dissabte, 26 de setembre del 2009

divendres, 25 de setembre del 2009

Jo Soc un arreplegat, però abans això que un venut l'or de la capital del Regne

El senyor aquest anomenat Enric Suñé regidor de Masnou ha tingut el seu minutet de glòria, amb el seu blog particular troba feixista el referèndum d'Arenys de Munt.
diu que son quatre arreplagats que pretenem trencar amb l'estament que ha donat estabilitat i permet que hi hagi suficient llibertat com per que hom pugui manifestar el que vulgui.

A veure aquest senyor no s'ha enterat de la pel·licula si tanta llibertat disposem perquè no podem decidir si volem estar sotmesos a les lleis de madrid o volem les nostres pròpies, dons clar com aquest paio veu que la seva menjadora se'n va a norris llavors ha de sortir en defensa de una constitució feixista, caduca i sense cap mena d'autoritat perquè es una herència del franquisme.


El problema es que aquest senyor vol sortir a l'escena i va fer tard, es normal sent del partit de la filial que nomes segueix les directrius de la matriu no sap i no entén el que vol dir independencia de la nostra nació. Desprès es fica amb les arques d'Arenys de Munt serà que les seves segur que son netes i polides, quina gràcia tot plegat, el problema d'aquest senyor es que els Ciudadanos encara no l'han admès fan falta molts còmics per emplenar llistes i segur que aquí n'han trobat un. [noticia]


la foto de la discòrdiaAquest es la foto de la discòrdia, segons l'agència Efe no es va difondre la imatge per a evitar l'actuació de la Fiscalia de Menors. això si sempre depèn de la persona que surti en la foto i de aquí afecti, quan afecta al cap llavors es farà el que ell cregui oportú.

Reagrupament, la malastrugança en persona

Reagrupament es la malastrugança en persona, quina pena tot plegat quan ho tenien tot a punt i ja quasi tenien el cap de llista que els havia de representar, resulta que aquest fa de les seves i fa espiar als hereus que tindrà a Can Barça, una actuació dictatorial molt a la seva manera i així li va, el futur de un país emmascarat per l'afan de protagonisme de un personatge que s'ha cregut deu.
En les darrera entrevista abans que se sabés el cas Barçawhite deia que esperava obtenir deu diputats i que sinó això era un fracàs . La veritat que el fracàs si segueixen il·lusionats amb aquest personatge el fracàs serà com la sagrada família de gros.[noticia]

Carretero defineix al Laporta així:

Carretero s'ha referit al "festeig" que protagonitza aquestes setmanes amb el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, bromejant ''és com si em pregunta "què li sembla aquesta noia?", i responc "excel·lent"; i algú li demana a ella "què tal aquest?", i respon "no està malament''.

Dons jo definiria al senyor laporta com un meló que des de fora sembla molt maco però quan l'obres sempre i pots trobar sorpreses i aquesta pot ésser que per dintre estigui podrit. [noticia].

En aquest cas masses espies i massa poca netedat, no to es val en política ni en l'esport i algú ha intentat fer servir l'esport es aspirar al millor lloc polític i clar la jugada li ha sortit malament, mala sort per ell i molta sort per el meu país perquè per canviar unes espardenyes velles per un esclop foradat no paga la pena . [noticia]dijous, 24 de setembre del 2009

A la Batllia d'Alp, li ha sortit un gra al cul

a l'Ajuntament d'Alp li ha sortit un gra al cul, aquest gra s'anomena Salvem la Molina, no soc jo ningú per jutjat si es correcte o no el que estan fent o dient, però que surti una veu crítica ja era hora, ja està be criticar per darrera i davant llepar el cul als que manen, aquest cop salvem la Molina ha dit prou i s'ha revolucionat [noticia].
Salvem la Molina ha presentat les al·legacions corresponents al POUM acompanyades de vuit denuncies d'irregularitats. bé serà un jutge qui dirà si això es denunciable o no. temps al temps,però vist les idees del ex-alcalde de Girona això de POUM ja el tenen coll avall fa dies i totes les al·legacions seran papers mullats, però clar quan el que hi ha son denúncies aquí de moment el partit filial de la matriu del millor economista del mon poca cosa te a dir.

