dissabte, 26 de març del 2011

Pedreguer, i la batalla d'Almansa

3 segles d'ocupació , de vassallatge, de humiliació , tres segles d'esclavitud potser ja va sent hora de dir prou . per fi els Maluets i Endavant han pogut pintar aquest cap de setmana a Pedreguer el mural en memòria de la batalla d'almansa, fet reivindicatiu en la lluita per la recuparació de la nostra llibertat 
La batalla d'almansa es el començament del trencament dels nostres llibertat per acabar sotmesos als lligams dels hereus de Felip V, en aquesta batalla va caure el pais valencià. [batalla d'Almansa]

dijous, 24 de març del 2011

el 10 d'abril, no votis , una sàtira molt encertada

Em trec el barret davant aquesta gent, ells si que l'han encertat per sota a l'ebre els anomanarien els intelectuals han dit jo només puc dir que si la politica de la nostra nació estès en mans d'aquesta gent i no pas en mans dels xucladors de sang potser llavors la nostra llibertat no estaria tant lluny.
Els podeu anomenar com a ilusos, com a visionaris però que clar que ho han dit, i de quina manera no votis que així afavoreixes els de sempre.
dimarts, 22 de març del 2011

Guanyarem la llibertat

hi ha moltes maneres de buscar la llibertat del nostre poble, la podem buscar amb cançons com aquestes buscant el sentiment patriota del nostre poble


o la podem buscar amb la Maria Lapiedra buscant el punt morbós de tot plegat , no tinc clar quin portarà mes seguidors, però si es questió de sumar benvinguts siguin [noticia].

dilluns, 21 de març del 2011

Van ésser, són i seran, el feixisme espanyol, una enfermetat incurable

Aquesta manera de pensar, de manupular a la gent , de fer veure garses per perdius, està de moda per alli el regne dels Hereus de Felip V, per sort no tots pensen com aquesta púrria, però com deia un ex-cap meu tu diguis una mentida moltes vegades i tothom s'ho acabarà creient. I aquesta es la politica de tots plegats. I clar tampoc poden buscar la defensa de la resta de pensa que prous merders tenen amb aquest impresentable de president que tenen que ara de nou els ha portat a una guerra ,que no tinc clar que hem d'anar a buscar allí, a que no sigui a canvi de quatre engrunes de pa que ens donaren la resta de mon quan hagin conquerit aquest pais ric en materies primeres.
De genocidis en hi ha hagut tota la vida, però clar no pots els paisos disposen de petroli, per tant no cal invadir a tothom només els que poden treure alguna cosa a canvi.
Visca la Democràcia i la mare que la va parir.