dijous, 26 de maig de 2011

La veritat que situacions com aquesta són de temps passats, époques on els grisos imposaven la seva democràcia amb les armes, Però clar arribar a l'amenaça de trasladar la empresa si el guanyador no és el partit neofeixiste del partit popular això ja ratlla la dictadura.
Bé aquesta manera de fer politica pensava que s'havia extinguit però no a cada lloc tenen els teus tics i a boiro, poble de Galícia es veu que allí resten tics neofeixistes i no hi ha com la imposició i la por per fer que el poble voti el que el propietari vol.
Jo tinc una proposta als senyors de rianxeira, com ells apreciant tant la llibertat d'expressio estic per no utilitzar mai mes els seus productes, davant qualsevol compra entre el producte Rianxeira i un altre agafar sempre el altre, boicot a les empreses feixistes.[noticia]
10 De Juliol Diada Nacional?

Torna el 10 de juliol, ara fa un any Catalunya en pes es va aixecar per dir prou espoli fiscal i prou retallades de les nostres llibertats, es va aixecar per dir volem un estatut digne no pas, un estatutet de fireta, la veritat es que volem un Estat propi, però això de moment i mentre nosaltres no ens ho creguem no serà mai possible
Visca Catalunya lliure, lliure dels Hereus de la Corona de Felip V, però també lliure de politics de tercera regional que només van a omplir-se la butxaca.
Per tot plegat s'esta preparant via facebook, una trobada per el dia 10 de juliol de proclamar la nostra llibertat.dimecres, 25 de maig de 2011

La vida moderna, de pastoraAvui farem una aturadeta al tema polític i als grans pactes electorals que tindrem d'aquí quatre dies, i parlaré de una cançó amb ganes de trencar esquemes, de trencar les regles de la vida moderna. una gran cançó.

hem perdut el nord, o això ja es vendre's per quatre rals.

Jo diria que aquests personatges han perdut el nord, o s'han venut per quatres rals o això no s'entén, però que els militants de Reagrupament  i els de sense iniciativa i per posar-los verds pactin amb els neofeixistes del partit popular a l'alcaldia de Cubelles trobo que es una presa de pel per la gent que ha anat a votar.[noticia]
Si que hi haurà gent que dirà que ens les eleccions municipals es vota a la persona i no pas al partit, però jo només vull ressenyar que en aquesta vida la gent ha de tenir uns mínims de principis, ja se sap que dels polítics poca cosa podem esperar, però clar quan un vota un partit anomenat independentista poc es pot esperar que per una petita alcaldia acabi pactant amb el neofeixistes del partit popular, però la pela es la pela i segur que això els hi reportarà algun benefici, Visca la democràcia.

i ara a esperar el dia 11 de Juny del 2011

Desprès del resultats obtinguts al municipi d'Alp : marxambrats 384 Convenients 336 i Esquerdats 79 vots , veig que el vot ha estat dividit això provocat que tant els primers com els segons disposin de 4 regidors i el darrer per arribar a 9 estigui en mans dels Esquerdats, ja ho deia el seu eslògan en nou model.
Ara es el moment de les reunions en hi ha de tot tipus, reunions entre les llistes i els esquerdats, reunions nocturnes i amb la llum apagada, reunions de bar i altres succedanis i tothom diu la seva.
Jo crec que ens haurem d'esperar fins el dia onze per veure que passa en tot plegat, i passi el que passi com a mínim aquest cop ha triomfat la democràcia, serà en nen Ribera el que farà de àrbitre de cerimònies i serà ell qui te el poder de decidir qui ens ha de manar aquests propers quatre anys.
Vull recordar aquella gent que ha perdut la memòria, que fa quatre anys la llista més votada no va acabar manant sinó que van agafar tres llistes perdedores i van fer un equip de govern. Ara es pot fer el mateix o no, però la veritat que es faci el que faci la culpa no serà dels esquerdats sinó de les altres dues llistes que no han sabut captar els vots suficients per acabar guanyant. Perquè diguin el que diguin aquest ha estat un empat tècnic a regidors. 
I em segueixo demanat i perquè s'han de reunir dues llistes perdedores per fer un equip de govern ? clar tot depèn del mirall com t'ho miris, però ja veurem el que passa de tot plegat.
Fins i tot puc veure de batlle del municipi a l'Isidre, no estaria malament però segons qui li vingui darrera millor tancar els ulls perquè el poder trobar en una muntanya russa.
Ara es qüestió de negociacions, tractes i pactes, però se ha de recordar que uns són uns amateurs davant el gran encantadors de serps i venedor de Catifes i a l'hora de negociar hi ha gent que porta molt de temps en el mercat persa per saber com actuar en aquestes situacions.