Mireu presentar al·legacions a la Batllia d'Alp es paper mullat perquè son els mateixos tècnics de l'Ajuntament qui rebutjaran totes les al·legacions presentades, per això l'alcalde està tant tranquil [noticia]. Desprès això passarà a la Generalitat el problema el tenen que aquest POUM municipal es diferent i oposat al POUM de la Cerdanya i Alt Pirineu, però clar quan ja va sortir el Conseller dient que aquest es magnific poques coses es poden fer, només hi ha una solució anar al Jutjat.

dimecres, 23 de setembre del 2009

Salgado, i les seves declaracions

Ara entenc perquè en solbes va sortir per la porta del darrera, i segur que va sortir corrent, però clar escoltar a l'actual ministra de Economia del regne dels hereus de Felip V, es per al·lucinar quin domini de l'economia que te aquesta senyora, segons ella apujar als impostos beneficia als treballadors, la veritat es que aquesta declaracion no la puc agafar per enlloc però bé deu ésser degut a la meva ignorància en el mon de l'economia.[noticia].
Bé apujar impostos com aquest cas l'Iva el únic perjudicat es el contribuent ja que les empreses aquest impost es desgravable , i les empreses només paguen impostos per l'import del increment i la ma d'obra sobre les seves actuacions, en quan als particulars aquests han de sofrir tot l'impost i no es poden desgravar res.

Salgado no ha volgut concretar l'augment d'impostos, però sí que ha assegurat que suposarà un "esforç moderat" per als treballadors que revertirà en el seu benefici perquè servirà per cobrir les prestacions per desocupació i assegurar la cobertura social. "Els ajustos fiscals sí que afectaran els treballadors, però per al seu benefici", ha dit, perquè "l'increment de la recaptació serà essencial per poder pagar les prestacions de desocupació, garantir la despesa social i l'ajuda als més desafavorits". "L'esforç que sol·licitem als ciutadans –ha dit– revertirà en els ciutadans, particularment en els que ho estan passant pitjor".

La veritat que no deixen de ser paraules i que el temps ens donarà o traurà però vist el que ha fet en pinotxo Zapatero darrerament que les eleccions del regne dels hereus Felip V sigui quan mes tard millor perquè aquest paio es capaç d'ensorrar el regne ell solet.

l'Stalin del Bagès, ha fet de les seves

La veritat es que quan el senyor Maragall va fotre el primer cop d'estat i va fer fora als esquerdats del primer trist-partit a mi em va alegrar perquè vaig perdre de vista aquest senyor, però amb la repetició del trist-partit això s'ha repetit i el tornem a tenir aquí, a veure en aquesta vida hi ha errors cagades i huguetades, perquè el que ha fet aquest senyor amb la nostre llengua es de jutjat de guàrdia, quina manera mes subtil d'enfonsar la nostre llengua [noticia].

Però clar com sempre l'ha cagat de totes totes, que voleu sinó d'aquest personatge que volia barrejar la gastronomia amb els esports d'aventura i ara ha estat capaç de donar el mateix estatus de llengua el català i el valencià. Moltes felicitats senyor Huguet amb les seves bajanades ha ensorrat molts anys de lluita de la nostra llengua per demostrar que es el mateix nomes es canvia el nom.

Ara la culpa serà de l'empresa que ha dissenyat la pàgina, però algú deu revisar aquestes coses Oi, per tant la culpable de tot plegat es la conselleria d'Innovacions i aquesta es troba en mas del senyor Huguet, per tant el màxim culpable de tot plegat es el Stalin de Manresa.

fes-te fan de Catalunya , es el sologan d'aquesta campanya la veritat que no se si es un acudit , però clar diferenciar el catala del valencià i quedar-se tan ample una vergonya [noticia]

Dignidad i Justícia, quan el ridícul envolta la seva casa


Mireu quan l'odi bassa el got tot està permès i aquest es el cas dels neofeixistes de dignidad y Justicia, que la veritat no en tenen cap de les dos definicions. Amb els seus atacs constats a l'esquerra abertzale, van denunciar la setmana passada un suposat acte de suport a tres presos d'Arralde que estava anunciat en cartells enganxats a diverses poblacions de la nació Basca.

