dissabte, 18 d’abril del 2009

Per fí s'han trencat les cadenes, moltes Gràcies Joan Carretero

patriotisme i dignitat [noticia], aquest es l'escrit d'en Joan Carretero, es un escrit llarg, però ens parla de la presa de pel que contínuament estem sofrint per part dels hereus de Felip V i amb el vistiplau dels polítics de la nostra nació.
ha costat molt però per fi reagrupament independentista ha dit la seva, s'ha de buscar una candidatura que tingui com a pal de paller la independència, potser ha estat una mica tard però per fi en Joan ha dit el que pensava, ja va sent hora de deixar el cadarisme en que està sotmès el partit dels esquerdats i començar a lluitar per la independència de la teva nació.noticia
En quan a que els dos caps hagin fet les paus , no deixa de ser una manera de aferrar-se a la cadira i xuclar de mamella un altre vegada, ara que les enquestes diuen que els esquerdats juntament amb els sense iniciativa i per posar-los verds estan de capa caiguda, ara es l'hora d'abandonar aquest vaixell sense idees , o amb una idees de beneficiar-se un mateix i al poble ja s'ho farà, ara es el moment de dir prou.
En Puigcercós deu tenir diarrea perquè clar això que el seu partit es divideixi per uns ideals, ell gran venedor de fum no ho tenia previst, quina por ara no podran reeditar el trist-partit tercera part i llavors que passarà, pobrets al final la filial sociata haurà de pactar amb la filial pepera. i amb una mica de sort no arribarà a disposar del màxim de vots per governar. Es que el venedor de catifes senyor Puigcercòs te mala sort ara que ja tenia comprat al Carod i li ha sortit un gra al cul, com diuen a muntanya, mala sort.
divendres, 17 d’abril del 2009

Una catalunya optimista o una televisió continuista, el psc no enten l'objectivitat de la premsa

hi ha gent que no ha entès la democràcia, hi ha gent que parla de molta llibertat però quan son ells els criticats llavors els hi surt la vena franquista. I un dels punts fort del franquisme era la intervenció total dels mitjans de comunicació i això és el que vol tornar a implantar el senyor Joan Ferran [noticia].
I tot això ha sortit a la llum perquè Tv3 va dir el que pensava de les sortides de to en les actuacions dels mossos d'esquadra. En Ferran ha denunciat que la nostre televisió te un sentiment tràgic del país i contribueix a la desafecció. Ja estem tirant pilotes fora, el problema de la situació de Catalunya no es dels que donen la informació sinó mes aviat dels que tenen que governar la nostra nació i aquest envers de un govern es una panda d'amics reunit.
La veritat que aquesta manera d'actuar es molt comuna en el partit socialista, a les Illes Canàries fan tancar ràdios que critiquen les actuacions dels seus afiliats. Totes aquestes Actuacions ja fan una mica de pudor a Feixisme, o dius el que les orelles dels que manen volen escoltar o seràs castigat eternament.
Potser que ens ho fem mirar entre tots, perquè si tallen les ales a la premsa per poder manar ens convertirem en ovelletes darrera el pastor, i jo ja en començo a estar una mica fart de que en marquin les directrius de la meva vida.

dijous, 16 d’abril del 2009

en un Poble de mentiders, dir la veritat es convertir-se en l'ovella negra

Els dirigents del poble espanyol estan sofrint una pandèmia que els ha convertit en mentiders de mena, per qualsevol cosa t'han d'explicar una pel·lícula de ciència ficció i total per salvar el seu cul, i cuidar la cadireta no sigui el cas que els hi prenguin
que la seguretat social va malament es una realitat, que aviat entrarà en fallida tècnica també es una realitat i si el pinotxo zapatero i companyia van efectuar aquestes polítiques de descarts de llebre cada cop, encara més, perquè allargar l'atur un any es incrementar la despesa publica i això afecta a les erari públic.
Bé dons el senyor Ordoñez aquest cop ha dit el que molts analistes porten molt de temps dient que la Seguretat Social te data de caducitat perquè es redueix el nombre d'afiliats i la vida de la gent gran es va allargant. Dons Bé aquest senyor mal anomenat ministre de Treball i Immigració diu que no esp ot anar creant insegureat sobre un sistema que és segur, ni jugar amb la tranquil.litat de vuit milions de pensionistes. Es molt mes fàcil fer el que han fet ells, enganyar el poble dient que no hi ha crisis i quan ha estat massa tard per perdre decissions llavors amagar el cap sota l'ala.[noticia].
Potser ja va sent hora de que diguen les coses per el seu nom, amb aquests governants anem arreglats potser es lo seu però d'aqui quatre dies no es podran ni vendre el país perquè aquest esta embargat , els polítics catalans son una panda, però els espanyols l'orquesta nacional, molta música i pocs fets.

