dimarts, 15 d’abril del 2014

Pere company, descansa en Pau

Ahir   14 d'abril del 2014 ens ha deixat en Pere,
En Pere Torner Cortina, que va arribar aquí quan algú va tenir la gran idea de fotre el forat del Túnel del Cadí,ell va venir de Campdevànol  a fer de cambrer a l'àrea del Túnel i es va acabar enamorant de la comarca i de la pubilla petita de Can Pasqüalet.
 Ha marxat com era ell, en silenci, sense soroll, patint ell i la seva família el que només ells saben ,  aquest company que la providència ha maltractat i ha volgut que a l'edat de 55 anys ja tocava fer el traspàs sense dret a rèplica ahir ens va dir adéu . . La justícia divina  ho te tot menys justícia, no tocava fer aquest viatge encara.
La vida potser s'hauria de fer-se mirar els seus esquemes, no es normal que gent amb les ganes de viure que tenia  arribi l'hora tant aviat.

 la veritat que persones com el nen de cal Pasqüalet  que no parlaven per no insultar, que cada migdia anava al cafè a prendre  el seu tallat amb un vichy d'acompanyament, desprès de llegir el diari esportiu i de fotre la xerrada amb en Joan Capdevila, els secrets dels bolet al bosc sempre quedarà entre ells.

Llavors un cop fetes les relacions públiques  treia el nas a veure com jugaven a la botifarra els avis del poble,mai jugava, sempre mirava com ho feien els demés i  l'havies d'enganyar per aconseguir. Si per algun motiu  algun cop  eres capaç d'aconseguir que jugues , només en jugava una partida  mai la revenge ,  per a ell aquest joc de cartes era una droga i amb el nick de Toco marxava cap a casa, endollava l'ordinador i vinga a jugar en el programa del butinet.
Jo per fer-ho enfadar algun cop amb nick diferents jugava amb ell i sempre el volia pica r, la veritat que no ho vaig aconseguir mai, ell no perdia el nord per aquests motius. 
Jo només desitjo que allí on vagi porti el joc de cartes perquè segur que amb la seva manera de ser aconseguir fer alguna partida amb uns quants àngels per allí dalt.  
Pere Company, descansa en Pau i que allí on vagis tinguis molta mes sort que en aquesta vida terrenal
.