dimarts, 28 de desembre de 2010

Els Millors d'en Mas, això només es podria presentar un dia com avui (Santa Inocentada)

Avui mirava els Millors d'en Mas, aquella famosa llista de gent que segons el nou President de la Generalitat es l'Elit que ens ha de guiar per el bon camí, la veritat que una llista com aquesta només es podia presentar un dia com avui (santa inocentada.),[els millors candidats???].
Bé començarem a dividir aquesta llista en tres.
Els Nous aquests no els puc valorar perquè no els conec, per tant sempre tindré el dubte de si seran bons o dolents el temps i una canya ens dira el que.
L'Antic règim, es a dir l'herència pujolística, aquests personatges ja els hem vist treballar i tinc el meu dubte que siguin els millors per la meva nació, mes aviat son els millors per les seves butxaques, la resta no està per veure sinó ja els hem vist actuar per tant poca cosa a dir.
i la senyora consellera de Justìcia. la senyora Fernandez bozal, que quan va posar aquell recurs contra la consulta sobiranista li haguessin hagut de possar el morralló. dons bé aquesta senyora si es la millor que han trobat els nivell d'exigència son molt baixos. [noticia].
Al Mas amb el seu trio mas de lo mismo format per ell, en Mas-carell i Mas-cullell s'ha lluït, la veritat que només li mancava dos conseller mes, posar al Dioni de Conseller d'Economia i asl Bigotis de Conseller d'obres Públiques i llavors si que haguessim quadrat el cercle.

2 comentaris:

avimon ha dit...

Millet, de conseller de cultura i orfeons.
Montull de economia?, pq no.

ALP2500 ha dit...

Ostres avimon veus aquests dos càrrec no hi havia pensat, però estic amb tu que no donarien pas la nota, seria Mas de lo mismo. Manda huevos i desprès parlen dels millors. Està vist que al poble català li encanta que li prenguin el pel.