divendres, 31 de juliol del 2015

I el barça es baixa els pantalons

S'han acabat les eleccions a la presidència del Barça i tot els que es va prometre no es compleix res. Ara resulta que el Barça no recurrirà la sanció per la presència de les estelades i càntics independentistes en la final de la champions 2015. [noticies].
Jo davant aquesta situació només puc felicitar al Barcelona i al Senyor Bartomeu perquè s'ha tret la careta es un botifler, això es donar-li la raó a la Capital del Regne i dir que tenen raó. Amb aquesta situació s'ha de anar a mort i veig que aquí ja hem ajupit el cap abans de començar. Per sort no soc soci del Barcelona perquè davant aquesta situació jo m'hagués donat de baixa. 
Es una questió de principis, ara des de la meseta estant contentissims perquè han trobat un forat negre per atacar la meva nació, i si el barça es mes que un club no vol dir que es converteixi en una Organització sense anim de lucre per afavorir el ego dels colons.
La pregunta es amb el Senyor Laporta haguéssim actuat igual

dimecres, 29 de juliol del 2015

27 de setembre. El dia D.

S'acosta el gran dia i totes les forces Polítiques treuen del seu armari les seves peces mes valoroses, els dos darrers han estat Els neofeixistes peperos amb en Garcia-Albiol i els Desunits i amb el seu cap fent d'estruç (es a dir amagant el cap sota l'ala) amb el Rdrez Sol. La veritat que aquests dos partits de dretes tenen poca cosa a dir, d'entrada els Cuidadanos els avancen per tots els costats. 
Mentre tant els sociates semblant  una baldufa sense trobar el nord i els de Podemos que han caigut com la Borsa cau algunes vegades. 
Tot plegat això un gran ventall de possibilitats de votar No i si vols la emancipació total de la corrupció has d'anar per un altre camí el cami de la llibertat. I aqui trobem el partit d'en Mas i la Cup.
I jo soc partidari de votar aquests darrers. com a mínim en Fernàndez, Arrufat han demostrat de que va el seu partit llàstima que no repeteixin, questió d'estatuts, quan n'haurien d'aprendre d'aquests molts que amb la boca grossa són tant demócrates i amb la petita una banda de dictadors.
I com a desig de començament d'agost , Ojalà sigui el començament de un canvi de veritat de tot plegat i que a partir d'aquí comenci la nostre llibertat
 

diumenge, 26 de juliol del 2015

On hem de posar el Mercat en el Municipi d'Alp

Aquests darrers dies hi ha unes diferències de criteri en la ubicació del mercat dels dissabtes.
Durant molt de temps les parades es situaven davant de l'església i la plaça del mateix nom, 
Aquest mes la Casa Gran ha decidit canviar-los d'ubicació i situar-los al carrer mancomunitat de la Caseta de turisme avall.  
Dons bé els senyors mercaders no el troben adient perquè diuen que perden clients en el canvi d'ubicació , jo no ho puc quantificar però el que si trobo que no es del tot correcte no parlar. les coses, el diàleg es el millor per totes les diferències i que no es pugui arreglar parlant es quan hen de imposar la força, a la casa Gran del meu Municipi funciona al revés i primer es imposar les coses i un cop que veus que l'hem cagat llavors intentar-lo arreglat. mal començament diria jo.
I perquè Clar disposats a canviar, també podríem canviar altres coses que despres de buidar els mercaders deixin els cotxes a un lloc destinat a aquestes coses.
Un petit poble com Alp que li manca de tot si a part de tenir poques botigues ens carreguem el mercat poca cosa ens quedara. Potser com deia abans no hi ha com el diàleg. També ens podria demanar al poble que vol, també li deu agradar i dir el que pensa, en el fons són els beneficiats o perjudicats de tot plegat.