dissabte, 12 de setembre del 2009

Roca Castellana, ha estat reconquerida per els botiflersAhir 11de setembre del 2009 , quatre gats varem pujar a posar damunt de la roca Castellana l'estelada de la nostra nació, avui 12 de setembre del 2009 desprès de la reconquista dels botiflers seguidors hereus del Borbons i de la corona de Felip V, allí dalt només resta el pal i la tira amb quatre brides.
Aquest atac el van fer de nit i segur amb quatre copes de més així surt la valèntia d'aquesta gent, la llàstima es que no es van deixar les dents quan van actuar , ves estat tot un goig avui recolllir la dentadura d'aquest demòcrates que no m'extranyeria que demà diumenge 13 de setembre estiguin al costat de la Falange cantant els himnes que els representa.

La veritat que emprenya una mica que un cop que quatre passerells ens decidim a posar l'estelada a la roca Castellana (el lloc idoni) que de nit i de amagatotis se l'en tinguin que dur, però bé així es demostra la valentia de segons qui.

Aquests personatges no se si son els mateixos que la nit abans van arrasar la piscina, van escriure que no volen arròs sinó Fideus, amb el fàcil que es rascar-se la butxaca i anar a la múrgola que per quatre duros tindran la Fideus que vulguin, i deixaran de tocar la moral als demés.
Van arrasar testos, flors, cadires la veritat que la democràcia també es tot això que tothom es creu amb la llibertat i que el dia que es vegi qui son els fills del poble que actuen d'aquesta manera molts pares s'hauran de menjar molt orgull.

Per cert aquesta gent que ha actuat d'aquesta manera els hi tinc que agrair que gràcies a la seva gran conducta, ara el proper cop que posen l'estelada, perquè el que tenen segur que la veuran penjada allí dalt per moltes vegades que pugin a despenjar-la, aquest cop la posarem mes amunt així es podrà veure de mes llocs, i que gràcies a actuacions com la seva fan que el patriotisme català sigui mes fort, per tant per molt que actuïn de nit i amb la llum apagada aquesta senyera la veurem ondejar damunt de la roca castellana. i si no els hi agrada ho tenen fàcil que si fotin fulles.

divendres, 11 de setembre del 2009

Gentilici d'Alp

Bé divendres vaig acudir a un acte municipal en el qual als habitants d'Alp se'ls anomenava alpins i alpines, la veritat que el cadascú se l'ha de anomenar per el seu nom. i per sort o per desgàcia el gentilici es molt maco però no es el correcte , la gent que viu a Alp te com a gentilici alpenc i alpenca, mentre que a la gent dels Alps si que tenen com a gentilici Alpins i Alpines.[fitxa].

Segadors, segueu les cadenes
Catalunya triomfant
,tornarà a ser rica i plena.
Endarrera aquesta gent
tan ufana i tan superba.
Bon colp de falç,
Bon colp de falç,
Defensors de la terra!
Bon colp de falç!
Ara és hora, segadors.
Ara és hora d'estar alerta.
Per quan vingui un altre juny
esmolem ben bé les eines.
Bon colp de falç,
Bon colp de falç,
Defensors de la terra!
Bon colp de falç!
Que tremoli l'enemic
en veient la nostra ensenya.
Com fem caure espigues d'or,
quan convé seguem cadenes.
Bon colp de falç,
Bon colp de falç,
Defensors de la terra!
Bon colp de falç!

