dijous, 17 de maig de 2012

dimarts, 15 de maig de 2012

EI, QUE SURT EL SOL, GRÀCIES MAZONI

En nen de Cal valentí Carreter ha aprovat la teòrica


Ahir la tarda vaig rebre una trucada que em va alegrar el dia, veig que la gent amb el temps i quan s'ho proposa pot arribar a fites que veia imposibles, veig que la gent amb ganes d'aconseguir fites les acava logrant, veig que no hi ha imposibles en aquesta vida, sinó que ets tú el que et marques els teus horitzons.


Dons bé dissabte li vaig demanar com portava el de treure's el carnet de Conduir i ell tot moix em va dir que aquest cop li havia anat malament (això de passar del negativisme al possitivisme es molt comú en ell) dons bé resulta que el dia que li va malament aprova mentre que el dia que li va anar de conya va suspendre, questió de moral tot plegat.

Bé ahir em va donar la notícia i jo m'alegro per ell, i sobretot per la seva família ara quan aprovi la circulació podrà gaudir de cotxe autèntic i deixar aquell aixam anomenat bul-1 a casa podrà treure's la targeta del túnel del Cadí i gaudir del descompte oportú i podrà ésser mes independent, Jo diria que es el que li mancava al amic Xavi per tant aquest petit escrit per donar-li suport en el petit camí que li resta i que estic esperant a que em porti a donar un vol amb el cotxe nou i sobretot amb el carnet a les mans.

El Virus de la ¨Casa Gran

Bé fa un any de les darreres votacions municipals, en un any jo desitjava poder gaudir de canvis però mira per on que m'he trobat amb aquella màxima de "MAS" DEL MATEIX , de canvi pocs i raquítics, i avui parlo de la Casa Gran del meu Municipi,(Alp) Anem a pams: El Cotxes: Aquets continuen amb el seu incivisme de sempre, aparquen on els hi surt, damunt de les voreres, damunt dels pintats del pas de vianants, a carrer tallant la circulació, ens els hi calgui només tenen una màxima, estar mes aprop del lloc on volen anar. I aquest lloc com moltes vegades es el Bar no hi troben pas només un cotxe sinó que alló semble la acampada del 15 de Maig. Potser quatre multetes per anar posant la gent a lloc no estarien malament, toqui a qui toqui. Per Cert només avisar als senyors de la Casa Gran que si volen que la gent respecti els senyals han de començar per respectar-les ells. això de veure el cotxe de la brigada aparcat damunt de la linia groga, o damunt del pas de vianants dóna peu a que desprès els veïns facin el mateix i amb tota la rao tal veuràs a fer tal faràs. Els Gossos: Aquests continuen fent el que han fet tota la vida fer les seves necessites on els hi surt. No es culpa d'ells sinó dels propietaris , perquè la bolseta per recollir la merda val quatre duros i d'aquesta manera podrem gaudir de un poble mes net. Potser ja va sent hora que la Casa Gran possi remei a aquestes conducta i dessigni a una persona perquè pugui multar/castigar aquestes conductes. Les Obres: La veritat que ja va sent hora de que la placeta de l'Esglèsia s'acabi, ja va sent hora que aquelles lambordes quedin fitxades i no saltin i si el problema són els cotxes el que s'ha de fer es reduir la circulació per el contre del poble. menys promeses electorals i més fets. a La Placeta del Casino hi ha quatre pedres per fer un tancat que porten allí mes de sis mesos, potser ja toca abans de Sant Pere que tot això quedi resolt. Ara em diran que tot això son futeses, que això no porta enlloc però com deia aquell senyor de la televisió anomenat Capità Enciam els petits canvis són poderosos, i si comencem per canviar petites coses les grans vidnran darrera,
I encara que aquests personatges que ens dirigeixen la Casa Gran ara no fan coses que m'agradaria , deixem que s'equivoquin que l'epoca flolclorica, de Catifes i llums ja ha passat i ara toca viure aquesta etapa.

dilluns, 14 de maig de 2012

Himne al treball


Si tots fossin igual de possitiu que aquest senyor potser l'atur no seria el que es, potser millorariem mica a mica. per cert un cançó que m'encanta


Els Convenients en la seva salsa


Aquest cap de setmana si que es trobaven com a cassa , aquest cap de setmana estaven en la seva salsa, estaven pujats a una muntanya russa, els el que els hi agrada, dir una cosa un dia i tot el contrari el seguent. Dons bé aprofitant la inaguració de la nova atracció de Port Aventura, aquests Covenients i des-units, estaven trossejant el país. ells a la muntanya russa i els seus companys de viatge tirant per terra tot brot de independentisme que hi puguès haver a Unió. Han sortit els botiflres i han maxacat aquests brots verds de independentisme. tornem al començament .diumenge, 13 de maig de 2012

307 Anys del Pacte de Vigatans


El Pacte dels Vigatans

Va ser el primer pas de dir prou a la imposició Borbònica, no va servir per res, però va demostrar que els catalans també sabem fer quelcom mes que ajupir el cap, potser una mica de esperit d'aquella gent no ens hi aniria pas malament. Però Clar com sempre tira mes la pela que no pas el país.