dimecres, 27 de gener de 2021

Drets Fonaments i altres espécimens

Això que l'assistència a un míting polític sigui part del dret fonamental de la participació s'ha d'agafar amb pinces, analitzem tots els drets fonamentals. 
1.-Drets sobre llibertats personals. a.-Dret a la vida b.-Dret a la llibertat religiosa c.-Dret a la llibertat i la seguretat. d.-dret a l'intimitat personal i familiar e.-Dret al secret de comunicacions f.-Dret a la llibertat de circulació i residència.
 2.-Drets de Participació a.-Dret a la llibertat d'expressió b.-Dret a l'ensenyament c.-Dret de Reunió d.-Dret d'assossiació e.-dret de participació f.-Dret de Petició
 3.-Drets Institucionals a.-Dret de la tutela judicial b.-Dret a l'educació
 4.-Drets econòmics i socials.
Quants d'aquests drets amb l'excusa de la pandèmia ens hem passat per el forro de la corbata, per tant no vindrà de un més, i això de que la gent pugui accedir als mítings polítics i per exemple els nens de la comarca no puguin anar al poble veí a esquiar ho trobo un pel aberrant. Que passa que si van al míting no hi haurà transmissió de virus i si van a esquiar amb l'escola i grups bombolla llavors es molt possible que si, Quina barra tot plegat. Si tinguessin pebrots tots plegat no en farien cap de míting, perquè en el fons els mítings polítics són com les fires d'esquí coses arcaiques que amb els avanços tecnològics no serveixen per res. Perquè serveixen per sortir per la televisió per tant que facin un debat cara a cara i segur que sortiran mes estona.
les estacions d'esquí ja han aprofitat la avinentesa per dir la seva [picaresca de les estacions d'esquí] I si parlem de les estacions d'esqui i el confinament municipal, jo tinc petits dubtes si entre masella i la molina els caps de setmana hi ha uns dos mil esquiadors . quan d'aquests són del municipi. i com s'ho fan els altres per poder passar els controls de la policia. perquè de moment bonanova, pedralbes, no són barriades d'alp.

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ben tornat, feia dies.

Unknown ha dit...

gràcies Jordi, darrerament semblo el guadiana .