diumenge, 6 de setembre de 2009

Querabs - salt del Grill- Refugi Coma de Vaca. un viatge al.lucinant
Llàstima que per arribar a Queralbs hagis de passar per Ribes de Freser, allò es un caos de circulació prohibicions i camins mal indicats, però un cop salvat el caos circulatori el demés es una passada, abans d'arribar a Queralbs surt un camí a la dreta que porta fins la farga, allí comença la nostra excursió.

El tram més dur de Queralbs a Coma de Vaca el trobem desprès del salt del Grill aquí desprès de una pujada suau , comença la pujada de debò encara que gaire bé tota la pujada es fa en un tram molt curt horitzontalment (el pendent és molt gran), però no presenta cap dificultat insalvable (com a molt tindrem que parar més sovint del normal).

Es una vall salvatge, on et pots passar quilòmetres sense trobar a ningú, però la veritat que es magnific , una vall singular sens dubte. i desprès arribes al final al refugi de Coma de Vaca on primer veus dues pantalles solars i desprès el refugi va apareixen mica a mica. desprès darrera veus el coll de coma de vaca i desprès tens el pic de l'infern per pujar o fins i tot bastiments al final . però la veritat que per fer tot això serien necessaris dos dies. A part de passar per el costat del riu Freser amb totes les seves gorgues es maquíssim, paga la pena l'esforç de fer tota la pujada2 comentaris:

S Rigola ha dit...

Es fantastic poder gaudir de uns paisatges com els de aquesta sortida m'agrada com fas aquestes excursions jo no les puc fer,gracies i continua.
S.Rigola

ALP2500 ha dit...

Gràcies Salvador, en primer lloc que perdis el temps llegint aquestes tonteries que jo escric tant malament, però la veritat pensa que si ara no pots caminar com abans potser amb cotxe pots anar a lloc que son igual de macos, la veritat que la bellesa dels llocs la marca les ganes que es tenen de coneixer, i tu en tens moltes d'aquestes ganes, ja m'agradaria a mí que molts habitants del meu poble tinguessin la meitat de ganes de conèixer que tens tú.
En quan a conèixer llocs del nostre municipi o de la nostra comarca ja voldria jo conèixer la mitat dels llocs que tu has visitat o coneixes, perquè residents del nostre poble coneixers les illes caiman millor que no pas el seu municipi i això es una cosa que no ens podem permetre.