dimarts, 20 de desembre de 2011

Fomuts de Salut i Fotuts de Cartera

Dos noves mesures per superar la Crisi ideades per aquests impresentables dels millors, els millors embaucadors de tot l'univers, ara aquests personatges han ideat la gran pensada de cobrar per receptar i pagar impostos per fer de turistes.  Un euro per recepta, la veritat que ara no et podràs ni posar malalt envers de malbaratat els calers en xorrades i desprès deixar les arques buides, dons no ells a la seva a estrenya mes el cinturó dels pobres ciutadans.

Segons la norma que regula aquesta nova taxa, els titulars de la tarja sanitària hauran de pagar un euro per cada medicament prescrit. Serà una taxa universal, tot i que el Govern afirma que començarà a treballar perquè hi hagi exempcions. Aquesta mesura tindrà impacte recaptatòri, previst inicialment en 102 milions d'euros. A més, defensa que servirà per posar "barreres" al sobreús i a l'abús en l'àmbit de la prescripció farmacèutica.
però clar com sempre aquests senyors dels millors no s'han enterat encara que són uns mindunguis i que no pinten res , ja van sortir els europeus per el maig del 2008 i van dir que això era il.legal perquè no resperctava la legislació comunitària.(referint-se al carburants) dons bé ara passarà el mateix, al tenir un caracter recaptatori no finalista no es de calaix. [noticia]
11 comentaris:

Joana ha dit...

Si tothom fos com jo, amb la mandra que em fa anar al metge. Però ja paguem una part del medicament i molts cops ni el compro. És als metges que els haurien de fer pagar cada cop que fan una recepta! Has sentit a parlar de la recepta electrònica? És aquella que els donen a la gent que tenen medicació crònica i ho prenen de per vida, doncs se suposa que el metge ho ha de tenir controlat i que ni falti ni sobri, doncs, tu ho fas? ells tampoc! Així va tot, i ara volen fer pagar! Home, que se'n vagin a cagar!

jordi ha dit...

Jo vaig directament a la farmàcia, no m'agrada estar 1 hora al metge per estalviar 50 ctms. N'hi a gent que a casa seva tenen una farmàcia sencera. Els metges s'han passat i els pacients han abusat. Si tothom tingues una mica mes de seny, això no passaria. Mirem el que tenim a casa i ens podem preguntar si fan falta tantes caixes de medicaments.

Anònim ha dit...

Disfruteu del vostre vot.

jordi ha dit...

i tindríem que haver votat aaaaa........
als que van enfonsar el país?
als que van vendre els ideals independentistes per cadires?
als PP's boys?
a Qui?
em sembla que estem en el mal menor.

Anònim ha dit...

Tots aquests que cites, entren perquè algú els vota, tots els polítics són corruptes i especuladors, per tant de mal menor res de res, ells juntament amb els banquers són els causants del que tenim ara i del que s'acosta.
En contestació a "i hauríem d'haver votat a ...... NINGÚ.
Hi ha molt il·lús pel món

jordi ha dit...

Il·lús tu. Coneixes algun país anarquista al mon? Vinga a llegir mes diaris de l'anarquista i a acabar amb el sistema tal com el coneixem. Mare de deu el que es te que sentir.

Anònim ha dit...

Per cert Carretero i la seva colla també entren en la mes absoluta corrupció.

Anònim ha dit...

EL no votar a ningú, no significa necessàriament ser anarquista, de tota manera repassa el que significa anarquisme. Per conèixer si que conec països on es pot processar amb garantia als corruptes i també on fins a la més elemental modificació d'alguna cosa es consulta a la ciutadania, aquests països a més de ser europeus tenen la renda per càpita més alta d'Europa. No apreneu mai, a cada elecció us prenen el pèl, això és ser il · lús

(il · lús, sa

adj. i s. [Persona] a la qual s'enganya o sedueix fàcilment:

ALP2500 ha dit...

Bé anònim i Jordi en primer lloc gràcies per participar, però clar jo també vull fotre cullarada a tot plegat.
Quan es parla d'anarquisme a mi que soc un passerell en ve al cap el Cojo de Malaga i la seva gran actuació durant la guerra civil. Els ideals amb les condcutes van en sentit contrari moltes vegades.
I per cert anònim potser si que els Banquers i els politics son culpables de moltes coses, però nosaltres també tenim una gran part de culpa, en primer lloc vivint per sobre el nostre nivell de vida, demanant crèdits saben que no els podem tornar. Es molt fàcil dir que la culpa es del demés però en de mirar que nosaltres també tenim la nostra part de culpa.
En quan a la corruptela de tots els polítics, això ho tens fàcil anònim sempre ets lliure de presentar-te com a representant polític i arreglar les coses, criticar des de casa es massa fàcil, i no porta cap benefici a la societat.

Anònim ha dit...

Bé, ja hem sortit amb la resposta fàcil, si no t'agrada et presentes tu, aquí hi ha un dels grans errors del sistema i és que la gent es creu que qualsevol Passerell com tu dius es pot presentar a polític, i això no és així, s'ha de tenir un mínim de preparació, alguns politics actuals i anteriors gairebé no saben fer la O amb un canut per l'amor de Déu, cadascú ha de conèixer les seves limitacions i llavors segurament si que es faria un benefici a la societat . En fi si l'ase no vol beure ........

ALP2500 ha dit...

bé anònim si no et mous per canviar les coses no esperis que aquestes es canviïn soles, i en quan a la preparació,si haguessin de disposar de carrera i llicenciatura per èsser polític anirem arreglat perquè quasibé tots els càrrecs estarien buits, això ha de ser com una empresa no cal que tu sàpigues de tot sinó que estiguis ben assessorat per prendre les decissions oportunes.
Ara això de la politica es un negoci lucratiu, negoci que et venen que treballen per el poble mentre s'enplenen les butxaques, però quina es l'alternativa ésser governats per gestors com ara Itàlia? .
Fa molt de temps que els ideals polítics s'han perduts veus partits de esquerres fer polítiques de dretes i partits de dretes fer polítiques de extrema-dreta que vols que et digui, estigui al govern qui estigui aquí la que mana es la Merkel, i es aquesta qui ens marca els camins a seguir.
A nivells municipals i així moltes vegades se els hi hauria de donar les gràcies perquè la gent es presenti, perquè sinó estariem sense govern, i no em serveix la màxima aquella que un poble sense govern seria el millor, perquè passariem a l'anarquisme, i aquest com ideal es molt maco però quan la gent l'aplica això se surt de mare ( i els ceretans amb la Fai i Poum de la Guerra Civil en varem tenir un exemple molt explicit) per tant encara que estem mal governats donar-lis les gràcies, fer critica constructiva (si existeix) i suplicar que es presenti algú a les properes eleccions (i més ara que fer l'egipci amb la construcció s'ha acabat).