Imatges que diuen molt de nosaltres

així són i així seguirem, te nassos tot plegat molt plorar per la nostra llibertat i a l'hora de la veritat no tenim pebrots d'anar tots a una, així malament anirem, millor fer el xai i deixar-se portar al escurxador.

dimarts, 24 de maig de 2011

Barcelona es bona si la bolsa sona

A vegades la realitat supera la ficció, però la situació d'aquest conductor d'Autobusos de TMB es de acudit , el Senyor Albert Fotaneda que condueix un autobús a la línia 19 de transports metropolitans de Can Fanga ha estat sancionat quan era a la parada de Trafalgar per la Guardia Urbana, motiu de la sanció estacionar en el Carril bus. la sanció de la mateixa 200 euricos .
Curiosa situació aquesta resulta que ara la Guardia Urbana de Can Fanga fins i tot et sanciona per fer la teva feina correctament, te pebrots tot plegat, amb tant funcionari com te la Casa Gran de Can Fanga no es podien mirar una miqueta abans de sancionar algú i així no fer el ridicul d'aquesta manera. [noticia].
Hereu company un bon fi de campanya aquest, sort que el teu mandat ha arribat a la fi, a veure ara amb els convenients com va la cosa, però això ja ho deia el meu professor de matemàtiques tot plegat els mateixos gossos amb diferents collars.


Aduna, un exemple a seguir

Això passa poques vegades, però quan passa es de copa i pur, He de Felicitar al poble de Aduna, un poblet que no arriba als 500 habitants en el qual a les darreres eleccions per parlar una llista del pp d'aquestes forànees tothom ha votat amb blanc, el fenòmen ha estat que amb el 96 % dels vots amb blanc els hereus del franquisme no han pogut aconseguir el 5 % mini de vots necessaris per obtenir regidor, i per tant, ha quedat desert.
Aduna ha aconseguit un escenari increible ells solets com un poble de la Gal·lia derrotar al pp, han aconseguit quedar-se sense polítics , felicitats nanos [noticia].

Coses de la vida

Bé dos dies desprès de els eleccions municipals i veient el mapa polític del municipi, la situació es curiosa o com a mínim interessant.
Per començar voldria dir que la situació de les urnes no es culpa de l'equip d'esquerdats ni del pobre Isidre , la situació de les urnes es questió de les forces majoritaries i de la captació de vots que han aconseguit i són elles i només elles les que els han portat a aquesta situació.
 Per Cert aquí no hi ha guanyadors ni perdedors , suposo que hi ha una gent que vol treballar per el poble i per això es presenten o no? el temps i una canya ens dira el perquè de tot plegat.
Avís per Navegats:
Que la força majoritaria hagi estat el Marxembrat de l'equip de Govern no vol dir que aquests hagin de manar, la memòria es massa selectiva a vegades i no recorden el que van fer fa quatre anys.
Que això sigui la mateixa situació que fa quatre anys tampoc vol dir que ara s'hagi de fer al reves, que un altre cop s'hagin d'agrupar les dos llistes perdedores per fer un equip de govern.
Que passi el que passi en cap cas això serà culpa de l'equip dels esquerdats i per això mig poble no haurà d'odiar als pobres 79 vots que han fet que l'Isidre tingui veu i vot en aquesta situació.
el Nen Ribera sabia que aquesta situació es podia donar, per tant ell sap que si vols pescar alguna truita t'has de mullar els peus, ho ha fet i s'ha trobat aquesta situació.
 Per tant pregui la situació que prengui  la trobaré correcta i desitjo de tot cor que les 79 persones que van dipositar el seu vot a les urnes facin el mateix. La resta mala sort l'haguessiu votat.
Ahir dia de ressaca de les eleccions vaig sentir masses projectes, càrrecs, venda de catifes. Això ara serà un joc d'escac i ja veurem la decissió final, sigui la que sigui desitjo que sigui per el be del meu municipi.
De pas també m'agradaria que participés amb l'equip de govern perquè això seria una bona noticia que s'ha mullat d'alguna manera, i l'Isidre em passa com el Ramon que un cop que han sortit del Cau he d'aprofitar aquesta situació per posar el dit a la llaga.