dimecres, 15 d’abril del 2009

Collbato, fums-aire pur, potser es el poble el que hauria de decidir


La Casa Gran de Collbató en el seu afan de construir volen industrialitzar els peus de Montserrat, així la Casa gran amb el recolzament d'en Nadal (conseller de Política Territorial) volen malmetre l'entorn natural de Montserrat a Canvi de 6 milions d'euros , clar que amb aquests calers poden eixugar deutes i promeses per els serveis fetes al seus electors en campanya electoral.
Jo em demano si el poble quan els hi van demanar el vot a canvi de les promeses els hi van dir que aquestes serien a canvi de HIPOTECAR el seu futur, els van avisar als veïns de Collbató que passarien de ser un poble a ser una zona industrials, els veïns de Collbató van ser avisats que canviarien els seus aires purs per fums de la industria, o aquestes coses no son importants.
Potser es molt més important que aquests mals gestors que tenen el municipi puguin disposar de una morterada de pasta per mal gastar-la a la seva manera, Potser abans de fer passos com aquests hi ha una cosa que es diu votació i es podria demanar al poble de Collbató que vol per el seu futur fums-aire pur, aquesta es la situació. [noticia]

Alfons López Tena, Aquest si que seria un bon president

Porto dies mirant a veure qui podria ésser el millor president de Govern de la nostra Nació, i mira per on que ja ho tinc clar, per a mi uns dels millor candidats seria l'Alfons López Tena, un personatge que porta Catalunya molt endins , es un clar exemple que no cal haver nascut a un país per creure en la llibertat del seu país. Perquè un Català només ha de tenir una premissa estimar la seva nació , tant se van d'on vingui i això ho tenim amb l'Alfons com a Clar exemple.

Catalunya Lliure, com a mínim de bosses de plàstic

Ja que la Llibertat Política amb els representants es una utopia, i la llibertat econòmica una missió impossible com a mínim que disposem de una llibertat, una Catalunya lliure de bosses de plàstic. així deixarem de malbaratar recursos.

dilluns, 13 d’abril del 2009

Ara en Guardans, moltes gràcies Pinotxo ara si que teniu data de caducitat

Ostres el fitxatge del net d'en Carbó (en Guardans)per el ministeri de Incultura es tot un detall moltes [noticia]. entre la ministra aquesta de Gonzalez Sinde només li mancava aquest fitxatge estel.lar , moltes felicitats Pinotxo Zapataro ara si que portes un bon camí per ensorrar Espanya en quatre dies.
Però clar el fitxatge aquest com a nou director de l'Institut de cinematografia i de les Arts Audiovisuals deu esser el pagament per la mentida del pacte de l'estatut, En quan a l'efecte d'aquest canvi està clar que el net d'en Carbó es un paio de principis.

Jo només li voldria dir al Pinotxo Zapatero que l'ha cagat en dos ministeris, si haguès pensat una mica en Catalunya hagués tingut clar que el ministre de interior hauria de ser el senyor Saura , i en qual al ministeri de Economia , el millor hagués estat en Pepe del Popular com a mínim un mestre en fer desapareixer diners.


diumenge, 12 d’abril del 2009

Catalunya, una visió diferent de la nostra nació

en primer lloc voldria agrair a en Miquel Calzada, perquè el vídeo val el seu pes en or, gràcies nen, per fer-nos una visió diferent de la nostra nació