dimecres, 2 de desembre de 2009

la professió de Periodisme, quan l'objectivitat es ciència ficció

Qualsevol pot ésser periodista, darrerament ho veiem per televisió qualsevol amb una mica de cara i cap escrúpol pot dir el que vulgui sense haver de contrastar la noticia , la feina es de la persona acusada de demostrar la seva innocència. Així funciona el periodisme en aquesta mal anomenada democràcia.
Avui us parlaré de un personatge que no el puc classificar ni persona, el qual ha tingut la barra de
dir que els cooperants son ara com els missioners abans. El plat preferit, a part de ser cooperants Visa Oro,i desprès parla de les misèries del regne dels hereus de Felip V.
Desprès diuen que les ong viuen a costa dels diners dels diferents governs. A part de dir que la punteria dels segrestadors, que sempre segresten a gent que no se sent espanyola (bascos i catalans) . Potser això es així perquè ells no tenen el sentit de solidaritat, i no surten de la casa de cargol, [noticia].
Molt bé senyor Antonio Burgos, vostè es la demostració que qualsevol radical pot ésser periodista i pot dir qualsevol barbaritat i quedar-se tant ampla. Si la justícia fos el que hauria de ser segur que posaria a molta gent d'aquesta en el seu lloc.
I per acabar amb els grans periodistes us parlaré d'aquest personatge anomenat Losantos que ha tingut la barra de dir que si no son espanyols, el Regne dels hereus de Felip V poca cosa te a dir, li don tota la raó però per aquest mateix argument l'hauria de utilitzar per totes les demés situacions. no només per el que li interessa a aquest impresentable. [noticia].