dissabte, 24 de desembre del 2011

divendres, 23 de desembre del 2011

Estel·lades Blau i Blaves

això d'anar contra corrent es molt tipic de la nostra nació però que hi hagi gent que se senti de l'espanyol i sigui nacionalista català, i jo em demano perquè no?.
La veritat que es una situació divertida com a mínim ara sembla que per ser un bon català has de ser del Barça i jo em demano perquè ? si que de moment son el millor equip del mon però d'aquí a que si no sens els colors blaugranes no ets un bon català jo ho trobo una aberració, el sentit nacionalista de una persona no te que veure amb aquest negoci de la pilota, perquè d'esport fa molts d'anys que va perdre l'esència.[noticia]


dijous, 22 de desembre del 2011

cagatió anem a conservar les nostres arrels

Potser ara es el moment de deixar al Parenoel per els Americans i reivindicar les nostres arrels el Caga-tió, una de les nostres relíquies que hem de ensenyar als nostres hereus.

bon Nadal a Tothomdimarts, 20 de desembre del 2011

Fomuts de Salut i Fotuts de Cartera

Dos noves mesures per superar la Crisi ideades per aquests impresentables dels millors, els millors embaucadors de tot l'univers, ara aquests personatges han ideat la gran pensada de cobrar per receptar i pagar impostos per fer de turistes.  Un euro per recepta, la veritat que ara no et podràs ni posar malalt envers de malbaratat els calers en xorrades i desprès deixar les arques buides, dons no ells a la seva a estrenya mes el cinturó dels pobres ciutadans.

Segons la norma que regula aquesta nova taxa, els titulars de la tarja sanitària hauran de pagar un euro per cada medicament prescrit. Serà una taxa universal, tot i que el Govern afirma que començarà a treballar perquè hi hagi exempcions. Aquesta mesura tindrà impacte recaptatòri, previst inicialment en 102 milions d'euros. A més, defensa que servirà per posar "barreres" al sobreús i a l'abús en l'àmbit de la prescripció farmacèutica.
però clar com sempre aquests senyors dels millors no s'han enterat encara que són uns mindunguis i que no pinten res , ja van sortir els europeus per el maig del 2008 i van dir que això era il.legal perquè no resperctava la legislació comunitària.(referint-se al carburants) dons bé ara passarà el mateix, al tenir un caracter recaptatori no finalista no es de calaix. [noticia]