divendres, 30 d’abril del 2010

l'únic retall al Estatut hauria d'ésser Aquest


Aquest hauria de ser l'únic retall a l'Estatut aquest o treure el Ut i quedar-nos com estat un dels dos però ja començar a cansar tot plegat, ara resulta que el Tribunal Anticonstitucional , Aquest tribunal polític, que te mes semblança a un tribunal militar que no pas a un tribunal constitucional, dons aquest tribunal te tres opcions per l'Estatut de Catalunya a cada opció li treu mes coses, es a dir quan arribes a la tercera no li queda ni carcassa.
Per tant l'únic retall que hem de fer a l'estatut es el de la foto, trencar d'una vegades amb les cadenes que ens mantenen lligats i anar a la nostra, amb els molts defectes i poques virtuts que disposem però anar a la nostra, que ens volem equivocar nosaltres, que volem malgastar els nostres calerons nosaltres i que tot plegat volem ser nosaltres els que administrem la nostra riquesa.

La politica catalana està de rebaixes

La veritat que entre els seguidors de l'Anglada, els Carreteros, els Ciudanos i els UPd només mancava la cori, ara si que ja disposem de un Circ per les properes eleccions autonòmiques .

La veritat que la politica catalana darrerament fot molta pena, tant vendre fum ja aburreix fins i tot a les ovelles, aquestes acostumades a seguir al pastor s'estan revolucionant i això es el que passa a la nostra nació.

Mireu no crec que cap d'aquests grups arregli res, potser si n'entra algun l'únic que arreglarà sera la seva butxaca, però com a mínim riurem una mica, i amb la crisi que portem damunt potser serà el únic sonriure que traurem

La veritat que això del friquisme a la politica era una cosa que es veia venir ara només manca que s'afegeixi al xou el Laporta i la Nebrera i ja tindrem el cupo ple.

dijous, 29 d’abril del 2010

dimecres, 28 d’abril del 2010

Barça, la seva afició la millor del mon?

La veritat que ho he sentit moltes vegades, multíssimes. Aquest autobombo en el qual ells mateixos es classifiquen com la millor afició del mon.
Però clar la millor afició del mon no pot anar d'aquesta manera, bé potser tampoc es tota la culpa de l'afició del seu comportament, la premsa i tots els mitjans de comunicació també ajuden una miqueta. sobre tot per la seva concentració i agrupació d'exaltats que només busquen la provocació envers d'animar el seu equip.
La millor afició del mon va al camp amb educació i allí durant els 90 minuts que dura el partit animarà al seu equip a mort. Un cop acabat el partit si s'han classificat molt contents i si han perdut per que els demés han estat millor ens treguen el barret davant aquest demostració i si hem perdut per culpa de altres coses ens callarem la propera potser tindrem un altre àrbit com el Chelsea i la cosa anirà millor, unes vegades surts beneficiat i altres perjudicat i no pots callar quan surts beneficiat i plorar com un nen petit quan ho ets perjudicats, a la verda i a la madura aquesta es el que hem de fer. Aquesta es la millor afició del mon des de el meu punt de vista.
Dons bé fins aquí com hauria de ser una bona afició, però clar anar el dia abans amb cassoles a la 1 de la matinada a fer soroll davant l'hotel dels jugadors contraris, a insultar al entrenador amb el de portugues HP és, i animalades d'aquestes fan que de la millor afició del mon passem a ser uns hooligans que només saven intimidar per poder passar, El futbol s'ha de jugar a un Camp del Futbol i tot la resta es comèdia per que els diaris i programes de ràdio i televisió tinguin audiència i entrar amb aquest joc ajuda molt poc a un equip de futbol.
I tot plegat és decideix durant aquests 90 minutets (si no hi ha prorroga) i ja esta una lluita de gladiadors que espero que l'equip de Guardiola surti guanyador, i que surti guanyador per mérits propis no pas per ajudes arbitrans ni per intimidacions de barri . El futbol vol ésser un esport no pas el psiquatre de quatre amargats de la vida.

dilluns, 26 d’abril del 2010

Els Independentistes hem vist la llum

la veritat es que mentre van passant els dies i hi ha noves tandes de referèndums la realitat ens està posant a lloc, resulta que cada cop més la gent passa de tot i li importa una merda la independencia de la seva nació. Arenys de Munt va ésser un èxit rotund , el desembre va estar prou be , el febrer va ésser suficient i ara ja comencem a anar de capa caiguda, i quan entren en escena les grans ciutats les votacions es redueixen exponencialment la gent passa de tot plegat. Potser si hagués sortit d'una vegada el darrer retall de l'estatutet la cosa hagués estat un pel canviat però esta clar que la meva nació no vol ésser independent i jo em plantejo si el que volem es una independència per ésser manats per gent com laporta, carretero puigcercòs , mas i altres especies millor continuar lligats a les cadenes del colonitzadors.
I sort que vàrem deixar participar al jovent i als immigrants, perquè sinó haguéssim ratllat el ridícul . Als petits pobles la incidència es molt grossa però a les grans ciutats tot plegat els hi sembla una comèdia i no volen participar, el problema es que si la votació es vinculant i participa la mateixa gent millor agafar les maletes i emigrar a Andorra, com a mínim la llengua oficial es la nostra de moment.