dimecres, 29 de juliol de 2015

27 de setembre. El dia D.

S'acosta el gran dia i totes les forces Polítiques treuen del seu armari les seves peces mes valoroses, els dos darrers han estat Els neofeixistes peperos amb en Garcia-Albiol i els Desunits i amb el seu cap fent d'estruç (es a dir amagant el cap sota l'ala) amb el Rdrez Sol. La veritat que aquests dos partits de dretes tenen poca cosa a dir, d'entrada els Cuidadanos els avancen per tots els costats. 
Mentre tant els sociates semblant  una baldufa sense trobar el nord i els de Podemos que han caigut com la Borsa cau algunes vegades. 
Tot plegat això un gran ventall de possibilitats de votar No i si vols la emancipació total de la corrupció has d'anar per un altre camí el cami de la llibertat. I aqui trobem el partit d'en Mas i la Cup.
I jo soc partidari de votar aquests darrers. com a mínim en Fernàndez, Arrufat han demostrat de que va el seu partit llàstima que no repeteixin, questió d'estatuts, quan n'haurien d'aprendre d'aquests molts que amb la boca grossa són tant demócrates i amb la petita una banda de dictadors.
I com a desig de començament d'agost , Ojalà sigui el començament de un canvi de veritat de tot plegat i que a partir d'aquí comenci la nostre llibertat
 

2 comentaris:

jordi ha dit...

Qui portará la campanya dels Junts Pel Si? CDC? ERC? ANC?
Tots?
Crec que algú tindrá molta feina.

ALP2500 ha dit...

problema massa galls en un sol galliner. Creec que tots i Cap potser haurien de començar a deixar les coses clares, en hi juguem massa per perdre ara la oportunitat. Temps al Temps però jo només puc dir mama por.