dimarts, 22 de febrer del 2022

I los Juegos Pa cuando

 El Desgovern de la Generalitat, aquesta Olla de Grills que forma l'equip de govern de la Generalitat de Catalunya vol que les Comarques del Pirineu decideixin si volen o no les Olimpíades, Però sense explicar quin es el projecte que volen desenvolupar en la nostra Comarca , 

Per tant com a futur votant d'aquest Projecte jo voldria veure aquest projecte, quines inversiones es faran, quin projecte es vol desenvolupar, i moltes coses mes, això d'entregar una carta amb Blanc al Desgovern Català va ésser que no, ja ens ha pres massa el pel tots plegats perquè ara vinguin a sol·licitar un vot afirmatiu sense presentar el projecte integra, això de vendre'ns fum ja es història, han perdut tot el crèdit els darrers quatre anys perquè ara vinguin i esperin que diguem  que si a totes les seves imposicions.

Però tot plegat aquesta discussió estaria molt bé si fossin lliures, però resulta que aquests jocs olímpics són una proposta de l'estat espanyol per tant segur que nosaltres poques coses tenim a dir, 


t.


La Guerra Pepera, o Casado anar per llana i sortir esquilat.

 La veritat que fot molta mandra veure aquesta guerra interna que te aquest partit hereu del franquisme mes ranci, però a vegades va be veure que no sols al nostre poble hi ha aquest cainisme fratricida.

Tot per les ànsies de poder. Però aquí que si que hi haurà guanyadors i perdedors , la gran triomfadora serà l'alcaldessa de Madrid, que vull recordar que va aprofitar una pandèmia per enriquir la seva família, però aquest poble que ha estat capaç de perdonar tots els actes de corrupció al partit popular no perdonarà a la seva reina. 

I el Casado se li pot aplicar aquella dita catalana de anar per llana i sortir esquilat, per què clar voler aprofitar una corruptela per poder fer xantatge el deixa com el que es un aprofitat i un corrupte com la seva ex-companya.

Es a dir permetem que la nostra alcaldessa sigui corrupta i  punto, i tot la resta som pamplines, que la reina no es toca. Tot mol democràtic, jo li voldria dir aquest poble tant democràtic que si algú es capaç d'actuar d'aquesta manera en una situació com una pandèmia que podem esperar d'ella, però be com diu molt be aquella persona capa poble te el que es mereix. 

Vull acabar parlant del Carnestotes de ribes i el seu encert en la imatge, la veritat que no calen mes paraules molt ilustratiu tot plegat. Una visió molt encertada de la situació actual de la politica catalana