 ptda: aprofito per recordar al senyor aquests que han participat a les eleccions municipals que per posar els cartells van esser seriosos treballors i eficaços a veure si fan servir la mateixa eficacitat per retirar-los de una vegada i així restin els carrers i façanes del poble com correspon.

dilluns, 23 de maig de 2011

el Guanyador de tot plegat, Bildu

El poble Basc ha demostrat que vol quan sigui gran, aquests si que ho tenen molt clar, no son com els catalans que semblen un pèndol perquè un dia volem una cosa i al seguent tot el contrari, així ens va a nosaltres i així els hi va a ells. [noticia].

Bildu s'ha convertit en la segona força del país Basc, per el darrera del Partit Nacionalista ha conquerit mes de 950 càrrecs de regidor , assolint el 25 % dels vots , Fins hi tot ha estat la primera força de Gipuscua tot plegat una campanya increïble, feia quatre dies que els colonitzadors volien prohibir aquesta força politica i el poble els hi ha demostrat que vol.
Que volien els colonitzadors dons que aquesta força política no es presentés per així tenir mes garanties de poder guanyar, però mira per on que això els hi ha sortit malament. A vegades els càculs mentals aquests no surten com un vol. mala sort i a robar carteres hereus del franquisme.
 

diumenge, 22 de maig de 2011

i el Diumenge ha arribat

El poble d'Alp ha decidit i aquest cop ha estat el següent: Marxambrat 4 regidors, Convenients 4 Regidors i Els Esquerdats 1 regidors. La veritat que els 79 vots que ha rebut la llista de l'Isidre donen molt de joc. 
Quasi bé podria afirmar que el guanyador de tot plegat ha estat el partit de l'Isidre com a mínim ell te el poder decisiu de dir que ens ha de governar els proper quatres anys. Felicitats nano, aquest cop tota la pressió del municipi sobre ell, i trii el que trii sempre tindrà la mitat del poble en contra. Coses de la democràcia, la veritat que si no vols mullar els peus no vagis al hort i un cop hi vas llavors ja ho saps que et toca.
és un dels pocs cops que em fa feliç haver cagat la previsió, m'agrada molt més aquesta situació que no pas la que jo preveia , aquesta te molt més de joc. 

Jo soc partidari de que no hi hagi majories absolutes d'aquesta manera els coses s'han de pactar, ara veurem que passa de tot plegat. Un amic tot sortint al carrer  m'ha comentat fa quatre anys de tres llistes perdedores van fer un equip de govern a veure si aquest cop passa el mateix. Dons això només està en mans del nen ribera, Vinga Isidre tu tries,


A la Capital de la Comarca el poble també ha decidit, i la veritat que ha estat una derrota increïble de ensorrant Cerdanya (ciu =10 i ensorrant=3).
En canvi a Bellver on es preveia una derrota d'ensorrant cerdanya allí han guanyat de majoria absoluta, 
A Llivi Conveniència ha guanyat de passeig . Per tant El consell Comarcal restarà en mans dels Convenients.
per cert us deixo pagina per consultar les eleccions [pagina] la única dada que no surt són les eleccions a Isòvol, era d'esperar que allí amb el gran companyarisme existent entre els candidats que això es fes esperar però tant si no arriben a 200 vots ja es massa .