divendres, 1 de juliol de 2016

M'he de treure el barret,,davant aquesta situació menyspreu es poc per aquests personatges

Es fa  una "corrida" de braus i es posa que la recaptació va destinada a ASPRONA , corrida emesa per TVE (noticies).
dons be la recaptació va ésser de 150.000 euros i d'aquests en van destinar 3.000 per als discapacitats. Tot un detall de solidaritat. la veritat que un pot ésser un miserable però arribar a aquest extrem ratlla l'absurd.
Tothom cobra un paston de nassos excepte els descapacitats. aquest una propineta de 3000 euros que van destinats al 5 % del total. moltes felicitats senyors aquí podem veure la humanitat de aquests personatges, 
Era un punt per ficar-me amb la fiesta nacional o moltes mes bestieses però es tant miserable l'actuació que com deia el senyor Schuster " No hase falta desir nada mas ".

dilluns, 27 de juny de 2016

I el poble colonitzador ha decidit.

El Poble es sobirà i això es el que ha decidit, el poble vol estar manat per aquesta gent, i no hi ha res a dir, Fot mal veure com el partit mes corrupte, manipulador i dolent de la mal anomenada democràcia espanyola arrasi com ha fet però això es el que ha decidit la gent per tant no hi ha res mes a dir.
El poble català i el poble Basc  han votat una mica diferent, però a la resta a tot la resta excepte a quatre comarques andaluses ha arrasat els hereus del Franquisme. 
També he de ressenyar que el Breixit britànic ha fet mal, la por a sortir d'Europa també ha jugat el seu paper en aquestes eleccions, i clar abans de votar a la extrema esquerra ens hem de quedar amb la dreta. Quina poca memòria que te la gent, fins i tot a Catalunya els neofeixistes han pujat en diputats, aquí en hi ha per llogar-hi cadires, veus la manera tant democràtica d'actuar davant els rivals polítics i va la gent i els vota. Bé aquesta es la seva decisió,com diu aquell desprès que no vinguin les llàgrimes, això es el que ha volgut el poble i no hi ha res mes a dir.
Per Cert ahir va sortir al balcó el senyor Mariano Rajoy demanat que ha de manar la llista mes votada, osti tu, però si quan van guanyar junts per el si amb molta mes diferència que ell va dir tot la resta, ja es allò que contra la llibertat de Catalunya tot es vàlid.