dissabte, 28 de febrer del 2009

carod.Tv, Una televisió política o una pel·licula de terror

Que el Senyor Carod hagi tret un canal mediàtic, igual que els de intereconomia fa que pensar, un polític que està de capa caiguda , que darrerament esta agonitzant , un zombi de la política catalana que no vol deixar la poltrona ni que el matin, aquest es el senyor Carod, i clar la culpa sempre es del missatger per tant, treguen el missatge i seguirem foten les mateixes cagades però amb directe [noticia].
Però viure del passat no és bó, I aquest es el problema del senyor Carod, que aquella criaturada cuan era el president en funcions de la Generalitat de Catalunya i es va reunir amb Eta, i la premsa mediatica madrilenya el van fer dimitir, això va entendre els cors del poble català i així el van votar per les eleccions del regne de Felip V, però va ésser el vot de la pena, i aquí es on els politics del seu partit no el van saber interpretar i clar després van de clatellada en clatellada.
De veritat senyor Carod si vol fer un favor al Poble Catalá agafi vacances, o la jubilació i així deixarem de ficar mes pals a les rodes

Patricia Gabancho, Quan somniar es Gratuït


Somniar sempre resulta gratuït i aixo ho podem veure en el darrer llibre de Patricia Gabancho, s'anomena Crònica de la Independència, relata la crònica dels 30 anys d'una independència a Catalunya , es una novel·la de ciència ficció, però ostres potser depen del poble catala que aquesta ficció es converteixi en realitat. [noticia]
el mes curiós de tot plegat es que ens presenta al senyor Miquel Roca Junyent com a president de la Nació Catalana, potser aquest era el seu destí, però feia nosa i els van fer plegar. També ens presenta a Alberto Ruiz Gallardon, com a president del Govern Espanyol, amb permís de la Cope i intereconomia es clar.
No deixa de ser un llibre de ficció, però ostres , la veritat que amb aquesta col.lecció tant mediocre de politics que ens estan representant ho tenim molt dificil que aquesta ficció es torni realitat necessitem tallar de sotarrel a tot quisqui i començar de nou. A veure si la propera generació te molta mes sort i surt algun lider que ens encanti, perquè de tot lo que tenim ara no n'aprofiten cap.

Terron, Si això representa el Govern Català a Europa, que podem esperar dels demés polítics


Un representant del Govern Català a la unió Europea, esta allí per defendre a la nostra nació, i aquest no es el cas de la Senyora Anna Terron, perquè menysprear la iniciativa demostra el sentiment patriòtic d'aquest personatge. i si no sap que anem a fer A brusel.les pensi que lo que no anem es a veure a personatges com vostè. Hereus del antic règim reconvertits en socialistes,ASSOCIATS de la filial del regne de Felip V.[noticia].
A més afegir que la presència de Catalunya i el català ja esta perfectament reconegut en l'ambit europeu, que s'ha fumat aquesta senyora, som una colònia la qual ens ataquen per tot arreu i a mes hem de suportar als representants de la nostra nació dient que ja estem prou be així, això a casa seva se'n diu cornuts i pagar el beure.
A mes encara ens tira en cara que seria molt trist que Catalunya es convertís en el típic cas particular empipador a Brussel·les. Aquesta senyora no entén en quin país viu, no entén que nosaltres només aspirem a trencar les cadenes que ens tenen submisos al regne de Felip V, que son una nació, amb llengua , costum, senyera i moltes coses que ens fan diferents. i SI AIXÒ EMPRENYA A BRUSSEL·LES QUE S'AGUANTIN POTSER ES L'ÚNICA COSA QUE ENTENEN.


dijous, 26 de febrer del 2009

Alp, ha donat suport a la concentració pel dret a decidir

Alp, és un poble un món, i darrerament amb sorpreses, avui 26/02/2009 he assistit al ple Municipal on s'ha debatut una proposta d'Erc per donar suport a la Plataforma al Dret a Decidir i per conseqüència a la seva concentració del dia 7 de març del 2009.
Dons bé la meva sorpresa ha estat que en el moment de la votació aquesta proposta s'ha aprovat per majoria absoluta, tant l'equip de govern com l'oposició s'han posat d'acord, i posar-se d'acord amb una cosa com aquesta es per treure's el barret si senyor.
Per primer cop aquesta legislatura em sento orgullós dels polítics que representen el meu poble, perquè per un cop i que segueixi han deixat a part els partidismes per votar tots per la meva nació. Moltes gràcies Polítics d'Alp a veure si altres pobles prenen exemple de la vostre actuació i fan lo mateix.
Tant mateix algun representant del govern del meu poble assistirà a la concentració a veure si envers de deu mil catalans en lluita per l'autodeterminació apugen els participants en forma exponencial.

