divendres, 29 de gener de 2021

La Jubilació d'alguns polítics

 Crec que ja va sent hora que alguna generació d'aquests xucladors de sang es comenci a retirar. Ja va sent hora que a les llistes electorals hi participin gent jove, perquè en el fons molta d'aquesta gent ja porta tant de temps que la corda s'ha podrit molt, massa, i ja va sent hora de fer canvis, i no em refereixo a portar el filòsof aquest del govern espanyol que ha efectuat una actuació penosa en el tema del Covid19, que et que pugui guanyar quatre vots de merda fent anar tothom a votar amb el risc del contagi, i tot gràcies als jutges.

Vinga va ara si que hem de respectar els drets fonamentals, perquè ens va en joc poder manar de una vegada per totes, i clar no sigui els cas que d'aquí dos mesos del Senyor Illa no se'n recordi ni el porter de casa seva.

De pas que vox amb la seva abstenció doni peu a que els socialistes aprovin unes mesures econòmiques i no passi res, quan s'han omplert la boca de dir que als neofeixistes ni aigua, i ara resulta que quan els necessiten benvinguts, i fins i tot els hi donem les gràcies per aquest detall,  no se em recorda el tema Colau i l'alcaldia de Barcelona, que quan va ésser la llista mes votada tenia que manar ella i quan no ho va ser va aprofitar els vots de un tarat per poclamar-se alcalde, tot molt ètic.

I mentrestant a la nostra comarca confinament Municipal i avui divendres envaïts per cotxes que no són del municipi, es que demà es dissabte i han d'anar a esquiar, tot molt legal i molt ètic. 

Avui de pas he estat mirant la lluita pel facebook dels veïns de la comarca per un concert que volen fer el mes d'agost al Badiu, i jo em demano perquè la gent està en contra, no ho entenc, si no estàs d'acord el mes fàcil es que no hi vagis i ja està , cap problema però això d'aquesta situació negacionista de la meva comarca trobo que fa que no evolucionem massa, perquè quan mes varietat de coses es fàcil a la comarca millor perquè la gent pot triar. 

Al final em tornaré com el Raimon, que no soc d'aquest mon . 


2 comentaris:

Jordi ha dit...

Soc del parer que amb l'arribada d'Illa i la marxa d'Iceta, tots guanyem una mica i a Madrid es menjaran a la mandonguilla ballarina.

ALP2500 ha dit...

Saps que em preocupa, el vot del infestat, això de que la gent contagiada
tingui que anar a votar de les 7 a les 8 de la tarda, aquesta situació es com la que feien els nazis amb els jueus marcant les portes, aquest sidral que es muntarà amb la gent anar a mirar qui esta contagiat i senyalitzar aquesta gent ho trobo aberrant. cal marcar aquesta gent. Aquest es el meu gran dubte.