dilluns, 3 de desembre de 2012

Duran i Lleida l'home de les mil Cares

Cada partit polític disposa de la seva poma podrida, hi ha gent que navega contracorrent i que no ha entès res de la situació política actual, i aquest cas passa amb el senyor aquest , ja tinc clar que no te un pel de tonto, però clar això de voler fer ponts amb el partit popular potser ja es ratllar el surrealisme , Desprès de tot el que s'ha dit i s'ha fet , ara hem de fer ponts.
bé i no només el president d'aquest grup, desprès surt el botifler del peregrí, dient el mateix, es clar que el bufó de la cor ha de dir el que diu l'amo però una mica de dignitat política siusplau, tant envoltar-se amb la senyera estelada per desprès pactar amb l'enemig, la veritat que senyors de Unió vostè em fam repelús, sou un càncer polític que s'ha extirpar. i quan abans millor. [noticia].
I parlant de situacions grotesques, que els senyors del pamflet Abc estiguin raspallant la figura d'en Oriol Jonqueres es mala senyal, vol dir que el que desitgen aquesta gent que ara que s'ha situat com a cap de l'Oposició es desnonar al senyor Mas, perquè el Jonqueres politicament parlant es petit en comparació al Messies Artur i aquest es a qui ells volen fer caure, per tant  la única persona que pot aguantar com a pal de pallar es l'esquerdat . Situació còmica tot plegat que els conqueridors estiguin festejant amb el cap de llista de un partit que no vol estar amb ells.2 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.change.org/es/peticiones/convergència-i-unió-que-plegui-el-sr-duran-i-lleida

ALP2500 ha dit...

gràcies anònim però moure un polític de la cadira es un utopia, la veritat que de moment ja hi ha hagut una baixa ne vila d'abidal , un problema menys per el mister propper aquest botifler.