divendres, 4 de desembre del 2009

El país Basc que heu fet nois, que fins i tot l'escut es volen transformar

Primer va ésser un pacte contra natura per manar i fotre fora al lehendakari que havia guanyar les eleccions, ho van fer per la nació ens van vendre, per la seva nació diria jo.
Desprès els volen castigar amb la selecció de futbol i així poder gaudir tot el camp de banderes de el seu regne colonitzador, i marca país.

I ara fins i tot volen canviar l'escut país Basc, segur que hi voldran posar un brau, o una pandereta, con tal de donar per sac al poble Basc son capaços de inventar-se qualsevol cosa, aquests segur que van estudiar amb Zaplana i camps que van ser capaços de fer una llengua nova del no res con tal de dir que no parlen català.[noticia]

Vallnord, fa diferencies entre Puigcerdà i el resta de la Cerdanya

La veritat que la notícia no m'afecta però em fot gràcia , ara resulta que si vius a Puigcerdà pots gaudir de un descompte a Vallnord però si resulta que vius a la comarca de la Cerdanya i no a la Capital no pots gaudir d'aquest descompte.[noticia].

Bé aquesta manera de fer diferències està molt bé, però clar vinent de un país dels anomenats paradisos fiscals poca cosa podem esperar d'ells, Però bé només puc felicitar als veïns de Puigcerdà per el descompte que podran gaudir, i dir a la resta de la Comarca que , mala sort nois no hi ha com ésser de la capital.

dijous, 3 de desembre del 2009

Greenpeace, aquest cop ho ha clavat

Es un foto muntatge, en el qual apareixen els polítics del mon envellits 10 anys i demanant perdó per no prendre les decisions en el seu moment. En el Cas de Zapatero no serà pas l'única cosa que haurà de demanar perdó, les cagades han estat continues .

Els politics que apareixen als cartells a part d'en Zapatero podem trobar la Sargento Merkel, kevinRudd, en da Silva, en Harper l'Obama, Sarkozy, en Tusk en Brown i en Medvedev.

Si els àngels son així, jo em faig catòlic.

això no deixa de ser un anunci de Peta (protectora d'animals )ha fet enfadar als capellans catòlics de estats units. amb el lema Siguis un àngel per als animals, sempre adopta , mai compris ha fet enfadar als catòlics americans. Com sempre han tret foc per els queixals,

El camp d'Argelers, el temps sempre posa a tothom en el seu lloc.

el Documental Camp d'Argelers parla del tracte que van rebre els refugiats Republicans en una terra on no et volien i inhumana com la Francesa, aquest camp de concentració per a 100.000 republicans que fugien del feixisme. aquest calvari va durar entre els anys 1939 i el 1941

Durant aquest documental parla del mal tracte que van rebre els refugiats parla del exili d'un poble i França no va ser un bon país d'acollida. es veu el tracte inhumà rebut, la tragèdia, la falta d'infraestrucutures la indefensió. tot controlat per unes tropes plenes d'immigrants, marroquins, algerians .ect... . Amb robatoris, on la gent per salvar la vida ho perdia tot. i encara volen que els hi donem les gràcies per això. [noticia]

El problema es que fins fa poc la història sempre l'escrivien les guanyadors, però aquest cop ha estat diferent i es pot saber el que realment va passar allí. i deixa a la gent al descobert. gràcies Tv3 per demostrar que els gavatxos son igual que els que hi ha sota Ebre.

Hereus de Felip V, tremoleu, Catalunya vol ésser lliure

Només es una enquesta, però es una enquesta per començar a somniar, per començar a veure la llum darrera el túnel de la foscor. Catalunya vol ésser lliure, i així ho diu la macroenquesta de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), ara només es un 50 i encaix per cent però això cada cop va pujant, també hi ha un 25 % de gent que no aniria a votar, i un 6 % de vots indecisos, ves a saber que poden votar aquest, per tant això si que farà tremolar les bases de la caverna mediàtica. [noticia] .

Ara els referèndum que s'acosten faran mes por, perquè cada votació que es produeixi, serà una plantofada a la cara dels hereus de la Corona de Felip V. La mentalitat de la gent ha canviat el poble català, ara ho te mes clar. Per prosperar hem de deixar la remola i anar a la nostra.dimecres, 2 de desembre del 2009

