dimarts, 24 de maig de 2011

Coses de la vida

Bé dos dies desprès de els eleccions municipals i veient el mapa polític del municipi, la situació es curiosa o com a mínim interessant.
Per començar voldria dir que la situació de les urnes no es culpa de l'equip d'esquerdats ni del pobre Isidre , la situació de les urnes es questió de les forces majoritaries i de la captació de vots que han aconseguit i són elles i només elles les que els han portat a aquesta situació.
 Per Cert aquí no hi ha guanyadors ni perdedors , suposo que hi ha una gent que vol treballar per el poble i per això es presenten o no? el temps i una canya ens dira el perquè de tot plegat.
Avís per Navegats:
Que la força majoritaria hagi estat el Marxembrat de l'equip de Govern no vol dir que aquests hagin de manar, la memòria es massa selectiva a vegades i no recorden el que van fer fa quatre anys.
Que això sigui la mateixa situació que fa quatre anys tampoc vol dir que ara s'hagi de fer al reves, que un altre cop s'hagin d'agrupar les dos llistes perdedores per fer un equip de govern.
Que passi el que passi en cap cas això serà culpa de l'equip dels esquerdats i per això mig poble no haurà d'odiar als pobres 79 vots que han fet que l'Isidre tingui veu i vot en aquesta situació.
el Nen Ribera sabia que aquesta situació es podia donar, per tant ell sap que si vols pescar alguna truita t'has de mullar els peus, ho ha fet i s'ha trobat aquesta situació.
 Per tant pregui la situació que prengui  la trobaré correcta i desitjo de tot cor que les 79 persones que van dipositar el seu vot a les urnes facin el mateix. La resta mala sort l'haguessiu votat.
Ahir dia de ressaca de les eleccions vaig sentir masses projectes, càrrecs, venda de catifes. Això ara serà un joc d'escac i ja veurem la decissió final, sigui la que sigui desitjo que sigui per el be del meu municipi.
De pas també m'agradaria que participés amb l'equip de govern perquè això seria una bona noticia que s'ha mullat d'alguna manera, i l'Isidre em passa com el Ramon que un cop que han sortit del Cau he d'aprofitar aquesta situació per posar el dit a la llaga.

 ptda: aprofito per recordar al senyor aquests que han participat a les eleccions municipals que per posar els cartells van esser seriosos treballors i eficaços a veure si fan servir la mateixa eficacitat per retirar-los de una vegada i així restin els carrers i façanes del poble com correspon.

4 comentaris:

Pixapí ha dit...

L'opció més sensata y fàcil seria que els esquerdats agafecin les maletes i cap a casa: Més sensata perque el poble és el que vol o aixó almenys és el què s'ha vist a les votacions.També l'opció més fàcil perquè serà la menys criticada i més a més d'aquesta manera seguiran governant molts exesquerdats.
Dit això, crec que estaria bé que l'Isidre entrés a l'ajuntament,per l'apreci que li tinc i perquè aniria bé que hi hagués algú jove amb idees fresques.
El poble està en mans de l'Isidre, ell ha estat valent en presentar-se, ell té el dret a decidir,ell té el dret a equivocar-se.Només espero que no es deixi enredar, que sigui ell.

ALP2500 ha dit...

Pixapi en primer lloc moltes gràcies per participar, en quan a agafar les maletes i fotre el camp jo diria que els 79 votants que han apostat per els esquerdats ho han fet perquè els representi algú, dons aquesta gent es mereix un respecte i ara no es pot abandonar el carro, això es fa abans però no quan se sap el resultat. En quan a tot el resta pobre nano esta en una encreuada i tots tirent cap a casa seva, no tinc clar quina ha de ser la direcció bona, però jo creec que ell ja trobara la drecera que ha d'agafar, i agafi la que agafi no es culpable de tot la resta, dons ha estat el pobre el que ha decidit amb els seus vots que hi hagi un empat tecnic, i que decideixi la llista minoritaria.

Pixapí ha dit...

Bé potser he sigut massa dràstic,no em referia literalment a que marxessin, sino a no negociar i quedar-se a la oposició, amb 79 vots em sembla el més sensat.De totes maneres estic d'acord amb tu, és el poble el que ha decidit aquesta situació i si la decisió que prenguin els esquerdats ha de fer millorar el poble, endavant.

ALP2500 ha dit...

faci el que faci el nen ribera ho te fotut. encara que resti a la oposició voldrà dir que ha pres partit per l'equip marxambrat, per tant no voldria que ningú estès a la seva pell. Però això es com tot aquest escenari era possible i ell ho tenia present per tant ara es el seu moment, de les seves actuacions podren criticarles, aplaudir-les tot el que vulgueu, però jo fotaria la ma al foc que les prendrà pensant només amb el poble, per tant des de el meu humild punt de vista prengui la prengui ben pres estarà.