dimarts, 24 de febrer del 2009

Internet, un instrument per l'educació o un amagatall per els assetjadors


Un estudi de l'empresa Panda Security afirma que el 44 % dels infants s'han sentit assetjats sexualment alguna vegada a la xarxa, l'enquesta revela que un 15 % del menors han arribat a quedar amb desconeguts que només han conegut amb un xat.
L'anonimat es el punt de partida de tot plegat, cada persona pot desenvolupar una imatge totalment diferent a la realitat i això pot provocar enganys i perills.
Panda Security recomanen que les menors naveguin amb l'ordinador en espais on puguin estar controlats, A part de dir que l'0rdinador que utilitzen per fer coses importants com consultes bancàries i altres professionals no utilitzin els mateixos ordinadors. pels riscos que algun estrany els xucli informació.[noticia]


Duran, despres de donar carnassa als llops de la creuada mediàtica, ara demana perdó


Un sempre es amo dels seus silencis i esclaus de les seves paraules, i això es el que li ha passat al senyor Duran, per voler sortir a la televisió del regne de Felip V i anar a pit descobert a rebre totes les preguntes, ha fotut la pota, i la fotut fins la cintura, perquè si un polític catala diu que l'estatut aprovat per el poble català es inconstitucional que podem esperar dels invasors colonialistes del regne de felip V. [noticia].
Ara el senyor duran diu que el que va dir no ho volia dir, però clar potser si hagués pensat una mica abans de obrir la boca, molt millor ens aniria a tots, però el seu afan de una cartera del ministeri del regne de Felip V el traiciona moltes vegades.

El toro d'Osborne sofreix els vents de Catalunya


Serà questió del vent, serà questió de que el poble no li agrada aquesta imposició, però resulta que el Toro d'Osborne no es manté en peu mai.
Es que els vents de Catalunya son molts forts, i quan venen barrejats amb una mica de nacionalisme , llavors encara porten mes força, Així passa amb aquesta imposició del regne de Felip V , que resulta que no es pot mantenir ni en peu.[noticia].
A veure a qui condemnarem ara, potser al vent català per portar un aroma de Catalanisme imprès perquè sinó no tenim cap culpable a qui donar la culp

Quim monzó, les coses Clares i el Xocolata espés


Quim Monzó, les coses clares i el xocolate sempre espès. En Quim es escriptor i per tant te un domini de la paraula que ja voldria jo, però quan parla de Catalunya diu les coses a ras de terra i jo estic totalment d'acord amb ell, no disposarem de seleccions oficials de Catalunya fins que no trenquem les cadenes amb els colonitzadors de Madrid.
A part de proposar un nou eslògan ja que ens han prohibit el de una nació una selecció ell proposa un altre Dues nacions dues seleccions.[noticia].
M'encanta l'apartat en el qual defineix als polítics de la nostra nació. els quals només els interessa la poltrona i estar ven agafats a ell perquè el vent no es desplaci ni un centímetre.
En qual a l Onu els defineix com a un xixarel·los , perquè moltes federacions internacionals esgrimeixen el tema de no estar reconeguts per l'onu per no disposar de selecció Catalana i resulta que en hi ha mes de 20 seleccions sense Estat. la veritat que aquestes nacions mal anomenades Democràtiques no deixen de ser sectes que s'han d'anar tapant el cul unes a les altres."

diumenge, 22 de febrer del 2009

Resten 15 dias per la Gran Concentració

S'acosta el 7 de març els deumil catalans, un petit poble gal que està fart dels conqueridors romans, que te ganes de dir la seva un poble que vol anar a la capital de la comunitat europea es a dri a Brusel·les a dir prou del colonialisme dels hereus de Felip V, potser la previsió es quedarà curta, tant de bo, seria tota un senyal que el meu poble està viu, i que la gent sap cap on vol anar. jo estic posant creus al calendari de moment resten menys de dues setmanes{noticia}

Catalunya Nord, una acció a seguir


Jo m'afegeixo a la iniciativa dels germans del Nord, iniciatives com aquesta donen una versió mes exacte del poble català, dóna una versió si aquesta està viu, o ja està fart de tot, sobretots de tant fer volar coloms.
Que surti la senyera a les matrícules franceses de la Catalunya Nord, m'estan entrant ganes d' anar-me a empadronar a la Cerdanya Francesa, així podré disposar d'un cotxe amb una matrícula la qual es veurà la meva bandera i no pas la E aquella que he tingut que tapar amb el Cat