la professió de Periodisme, quan l'objectivitat es ciència ficció

Qualsevol pot ésser periodista, darrerament ho veiem per televisió qualsevol amb una mica de cara i cap escrúpol pot dir el que vulgui sense haver de contrastar la noticia , la feina es de la persona acusada de demostrar la seva innocència. Així funciona el periodisme en aquesta mal anomenada democràcia.
Avui us parlaré de un personatge que no el puc classificar ni persona, el qual ha tingut la barra de
dir que els cooperants son ara com els missioners abans. El plat preferit, a part de ser cooperants Visa Oro,i desprès parla de les misèries del regne dels hereus de Felip V.
Desprès diuen que les ong viuen a costa dels diners dels diferents governs. A part de dir que la punteria dels segrestadors, que sempre segresten a gent que no se sent espanyola (bascos i catalans) . Potser això es així perquè ells no tenen el sentit de solidaritat, i no surten de la casa de cargol, [noticia].
Molt bé senyor Antonio Burgos, vostè es la demostració que qualsevol radical pot ésser periodista i pot dir qualsevol barbaritat i quedar-se tant ampla. Si la justícia fos el que hauria de ser segur que posaria a molta gent d'aquesta en el seu lloc.
I per acabar amb els grans periodistes us parlaré d'aquest personatge anomenat Losantos que ha tingut la barra de dir que si no son espanyols, el Regne dels hereus de Felip V poca cosa te a dir, li don tota la raó però per aquest mateix argument l'hauria de utilitzar per totes les demés situacions. no només per el que li interessa a aquest impresentable. [noticia].

dimarts, 1 de desembre del 2009

Sostres, quan un es ven per un plat de llenties

El senyor Sostres, quan un es ven per un plat de llenties, resulta que la hemeroteca te males passades i que posa la gent a lloc. com diu aquella dita l'home es esclau de les seves paraules i amo dels seus silencis, i aquest es el problema del senyor sostres.[noticia]

l'única coincidència entre Reagrupament i Esquerdats

Potser és l'única coincidència, però per a mi es la mes important , la independència de la meva nació.[noticia].

Tant uns com els altres han iniciat una campanya que insta a fer un pas endavant i demanen a la gent que vagi a votar el 13 de Desembre. reagrupament demana anar a votar per patriotisme i dignitat.

Bé es un primer pas, el segon serà posar frotera a vorera de l'Ebre.Quan tot val, per tal de tenir audiència,

La televisió cada cop més s'ha convertit en la teleporqueria del país , aquest cop ha estat el programa del Mejide el 20-g de moment aquest senyor està insultant a una gent que es presumptuosament culpable, no hi ha hagut cap judici que els hagi condemnat per tant de moment de lladres res de res, i ficar-se amb els w.c. i totes les pallassades que ha dit ho trobo de mal gust.
Si el senyor Alavedra, Prenaceta ect son culpables es el jutge qui ho ha de determinar no pas un showman de televisió vingut a menys.[noticia].

Un cas encara mes bestial d'aquesta situació ha estat la mort accidentant d'aquella nena que els mitjans de comunicació la policia, els serveis mèdics , l'acusaven de violador i assassí i desprès l' autòpsia ha demostrar que va morir per un cop d'una caiguda, i ara que fem amb tota aquesta gent que s'han posat a la seva boca la paraula assassí els pengem a tots per culpar algú sense tenir cap mena de prova, senyors de l'abc la razon, el mundo tot ells en grans titulars, vaig llegir a l'abc fins i tot que parlava de la mirada de l' assassí, potser l' assassí ha estat el impresentable que ha acusat algú sense ésser jutge, no tenir proves i anar de llest per la vida.

Per tant a tots plegats els hi demanaria mes serietat amb les notícies, que tirar merda no costa massa el problema es netejar-se desprès de la tanca, i molt més si no ets culpable de res.

dilluns, 30 de novembre del 2009

Lluis Llach, quan parla el mestre millor callar i escoltar

La veritat que escoltar al Lluis LLach, sempre m'ha encantat i ara que no canta potser escoltar al mestre parlar de política es tot una passada, ell si que ho te clar, llàstima que sigui partidari dels sense iniciativa i per posar-los verds, però bé sinó per aixo seria un Deu.[noticia].

Titlla al partit filial de la Capital de patinadora artística i que patina entre Can Fanga i la capital del Regne dels Hereus de Felip V. dient que tant patinar al final farà ventosa i acabara malament. en qual als esquerdats que fa temps que han perdut el nord.

També parla de l'autodeterminació i diu que hauria de ser la primera frase de una democràcia , i si no es així estem en un país conformat en temps de dictadors reis borbònics i guerres sanguinolentes. També senyala que l'estat espanyol es herència del franquisme , i no es conseqüencia de les voluntats populars, sinó herència de capitans generals borbons i altres misèries.

diumenge, 29 de novembre del 2009

Miquel Calçada i Titot (ex-brams) les coses clares i el xocolata espès


En miquel Calçada i en Titot ho tenen clar, les coses clares i com sempre el xocolata espès.

En titot critica la premsa del règim, diu d'ella que ens vol portar a una discussió la del estatut que ha hi hem passat de llarg, nosaltres el que volem es la independència. [noticia].

En Miquel Calçada va molt més enllà i qüestiona l'editorial conjunta, d'ésser una jugada d'escacs per tapar boques, però que la única dignitat que te Catalunya es la independència- [noticia].