i la versió autèntica


Catalunya, comtat gran,
qui t'ha vist tan rica i plena!
Ara el rei Nostre Senyor
declarada ens te la guerra.
Segueu arran!Segueu arran,
que la palla va cara!
Segueu arran!
Lo gran comte d'Olivars
sempre li burxa l'orella:
-Ara es hora, nostre rei,
ara es hora que fem guerra.
-Contra tots els catalans,
ja veieu quina n'han feta:
seguiren viles i llocs
fins al lloc de Riu d'Arenes;
n'han cremat un sagrat lloc,
que Santa Coloma es deia;
cremen albes i casulles
,i caporals i patenes,
i el Santíssim Sagrament
,alabat sia per sempre.
Mataren un sacerdot,
mentre que la missa deia;
mataren un cavaller,
a la porta de l'església,
en Lluís de Furrià,
i els àngels li fan gran festa.
Lo pa que no era blanc
deien que era massa negre:
el donaven als cavallssols
per assolar la terra.
Del vi que no era bo,
n'engegaven les aixetes,
el tiraven pels carrerssols
per regar la terra.
A presencia dels parents
deshonraven les donzelles.
Ne donen part al Virrei,
del mal que aquells soldats
feien:
-Llicència els he donat jo,
molta més se'n poden prendre.
-Sentint resposta semblant,
enarboren la bandera;
a la plaça de Sant Jaume,
n´hi foren les dependències
.A vista de tot aixòs'és avalotat
la terra:
comencen de llevar genti enarborar
les banderes
.Entraren a Barcelona
mil persones forasteres;
entren com a segadors,
com érem en temps de sega.
De tres guàrdies que n'hi ha,
ja n'han morta la primera;
ne mataren al Virrei,
a l'entrant de la galera;
mataren els diputat
si els jutges de l'Audiència.
Aneu alerta, catalans;
catalans, aneu alerta:
mireu que aixís ho faran
,quan seran en vostres terres.
Anaren a la presó:
donen llibertat als presos.
El bisbe els va beneir
Amb la ma dreta i l'esquerra:
-On es vostre capità?
On és vostre bandera?
-Varen treure el bon Jesús
Tot cobert amb un vel negre:
Segueu arran!
Segueu arran,
que la palla va cara!
Segueu arran!

Quan els feixistes es treuen la pell de demòcrates

Bé ja han passat mes de trenta anys des de la mort d'aquell dictador que ens va deixar com herència el clan dels hereus de Felip V, ha passat molt de temps i aquell disfressa de demòcrata que es van comprar en temps de la transició s'ha trencat i ha sortit el llop que hi havia dintre de la pell d'ovella, ara els feixistes surten de sota les pedres com els rovellons surten al bosc per la tardor.
[noticia].

Que en temps de una hipotètica democràcia, et detinguis per parlar la teva llengua ho trobo un pel feixista però així son aquesta mal anomenats defensors de la pàtria, o parles la seva llengua o ets un delinqüent, potser si fotessin el camp i parlessin la seva llengua sota l'Ebre aniríem millor. Però no, vist el que s'ha vist darrerament amb la Falange de las Jons ara qualsevol feixista s'atreveix a sortir de l'armari.

I desprès la panda aquesta anomenada Ciudadanos , que potser haurien de canviar el nom i dir-se el quatre gats, perquè son un clan d'amiguets que van fer un partit i a les primeres de canvi quan veus els companys que tenen de viatge veus que no deixen de ser un partit feixista amb capa i espasa. Dons aquests personatges amb el joc de anar a contar ves a saber que, també surten de sota el fems per explicar sopars de duro [vamos a contar diadas].

Bé jo hi vaig jugar l'altre dia al famós joc aquest ple de imperfeccions i veritats a mitges, la veritat que perdin el temps fent aquestes xorrades diu molt de la política d'aquest país, sort que aquesta panda de feixistes només fa això perquè si tenim la desgràcia que un dia manen aquests impresentables llavors si que apaga i marxen que ens queden quatre dies.

dijous, 10 de setembre del 2009

La pell de Brau , abans feixista que trencada


La mentalitat dels hereus de Felip V son així, prefereixen que els dominin els feixistes dels temps del Quico, que no pas que un poble pugui triar la seva llibertat i trencar les cadenes que els tenen lligat fa 295 anys.

Aquests feixistes que viuen temps anteriors i que tenen l'escut de la democràcia, aquesta gent es com els emigrants que es coneixen tots els seus drets però quan es un tema d'obligacions llavors són més sords que una tàpia.

dimecres, 9 de setembre del 2009

Suposem que parlem de Arenys de Munt.

