aquest manipulador de la història ens ha donar lliçons de ètica.
I quan parla de que el nacionalismes es lo contrari a la terra de Felip V , vol dir que els seus partidaris Nacionalistes Espanyols son una lacra per la nació espanyola. Potser aquí ens on te una part de raó
En qual a criticar les paraules den Joan Tarda, perdoni senyor però en Joan es una persona elegida per el poble català amb els seus pros i les seves contres, mentre que vostè quan era ministre de Turisme de la Dictadura Franquista nomes el va elegir el dit acusador del Franco, per tant lliçons de moral ,ètica, política de la seva boca mai, perquè com diuen a la seva terra Nunca Mais, i això es refereix també a la seva política.dimecres, 10 de desembre de 2008

Català o Catanyol , aquest es el dilema

Desprès d'escoltar a la ràdio dels capellans parlant del Ministre de Treball del Regne de Felip V parlar del ministre Catanyol, vaig pensar a que es referia aquesta emissora defensora de totes les llibertats del món. i he buscat la definició de Catanyol. Perquè aquests personatges com estan en possessió de la veritat absoluta, ells si que en saben de tot, fins i tot no els hi podem aplicar aquella màxima de einstein que definia que tots som ignorants, però tenim sort perquè no tots ignorem les mateixes coses.

Catanyol es la barreja del català i l'espanyol emprat en sentit pejoratiu per referir-se a una nova llengua sortida de la forta influència de la llengua dels hereus de Felip V envers el català dintre de la nostra nació.
les seves característiques son:
.-Eliminació de frases i locucions catalanes que no s'assemblen als equivalents al Castellà ,exemple xarco envers de bassal
.-Traducció literal al català de les frases fetes del castellà,
.-eliminació dels pronoms febles.
.-Utilització de Barbarismes castellans
Fins i tot trobem defensors d'aquesta nova llengua ,això te un fi, convertir el Català en un dialecte del Castellà , I amb la meva llengua no si juga

El català es la nostra llengua i l'hem d'acceptar com és ja està bé de atacar la nostre llengua des de dintre de la nostra nació, potser si tots plegats anem agafats de la mà en buscar una llengua pura i nostre no ens caldrà utilitzar aquest sortida perquè a mig termini ens pot sortir molt car , perdre una llengua en benefici de les hereus de Felip V això mai, abans aprenc àrab.dimarts, 9 de desembre de 2008

Una justicia injusta, si això se'n diu ésser just que passarà quan siguin injustos?

Avui llegint el diari Expansion m'he trobat amb una notícia que m'ha fet pensar la noticia en si diu que un jutge estima que la humiliació pública de un marit envers la seva muller no es un maltractament.[noticia de la Expansion].
el jutjat penal en qüestió es troba en terres hispanes per les contrades de Jaen, el Jutjat ha qualificat com a brometes les actuacions del marit envers la seva muller que consistien en aixecades de faldilla, baixada de calces, i un ventall de actes grollers, acabant dient que el delicte de maltractament requereix la intenció expressa de humiliació maltractament coaccions i de dominació envers de la dona. i clar com es donen aquests situacions ha acabat dient que aquesta conducta ha de ser crònica per poder-la classificar com a maltractament.
I com les situacions només es feien quan el marit portava unes copes de mes i en les festetes del seu marit per aquest demostrar qui mana a casa , i com no eren habituals sinó esporàdiques no hi ha maltractament.
Potser si envers de un jutge s'hagués trobat una jutgessa li haguessin aplicar un bon compte aquest corrupte mal tractador, però clar mentre la justícia sigui tant masclista com sempre no hi ha res a fer.
I per acabar diu que com la víctima no va comunicar al acusat que Alló no li fes ni es va oposar seria ment, per tant no poden qualificar com a delicte de maltractament la conducta d'aquest paio.
i per acabar diu que en llengua hispana "la zafiedad, la chabacaneria, la ordinaries, la falta de educacion, la vulgaridad, lo soez y lo bordo, la insolencia no constituyen infraccion penal", Ostres aquí aquell personatges cavernicola de la ràdio dels capellans ha trobat la seva mina d'or que el condemnin cada cop a Jaen.
Be dons si aquesta es la Justícia que imparteix aquesta gent, els seus superiors han de ser encara mes espavilats que els altres per tant el Constitucional ens aixecara las faldilles ens farà ensenyar les vergonyes i encara haurem de donar les gràcies.
Per això quan l'altre dia una bona amiga em comentava que el seu marit li obligava portar un collaret em va fer pensar , que les imposicions comencen a ser petites coses i acaben amb aquella famosa frase que diu que la vaig matar perquè la volia, vaja manera d'estimar de alguns personatges.

