divendres, 31 de desembre de 2010

Molt bon any a tothom, a veure si el 2.011 es el nostre any, l'any de la independència


Jo només us vull desitjar un bon any, i que aquest sigui el definitiu, que per una vegada ens deixin opinar sobre el nostre futur, tinc ganes de dir la meva i que tothom pugui expresar la seva opinió
Per tant a tots els meus sofridors lectors, els quals he castigat durant 364 dies aquest es el moment de dir gràcies de tot cor per aguantar les meves neures, i que l'any proper tornaré amb mes forçá, que per cert s'acosten les municipals i això dóna molt de joc.
Vull fer un agraïment especial a en Jordi, l'Avimon la Sinforosa, lectors que porten més de dos anys aguantant tot això que ells llegeixen amb tant de interés i jo escric tant malament a aquests i tots els demés moltes gràcies per tot plegat.
I a tots desitjar-vos un millor 2011 i que la crisi desaparegui de una vegada per sempre. Encara que això està en mans del Pinotxo zapatero i aquest jo diria que ja li va be tot plegat.
En quan al nou govern de la Generalitat només dir que d'aquests no espero res, Mas de lo mismo, tot plegat ha estat un canvi de cromos i segueixen els mateixos gossos amb diferents collars. Per tant poca cosa podem esperar de tot plegat, Un record per la gent que ens ha abandonat aquest darrer any i recordeu que mentre ells estiguin a la vostra memòria aquests continuaran vius.

dimarts, 28 de desembre de 2010

Davant una fotocopiadora , vigila el que fas

Els Millors d'en Mas, això només es podria presentar un dia com avui (Santa Inocentada)

Avui mirava els Millors d'en Mas, aquella famosa llista de gent que segons el nou President de la Generalitat es l'Elit que ens ha de guiar per el bon camí, la veritat que una llista com aquesta només es podia presentar un dia com avui (santa inocentada.),[els millors candidats???].
Bé començarem a dividir aquesta llista en tres.
Els Nous aquests no els puc valorar perquè no els conec, per tant sempre tindré el dubte de si seran bons o dolents el temps i una canya ens dira el que.
L'Antic règim, es a dir l'herència pujolística, aquests personatges ja els hem vist treballar i tinc el meu dubte que siguin els millors per la meva nació, mes aviat son els millors per les seves butxaques, la resta no està per veure sinó ja els hem vist actuar per tant poca cosa a dir.
i la senyora consellera de Justìcia. la senyora Fernandez bozal, que quan va posar aquell recurs contra la consulta sobiranista li haguessin hagut de possar el morralló. dons bé aquesta senyora si es la millor que han trobat els nivell d'exigència son molt baixos. [noticia].
Al Mas amb el seu trio mas de lo mismo format per ell, en Mas-carell i Mas-cullell s'ha lluït, la veritat que només li mancava dos conseller mes, posar al Dioni de Conseller d'Economia i asl Bigotis de Conseller d'obres Públiques i llavors si que haguessim quadrat el cercle.