El problema d'aquests personatges son els mateixos que els de intereconomia contrastar les dades, primer tirem la pedra i desprès busquem el culpable. Bonica manera d'actuar. Al final de tot plegat resulta que l'acte correspon a un poble fictici que tan sols existeix a la sèrie "Goenkale".

Vilaweb, fent-se ressò del diari ‘Berria’, mostrava els cartells apareguts, en que hi surten fotografies dels tres “presos” que havien de rebre l’homenatge, i s’informa que hi hauria una partida de pala, un dinar popular, un acte polític i una manifestació. Tot plegat era una campanya de diversos moviments pro-amnistia per denunciar l’actitud del govern de Patxi López de retirar qualsevol fotografia relacionada amb algun pres d’ETA. I, per si no fos prou el ridícul espantós de Dignidad y Justicia, el diari ABC s’ha afegit a la festa al publicar una notícia en què es critica a Baltasar Garzón per haver autoritzat l’homenatge d’Arralde. En concret, i amb el títol de ‘Garzón permite dos homenajes a presos etarras en Navarra y País Vasco’, el rotatiu informa que, “por otra parte, el juez también autorizó otro homenaje que se celebró ayer en la localidad guipuzcoana de Arralde y que consistió en una comida y en una manifestación de apoyo a los presos de ETA”.les autoritats haurien d’actuar per: comprovar que el periodista enviat per l’ABC a una població fictícia per cobrir una concentració que mai s’ha celebrat no ha patit cap tipus d’agressió; i per aconseguir que, d’una vegada per totes, “la localidad guipuzcoana de Arralde” aparegui a tots els mapes d’Euskadi.


A vegades una imatge val mes que totes les paraules


I si es el cas de la nació catalana aquest manera de donar per el sac es doble, una dels colonitzadors i altres del que diuen que ens estan defensant i només ens estant donat per el sac i van a guardar la seva menjadora com sigui. I tota aquest gent desprès ens vol vendre el fum de que estant lluitant per la nostra nació i per la nostra llibertat, quina pena tot plegat.

dimarts, 22 de setembre del 2009

xiulada a Denaes

l'Audiència nacional ha confirmat que la xiulada feta al hereu de Felip V durant la interpretació del himne d'aquest país no té caràcter delictiu. [noticia]

Per tant la querella presentada per els neofeixistes DENAES es paper mullat, a part de dir que els querellats no van adoptar una conducta injuriosa ni van cometre els delictes de ultratge a la corona dels hereus de Felip V o apologia de l'odi del país veí

La resolució entén que exhibir una estelada o una pancarta Adéu Espanya es una forma de fer pales les idees de cadascú, Ostres per fi em trobat un jutge o un conjunt de jutges que no estant marcats per la senyal del feixisme.

El que hauria de fer ara DENAES, ells que saben tant d'això es querellar-se contra el poble de Arenys de munt a veure si tenim sort i el jutge dictamina que aquest referèndum es vinculant.

Poca feina i massa temps lliure tenen aquests personatges si envers de tocar els nassos a la gent de Catalunya treballessin per el seu país no els haurien de subvencionar tant.

Quan es fa de tot menys governar

Presidència fa dies que ha perdut el nord, però clar arribar als extrems de controlar als periodistes a veure quins estant a favor i quins en contra, aixo em recorda a époques passada que mes val oblidar on o erets del règim o estave en contra [noticia].