Avui toca parlar de Arenys, desprès que la Fiscalia Tribunal Superior de la Injustícia de Catalunya (aquest nom li ve un pel gros la veritat) ha declarat que els neofeixistes de la Falange de la Jons es pot manifestar el diumenge per terres d'Arenys. Quin Gran favor han fet a la democràcia aquests personatges. Diu que no hi ha prou motius per impedir la manifestació d'aquests defensor del Franquisme mes carca i que amb l'escut de la democràcia son com els caragols desprès de la pluja , treuen la banya. [noticia].

I mentre tant aquests gran defensors de les Espanyes van a la seva amenaces a Bars i botigues de Arenys, bé això ja era la política que feien en els seus temps de glòria però que ho facin ara amprats amb l'excusa de la democràcia fa que et plantegis moltes coses en aquesta vida. Voleu dir que calia fotre la transició perquè trenta anys desprès d'acceptar al borbó aquest tot continua igual, els neofeixistes fent de la seves i el poble català ajupint el cap com mai.[noticia].

I per acabar els senyors de ciutadanos que confonen la velocitat amb el tocino, i ara quan veuen que no se'n sortiran amb la seva treuen el endeutament d'Arenys, el que haurien de fer aquestes còmics de la democràcia es mirar-se el melic i deixar-se de parlar de coses que no tenen res a veure amb el que el poble de Arenys volen realitzar i quan han vist que no poden sortir-se amb la seva fan com els nens petits plorar i tirar cosses a tor i a dret. [noticia].

La veritat que tothom es veu valent davant dels catalans, perquè som una raça covarda, amb sang envers d'orxata i amb uns principis molt marcats primer són els calers i desprès la política i la llibertat del teu país, Així i amb l'afan de protagonisme de tots els polítics de la nostra nació fan que poca cosa podem esperar de tot plegat, i desprès la matriu que ens te colonitzats que per cap motiu ens deixarà trencar les cadenes que ens tenen sotmesos. Mireu si els hi fem por de tot plegat que son capaços de enviar-nos un ex-militants de la Falange de la Jons com Advocat de l'Estat. I desprès el Tribunal de Catalunya que no veu indicis de merder amb la manifestació de la Falange a Arenys, tot plegat es com posar un llop`dintre del corral de les ovelles i esperar que no passi res, Bonica democràcia ens ha tocat a la loteria.

dimarts, 8 de setembre del 2009

Queralbs-salt del Grill- Refugi coma de Vaca segona partA la vora del camí, uns versos de Joan Alemany expressen el que sent el caminant que torna:

"Mes cada vegada que us deixo
em giro endarrera com si fos l'última vegada,
i de tot cor em queixo de no ser més llarga
la meva estada entre vosaltres.

I us dic adéu amb recança
esperant que sempre bé m'acolliu
i el meu cor mai es cansa
de preguntar:

Muntanyes, què teniu, muntanyes,
que dintre del meu cor viviu
tot i ser tant estranyes."

Campanes de Llibertat


el referèndum d'Arenys de Munt ja te el seu himne, una cançó amb un nom d'esperança "campanes de Llibertat" una cançó musicada per l'Albert Maynou, cantada per la Raquel Xiberta i amb lletra d'en Jordi Bilbeny.

Aquesta cançó fa una crida a sortir de la por i anar a votar al referèndum , a decidir per nosaltres mateixos dir el que pensem . [aquí podeu escoltar la cançó esmentada]


Que Seria un onze de setembre sense els ciudadanos

la veritat que aquesta gent si no hi fossin els haurien d'inventar, no hi ha ningú com ells per treure de dintre treu l'esperit mes patriota, ara amb la seva gran campanya anomenada "vamos a contar Diadas". [noticia].
El que haurien d'explicar aquests personatges de un desmembrat partit que ells que es declaren polítics liberals i d'esquerres que feien a les Europees en un partit neofeixista, bé com deia el pastor del meu poble les vaques quan noten el fred s sempre tenen la tendència de baixar cap a casa.

