diumenge, 29 de novembre de 2009

Miquel Calçada i Titot (ex-brams) les coses clares i el xocolata espès


En miquel Calçada i en Titot ho tenen clar, les coses clares i com sempre el xocolata espès.

En titot critica la premsa del règim, diu d'ella que ens vol portar a una discussió la del estatut que ha hi hem passat de llarg, nosaltres el que volem es la independència. [noticia].

En Miquel Calçada va molt més enllà i qüestiona l'editorial conjunta, d'ésser una jugada d'escacs per tapar boques, però que la única dignitat que te Catalunya es la independència- [noticia].

6 comentaris:

IRG ha dit...

Vaig ser-hi, realment espectacular i emocionant, veure la gentada que hi havia, grans intervencions de tots.

ALP2500 ha dit...

Isidre nen darrerament t'estàs que et surts,hi ho trobo collonut,Com a Portaveu-President d'Alp decidim era el teu lloc, i m'encanta que hagis anat a donar suport a la primera tungada, pensa que nosaltres anem darrera.

IRG ha dit...

hi havia gent de tot arreu, pobles que fan la consulta el 13D, el 28F i el 25A, pero es una llastima, que la Cerdanya estigui tant poc representada en aquesta història.

ALP2500 ha dit...

això es com sempre , ja saps que la nostra comarca, es una comarca de fenici, si no hi ha calerons, no aixequem ni les celles.

Amelia ha dit...

La Brunete mediàtica representa a uns quants senyors i les seves opinions particulars. I a no-res més. Pot ser l'opinió de l'Estat espanyol o no ser-lo; per tant pot arribar a ser la Brunete real o no ser-lo, depèn de qui governi.
Sé que això és una veritat de perogrullo, però també sé que es juga amb aquestes confusions de manera una miqueta demagògica. Jo només he escoltat parlar de tancs a l'extrema dreta: ni al govern, ni a l'oposició, ni a ningú "con dos dedos de frente".
Això és només una vinyeta, però en general no em sembla bona idea fomentar la psicosi de tancs, sobretot pel propi independentismo i la seva imatge. Amb aquestes coses sembla peliculero, sincerament.
Quant als referèndums convocats, em semblen una molt bona idea -i efectiva per a arribar a l'opinió pública- a la qual l'Estat espanyol no es va a posar a aplaudir, òbviament. Però de no aplaudir als tancs va una diferència molt, molt, però molt gran.

ALP2500 ha dit...

A veure Sinforosa, en quan a la Brunete mediatica, cadascú es amo dels seus silenci i esclau de les seves paraules, els tancs no els faran servir mai ni l'extrema dreta ni ningú, perquè fer servir els tancs seria la seva perdició, l'únic que demana el poble català es poder decidir el seu futur, si surt que hem de ésser de la corona dels hereus de Felip V, cap problema seguirem sotmesos a la corona, però perquè no ens deixen decidir, quina por tenen, potser de perdre? que els hi passa a tots plegats fa por , si som una carga per molts deixem anar les cadenes i ja està.
l'únic que diu l'acudit es que passaria si aquestes votacions de pa amb tomaquet fossin vinculants, llavors que passaria.