La veritat es que si el trist-partit tingués un mínim de vergonya fotrien al camp de plegat perquè arribar a gastar se 27000 euros es a dir quatre millonets i mig de les antigues pessetes en un informe consistent en veure quins articulistes i periodistes dels principals diaris del país tenen una major o menor afinitat al trist-partit ho trobo bastant vergonyós.

El següent pas quin es castigar als que no donen bones referències d'aquest mal govern, o sinó enviar a la rahola perquè els posi a ratlla com ha intentant fer amb el programa del cuní que ha sortit de sota les pedres per desqualificar a la gent que la critica, bonica democràcia aquesta i molt be per la televisió publica catalana.[noticia].
Per cert senyora rahola quan no es tenen arguments per defensar una conversa no s'ha de utilitzar l'insult perquè llavors encara li queden menys arguments. per cert un pot estar a favor o contra dels jueus, però la prepotència no es bon acompanyant de viatge

dilluns, 21 de setembre del 2009

Albert Pla i la Judit Farrés, una manera diferent de fer música

la veritat es que l'Albert Pla es un cantant diferent i moltes vegades es una provocació total, ara ha sortit amb que l' independència s'ha d'aconseguir amb bombes, jo prefereixo l'Albert Pla d'aquesta cançó, bé la veritat es que està de més bon veure la Judit. [noticia].ç

LA GEES VOL INVADIR CATALUNYA DE TANCS


La GEES (grupo de estudios estrategicos) un grup pròxim als impopulars, hereus del Ciscu, recorda que l'exèrcit és garantia de la unitat espanyola i concreta el cas de la colònia catalana [noticia].

La veritat que aquesta amenaça em recorda una mica el país Basc, allí els senyors de l'eta volen imposar les seves raons polítiques amb les armes, dons aquests senyors volen fer el mateix. això vol dir que s'han quedat sense arguments sòlids per mantenir la colònia dominada i quan es veu que es vol aixecar el cap, llavors els hi hem d'enviar els tancs i sobre tot la cabra que no manqui que els cabrits ja vindran darrera.

Però els hi tinc que recordar als Hereus de Felip V, que amb la revolta de les colònies no n'han guanyat cap i només han pogut sotmetre a Catalunya perquè en el fons som un pel masoquistes i sinó ja em direu com son capaços de celebrar la nostra diada el dia que vàrem perdre tots els privilegis.

diumenge, 20 de setembre del 2009

Queralbs-nuria per daio , cua de cavall i vall de nuriaLa veritat que era una d'aquelles coses que sempre he desitjat fer i mira per on havia ha estat el dia
intineari:

Sortida-arribada, Alberg Marista de la Farga (Queralbs). Anirem fins la central de Daió. Agafarem el camí de Coma de Vaca, passarem pel Salt del Grill, continuarem fins a trobar un pal indicador que ens avisa de perill de cargues d'helicòpter per la zona; En aquest punt agafarem el camí que va en direcció Nord Oest i que ens portarà al coll de les Padrisses. D'aquí anirem al Refugi del Pic de l'Àliga i a Núria. De Núria agafarem el GR11 fins el Pont de Cremal. Aquest punt agafarem el camí que surt en direcció Est, abans de creuar el riu de Núria i ens baixa a la Central de Daió.

Bé el mes espectaculat es de de el pont de Cremal fins la vall de Núria amb el espectacular salt d'aigua de cua de cavall i un camí totalment fresat i espectacular. Però si de veritat voleu gaudir de l'excursió el millor es el tros que va des de el pont de Cremal fins la central de la Farga, aquest paisatge envoltat de avellaners i boixos (quins bastons i mànecs d'eines que es podrien fer) el camí es semblant al passeig que era abans l'arribada del passeig de Das, una pared de boixos que donen una frescor al·lucinant. Es tota una excursió floral amb freixes, faigs, vernedes fins i tot i pots trobar herba feixera (molt apropiada per el fetge). la veritat que les quatre hores de l'excursió han estat magnifiques, gens de calor per cert ara que he vist per el camí que estava farcit d'angelets al final em faré excursioniste professional.
ç