Dons bé ara ens volen vendre la seva pel·licula en la qual diuen cosa que sap tothom que en Rafael Casanovas no va morir el 11 de setembre del 1714, algú ho ha posat en dubte potser, el que va morir de veritat per la llibertat del nostre poble i en mas dels Borbons va ésser el General Moragues, encara que ho va fer mig any mes tard.

La veritat de tot plegat es que quan uns personatges han d'agafar les veritat a mitges per explicar les seves mentides ja veus de quin peu calcen, però bé a mi ja m'agrada que les rates surtin del cau quan senten música, això vol dir que la música els està ensordint i això es un senyal de que som un gra al cul de molts feixistes.

Però si en el fons no deixa de ser curiós que ens privin fins i tot de dir si volem estar sotmesos a les cadenes de la capital del regne i no de una forma no vinculant, només per saber que vol el poble i quina es la direcció que vol prendre, dons no fins i tot aquí ens han de marcar amb les seves dictadures, i a sobre surten aquesta panda de incendiaris amb les seves mitges mentides i mitges veritat , que el que haurien de fer primer abans de ficar-se amb el poble Català es arreglar casa seva. Però com sempre això de veure la palla al ull del veí i no veure la biga de ciment al propi es molt típic, i molt més amb política.

diumenge, 6 de setembre del 2009

Querabs - salt del Grill- Refugi Coma de Vaca. un viatge al.lucinant
Llàstima que per arribar a Queralbs hagis de passar per Ribes de Freser, allò es un caos de circulació prohibicions i camins mal indicats, però un cop salvat el caos circulatori el demés es una passada, abans d'arribar a Queralbs surt un camí a la dreta que porta fins la farga, allí comença la nostra excursió.

El tram més dur de Queralbs a Coma de Vaca el trobem desprès del salt del Grill aquí desprès de una pujada suau , comença la pujada de debò encara que gaire bé tota la pujada es fa en un tram molt curt horitzontalment (el pendent és molt gran), però no presenta cap dificultat insalvable (com a molt tindrem que parar més sovint del normal).

Es una vall salvatge, on et pots passar quilòmetres sense trobar a ningú, però la veritat que es magnific , una vall singular sens dubte. i desprès arribes al final al refugi de Coma de Vaca on primer veus dues pantalles solars i desprès el refugi va apareixen mica a mica. desprès darrera veus el coll de coma de vaca i desprès tens el pic de l'infern per pujar o fins i tot bastiments al final . però la veritat que per fer tot això serien necessaris dos dies. A part de passar per el costat del riu Freser amb totes les seves gorgues es maquíssim, paga la pena l'esforç de fer tota la pujadal'Esglèsia Botifler vol boicot, dons els catalans boicotegem el 0,7 % que recapten en el impost de la renda

Aquests personatges que diuen representar l'església catòlica volen boicotejar els productes catalans i dic als catalans , aquests impresentables no volen boicots , dons quan fem la declaració de renda dels hereus de Felip V no marquem mai la creu que Posa església catòlica , potser així abans de xerrar s'ho pensaran una miqueta.
Visca la democràcia i que tothom pot dir el que vulgui això si excepte el poble català que com a colònia que es s'ha sotmetre sempre als capricis dels conqueridors.

Perquè la veritat aquesta multinacional , basada amb l'economia submergida no li vindrà d'aquí que quatre arreplegats de les terres catalanes els hi boicotegin una petita font d'ingressos. Però si tots els pobles maltractats per aquests dictadors que deien tenir la veu de Deu fan el mateix ja veurem com acaba tot.

La religió Catòlica està per damunt d'aquests impresentables, però si li sumen actuacions com aquestes a les de abusos sexuals ocorreguts darrerament la imatges d'aquesta doctrina queda molt malmesa.