dilluns, 8 de desembre de 2008

Ësser Català un delicte imperdonable

En primer lloc vull demanar perdó al Poble veí perquè he tingut la Sort o la Desgràcia de néixer català, amb totes les seves virtuts i tots els seus defectes, perquè el lloc on neixes no el pots estriar et ve donat, però si que pots triar el lloc on vols viure, i si no et trobes a gust en qualsevol part de la terra lo mes fàcil es marxar.
En primer lloc tinc que demanar perdó per parlar una llengua diferent al veïns, però es la meva llengua i l'estimo i la utilitzo amb tothom. perquè no tinc cap obligació de parlar un altre llengua, I si això molesta a la premsa mediateca veïna ja s'ho faran

En segon lloc tinc que demanar perdó per demanar la independència de la meva nació, tenim la necessitat de deixar de ser una colònia , de ser la vaca a munyir , de ser la Ong de la nació veïna, de contribuir i no rebre mai, això si la única cosa que rebem els catalans són critiques i mentides, i nosaltres com sempre abaixem el cap i callem,

Tinc que demanar perdó per no creure amb el famós seny català, jo només entenc de rauxa, i de dir prou de tot plegat, ja està be de anar per la vida de cornut i pagant sempre el beure a tothom.

Tinc que demanar perdó per pretendre que els impostos que es graven a Catalunya es quedin al meu país, prou de fer créixer la capital de Regne, prou de aportar finançament a institucions caduques i franquistes com la monarquia hereva de Felip V.

Tinc que demanar perdo per tenir un Adn diferent com el País Basc encara que ells tenen sang blava nosaltres portem orxata de xufa,

Tinc que demanar perdó per no escoltar a la radio dels Capellans, i per no llegir aquestes revistes de ciència ficció como la razon, el mundo, el abc, i qualsevol carnús que es vegi amb cor de criticar el meu país. Perquè si us soc sincer sempre m'encanta veure i llegir coses contrastades no pas invenció de ments calentorres sense contrastar la noticia, això de tirar la pedra i amagar la ma no va amb la meva manera de pensar.

I per acabar només demanar Perdo per ser Català, perdó per no ser capaç d'aixecar-me i esmolar les faus i dir ja n'estem farts de tanta tonteria, ja n'hi ha prou que tinguem que justificar qualsevol acte,que portem la etiqueta de Català com a sinònim de perill , de surpimir de esborrar del mapa. Nosaltres som nosaltres i si no us està bé, i si els molestem ho tenem molt fàcil ens deixeu anar i exploteu una altre colònia.


diumenge, 7 de desembre de 2008

Tardà, company abans de expressar les teves idees, recorda que els veïns no son democràtics,

Avui volia trencar una llança en favor del Senyor Tarda i el seu Crit de Guerra, Mori el borbo, en primer lloc volia dir que això no es una manifestació de no voler la Monarquia borbònica, no pas de demanar la mor d'algú com aquests personatges de la creuada mediàtica ens vol fer creure ara. {noticia},
Ja sabem tot plegat a quin joc juguen aquests pallassos hereus de Felip V , que tenen sempre la iniciativa de treure les frases del seu context i quina en Tarda diu al acabament del seu Discurs Visca la Repúblicà i mori el Borbó, no es refereix a cap persona en particular sinó a una institució monàrquica caduca i engreixada que porta visquen de la bicoca trenta anys.
Començarem per les reaccions, en primer lloc per les rucades per segon que diu vull parlar del senyor Ayllon, que diu que en Tarda hauria de deixar el Ascó de Diputat a les terres de Felip V {noticia}. Senyor Ayllon potser abans de obrir la boca pensi les coses, perquè en Tarda va ésser votat per el poble Català perquè ens representi en terres estranyes per tant hem de ser els catalans qui decidim aquesta situació no pas un invasor com vostè i el seu partit
Mireu mes vergonyós encara es que surti el Senyor Bono a donar lliçons de comportament, [noticia] i a més digui que te reaccions primàries, com deia la iaia sempre seràs emmascarat per la padella mes bruta, i aquest cas es la confirmació de la regla, perquè surti aquest senyor a donar lliçons de comportament a part de vergonyós es molt poc ètic, després de veure el seu historial.
El senyor Fernandez Diaz, també ha sortit a escena, [noticia], era normal que surtis aquest ara que no tenim cap quota de protagonisme ha aprofitat la primer escletxa per fotre-li el nas , envers de buscar solucions a tots els problemes de la Ciutat Condal, aquest paio també vol donar lliçons, però de què? de comportament? de ètica?. i Instar a la Fiscalia que prengui nota de l'actuació del Senyor Tarda, però a veure la llibertat d'expressió no existeix en aquest país o nomes poden insultar els feixistes, a més la fiscalia pocs arguments pot dir davant una frase treta de la guerra de Successió en la qual es deia fil per ratlla lo que el senyor tardà ha dit en el seu tancament del discurs.
Ara només en manquen les reaccions dels grans llibertadors del país de les meravelles, La ràdio dels capellans encapçalada per el personatge aquell dels matins, la sin raó el abc , i el mundo. La veritat que estic esperant a veure quina en treuen aquests defensors de la llengua hispana i per manca de feixisme franquista ara defensors de la monarquia.
Per tot això ànims Senyor Tardà