dissabte, 30 de gener de 2021

Ayuso, i les seves lliçons de com lluitar contra el Coronavirus.

 Era la darrera barbaritat que em quedava per veure, quina vingui la meva heroïna de la Capital de Regne dels Hereus de Felip V a donar lliçons de com hem d'actuar davant el Covid-19 segons aquesta intelectual polític i econòmic, es una delicte que amb el clima de Catalunya estigui tot tancat. M'encanta amb quina facilitat la gent pot opinar en casa dels demés, el que hauria de fer molta gent es primer arreglar els problemes de Casa Seva i desprès d'aconseguir-lo potser si disposem d'algun crèdit per poder aconsellar. 

Però clar la Comunitat amb mes contagiats, mes morts i no se quants records mes disposa, no trobo que sigui la persona idònia per aconsellar el que han de fer els demés.[noticia].


Ostres aquest de Ciudadans duen haver trepitjat merda, perquè ara han de treure els cartells de les abraçades, quina pena tot plegat el que van arribar a ser i en que han acabat, Aquest es el resultat de una politica d'atacs sense sentit i ofenent sempre. que el poble a la llarga els hi dona l'esquena. Perquè clar posar imatges obtingudes del popular banc de fotografies shuttersotck ha donat peu a moltes bromes a les xarxes. Aquest gent que ha tirat merda a tort i a dret contra tots els independentistes, ara són ells al focus de les queixes, i en primer en atacar ha estat el Girauta, No hi ha com enemics que abans eren partidaris aferrims, això dona morbo a la situació.

I per acabar els senyors de Vox a Girona, la veritat que la policia tingui que escoltar als feixistes contra el  poble , dona peu a la situació de tot plegat, Aquest país te els drets fonamentals una mica desviats.divendres, 29 de gener de 2021

La Jubilació d'alguns polítics

 Crec que ja va sent hora que alguna generació d'aquests xucladors de sang es comenci a retirar. Ja va sent hora que a les llistes electorals hi participin gent jove, perquè en el fons molta d'aquesta gent ja porta tant de temps que la corda s'ha podrit molt, massa, i ja va sent hora de fer canvis, i no em refereixo a portar el filòsof aquest del govern espanyol que ha efectuat una actuació penosa en el tema del Covid19, que et que pugui guanyar quatre vots de merda fent anar tothom a votar amb el risc del contagi, i tot gràcies als jutges.

Vinga va ara si que hem de respectar els drets fonamentals, perquè ens va en joc poder manar de una vegada per totes, i clar no sigui els cas que d'aquí dos mesos del Senyor Illa no se'n recordi ni el porter de casa seva.

De pas que vox amb la seva abstenció doni peu a que els socialistes aprovin unes mesures econòmiques i no passi res, quan s'han omplert la boca de dir que als neofeixistes ni aigua, i ara resulta que quan els necessiten benvinguts, i fins i tot els hi donem les gràcies per aquest detall,  no se em recorda el tema Colau i l'alcaldia de Barcelona, que quan va ésser la llista mes votada tenia que manar ella i quan no ho va ser va aprofitar els vots de un tarat per poclamar-se alcalde, tot molt ètic.

I mentrestant a la nostra comarca confinament Municipal i avui divendres envaïts per cotxes que no són del municipi, es que demà es dissabte i han d'anar a esquiar, tot molt legal i molt ètic. 

Avui de pas he estat mirant la lluita pel facebook dels veïns de la comarca per un concert que volen fer el mes d'agost al Badiu, i jo em demano perquè la gent està en contra, no ho entenc, si no estàs d'acord el mes fàcil es que no hi vagis i ja està , cap problema però això d'aquesta situació negacionista de la meva comarca trobo que fa que no evolucionem massa, perquè quan mes varietat de coses es fàcil a la comarca millor perquè la gent pot triar. 

Al final em tornaré com el Raimon, que no soc d'aquest mon . 


dimecres, 27 de gener de 2021

Drets Fonaments i altres espécimens

Això que l'assistència a un míting polític sigui part del dret fonamental de la participació s'ha d'agafar amb pinces, analitzem tots els drets fonamentals. 
1.-Drets sobre llibertats personals. a.-Dret a la vida b.-Dret a la llibertat religiosa c.-Dret a la llibertat i la seguretat. d.-dret a l'intimitat personal i familiar e.-Dret al secret de comunicacions f.-Dret a la llibertat de circulació i residència.
 2.-Drets de Participació a.-Dret a la llibertat d'expressió b.-Dret a l'ensenyament c.-Dret de Reunió d.-Dret d'assossiació e.-dret de participació f.-Dret de Petició
 3.-Drets Institucionals a.-Dret de la tutela judicial b.-Dret a l'educació
 4.-Drets econòmics i socials.
Quants d'aquests drets amb l'excusa de la pandèmia ens hem passat per el forro de la corbata, per tant no vindrà de un més, i això de que la gent pugui accedir als mítings polítics i per exemple els nens de la comarca no puguin anar al poble veí a esquiar ho trobo un pel aberrant. Que passa que si van al míting no hi haurà transmissió de virus i si van a esquiar amb l'escola i grups bombolla llavors es molt possible que si, Quina barra tot plegat. Si tinguessin pebrots tots plegat no en farien cap de míting, perquè en el fons els mítings polítics són com les fires d'esquí coses arcaiques que amb els avanços tecnològics no serveixen per res. Perquè serveixen per sortir per la televisió per tant que facin un debat cara a cara i segur que sortiran mes estona.
les estacions d'esquí ja han aprofitat la avinentesa per dir la seva [picaresca de les estacions d'esquí] I si parlem de les estacions d'esqui i el confinament municipal, jo tinc petits dubtes si entre masella i la molina els caps de setmana hi ha uns dos mil esquiadors . quan d'aquests són del municipi. i com s'ho fan els altres per poder passar els controls de la policia. perquè de moment bonanova, pedralbes, no són barriades d'alp.