divendres, 25 de setembre de 2009

Jo Soc un arreplegat, però abans això que un venut l'or de la capital del Regne

El senyor aquest anomenat Enric Suñé regidor de Masnou ha tingut el seu minutet de glòria, amb el seu blog particular troba feixista el referèndum d'Arenys de Munt.
diu que son quatre arreplagats que pretenem trencar amb l'estament que ha donat estabilitat i permet que hi hagi suficient llibertat com per que hom pugui manifestar el que vulgui.

A veure aquest senyor no s'ha enterat de la pel·licula si tanta llibertat disposem perquè no podem decidir si volem estar sotmesos a les lleis de madrid o volem les nostres pròpies, dons clar com aquest paio veu que la seva menjadora se'n va a norris llavors ha de sortir en defensa de una constitució feixista, caduca i sense cap mena d'autoritat perquè es una herència del franquisme.


El problema es que aquest senyor vol sortir a l'escena i va fer tard, es normal sent del partit de la filial que nomes segueix les directrius de la matriu no sap i no entén el que vol dir independencia de la nostra nació. Desprès es fica amb les arques d'Arenys de Munt serà que les seves segur que son netes i polides, quina gràcia tot plegat, el problema d'aquest senyor es que els Ciudadanos encara no l'han admès fan falta molts còmics per emplenar llistes i segur que aquí n'han trobat un. [noticia]