dijous, 6 de desembre de 2012

La hipocrèsia de vidal -Quadres

El senyor Alejo, avui ha anat a la manifestació per la Dictadura dels Senyors aquests que ens volen integrats a la Corona dels Hereus de felip V, aquest senyor han tingut la barra de dir que el senyor Mas el que ha de fer es dimitir. 
I això ho diu un pallasso com aquest que ens vol enviar els militar per posar-nos a la ratlla, aquest demòcrata ens ha de dir que ha de fer el nostre President, aquest actor que els neofeixistes van tenir la gran idea de presentar-lo com a parlamentari a la Comunitat Europea, el que ha de fer aquest senyor  es tornar-se a Intereconomia on te el seu minutet de Gloria  i deixar de dir bajanades, perquè ell no es ningú per dir al senyor Mas el que ha de fer, Primer hauria de dimitir ell per els actes i les seves pallassades i desprès podria opinar però com deia la iaia sempre seràs emmascarat per la paella mes bruta.

Avui Gran Manifestació per el dia de la Dictadura

Això de celebrar el dia de la Constitució, com un dia de la llibertat ho trobo de una pressa de pel, per sorts els els senyors que volen que Catalunya continuí sent la mamella que dona de menjar a la resta han arribat a una quantitat increïble, els deu-mil personatges(sent molt generós] que amb l'aguilot d'estandard i cridant contra el President Mas, donant fe de la seva democràcia i fent servir l'única arma que coneixen apart de la por que es el insult han donat fer de una gran democràcia per això tenim la constitució que tenim i ens mana qui ens mana.[manifestacio contra mas].
Mentre tant a madrid els sangoneres surten al carrer a parlar de la seva colònia i que som botí de les seves conquestes tot plegat molt democràtic.[els neofeixistes surten al carrer], bé la veritat que el que opinin els senyors de la Capital del Regne dels Hereus de Felip V me la porta molt fluixa, tot plegat ells no viuen a Catalunya, aquests personatges no son escanyats per la corona, Aquests personatges gaudeixin de unes aportacions econòmica molt mes elevades que la resta. Per tant la seva opinió per a nosaltres no te cap interès .
Es a dir segon cop que foten el ridícul, ara si buscarem l'excusa que era pont, que feia fred, la veritat que aquesta gent no s'entera de res, està clar el que vol el poble Català , potser que s'ha facin mirar.


ei, jo vull marxar d'aquesta dictadura

La veritat que amb el polític que tenim a casa nostra, no tinc clar si marxar d'aquesta dictadura sangonera que estem sutmesos serà per bé o anirem pitjor, però com a mínim disposarem de la nostra propia llengua (amb permís dels convenients i els esquerdats) de la nostra cultura i tot plegat serem nosaltres, 
Però continua junts amb aquests impresentables ja ratlla el masoquisme.
Aquesta gent només mira dia a dia a veure com ens poden donar per sac, ara es la llengua ,mes tard serà el corredor central, desprès les autopistes, i si de pas disposem de una corrupció interna i externa que ratlla la ciència ficció, no ens calen governs ens calen llibertats i ens cal una independència real. 
Jo ja tinc les maletes a punt només manca gent que em vulgui acompanyar en el viatge.

dimarts, 4 de desembre de 2012

Wert, el Conqueridor

Bé els hereus de la corona de Felip V tornen a l'atac, aquest cop com sempre a minar la llengua de la nostra nació, ara ens la volen situar com a quarta llengua , ell que vol espanyolitzar a tots els catalans ja ha trobat el camí, i jo li vull donar les gràcies, ara que els ànims estaven de capa caiguda ell solet amb les seves actuacions ha començat a escalfar l'ambient per tant moltes gràcies Wert cada cop que obre la boca ens separa una miqueta més a veure si li donen un alçàveu i acabem trencant les cadenes que ens mantenen lligats.
Per Tant Wert: gràcies vostè si que val, Je vous remerce si vous valez, thank you if gou're wert  i per acabar  amb la llengua de la imposició i no tingui dubtes del meu agraÏMENT  . Gracias Wert usted si que vale.
Ara només resta veure que faran els polítics de la meva nació, perquè si permeten aquesta imposició ja se'n poden anar tots a la merda.

dilluns, 3 de desembre de 2012

El dret a Decidir una fal·làcia.

Segons aquests defensor de la Constitució dels Hereus de la Corona de  Felip V, resulta que el dret a decidir segons la seva visió demòcratica es una fal.làcia.

bé començarem per definir fal·làcia: error de raonament en una argumentació [definició fal.lacia].

Potser ababs d'opinar aquesta gent el que haurien de fer es mirar-se el seu melic, perquè el que si que es una gran fel·lacia, es la seva argumentació, donat que parlen de democràcia, ells que tenen com estandard de tot plegat una Constitució, franquista feta amb el soroll de les armes darrera i amb amenaces de tot tipus, aquesta gent ens ha de de dir en que podem sommiar. Aquesta situació la veritat que ratlla el surrealisme esquitxats sempre per la paella mes bruta, aquests neofeixistes ens volen donar lliçons de tota mena i de tot tipus. 
Jo el que no entenc es que demanar al poble sigui una cosa anormal, potser si que ho deu esser per aquesta gent, ells que provenen del Franquisme mes caspós ells que no s'han enterat de res, no ho trobo normal, no entenc que puguin titllar de fal·lacia un dret que totes les constitucions democràtiques tenen com a estandard de la mateixa, el dret a decidir com a pecat principal del meu poble. això només passa al regne dels Hereus de la Corona de Felip V que disposen de una Dictadura totaliste amagada darrera una Constitució. 
Però bé si aquest exregidor dels homes de la reina del Botox buscava els seus dos minutet de glòria, moltes felicitats perquè els ha trobat. però clar aquests minutets l'han deixat al mateix nivell que els seus amos. 

Duran i Lleida l'home de les mil Cares

Cada partit polític disposa de la seva poma podrida, hi ha gent que navega contracorrent i que no ha entès res de la situació política actual, i aquest cas passa amb el senyor aquest , ja tinc clar que no te un pel de tonto, però clar això de voler fer ponts amb el partit popular potser ja es ratllar el surrealisme , Desprès de tot el que s'ha dit i s'ha fet , ara hem de fer ponts.
bé i no només el president d'aquest grup, desprès surt el botifler del peregrí, dient el mateix, es clar que el bufó de la cor ha de dir el que diu l'amo però una mica de dignitat política siusplau, tant envoltar-se amb la senyera estelada per desprès pactar amb l'enemig, la veritat que senyors de Unió vostè em fam repelús, sou un càncer polític que s'ha extirpar. i quan abans millor. [noticia].
I parlant de situacions grotesques, que els senyors del pamflet Abc estiguin raspallant la figura d'en Oriol Jonqueres es mala senyal, vol dir que el que desitgen aquesta gent que ara que s'ha situat com a cap de l'Oposició es desnonar al senyor Mas, perquè el Jonqueres politicament parlant es petit en comparació al Messies Artur i aquest es a qui ells volen fer caure, per tant  la única persona que pot aguantar com a pal de pallar es l'esquerdat . Situació còmica tot plegat que els conqueridors estiguin festejant amb el cap de llista de un partit que no vol estar amb ells.